A Pink Sunrise-ról csak pozitív dolgokat tudok mondani!Nagyon jó volt minden... tiszta és takarítanak egy héten többször is minden nagyon korszerû és új.A konyhában megvan minden alapfelszereltség ami a fõzéshez kell(ha akartok)a kukát is többször ürítik, még kirakni se kellett.
A kert is gyönyörû és hatalmas a medence szuper és nagyon tiszta.
Az apartman mögött át lehet vágni és pár percnyire van a part...az Ammes beach.Nekem nagyon tetszett az a strand is.Homokos partja van.
Mi egy Siecentot béreltünk 5 napra volt 125 euro.
Képeket tudok küldeni az apartmanról és a közeli strandról is, írj ha kell!
Ha van még kérdésed írj!
Szia Atosz!
Akkor még az lenne a kérdésem, hogy ha átkompolok és ott bérelek motort, egy nap alatt meg tudok nézni pár szép helyet Lefkadán? Mikor van az elsõ és utolsó komp? nem tudod véletlenül? üdv: Andi
Ha én a helyedbe lennék/de nem vagyok/ nem pazarolnám el az ídõmet Kefában avval,hogy más szigetekre menjek és ott egy napra motort béreljek és este visszakompoljak.Az az idõ amit Kefalóniába eltöltesz,még ha két hét is, a sziget megismeréséhez elég kevés,nem apróznám el az idõmet evvel.Sajnos a kompjáratokról nem tudok semmit,de van itt a fórumon egy két emberke aki vágja ezt a témát.Egyedül az ithakai fakult.programot ajánlom ,hogy ne hagyd ki!Talán azért mert úgy érzem,hogy szépségében meg amúgy is Kefalonia keleti része./nem az/
Úgy néz ki mi nem fogunk Lefkadára kompolni, mert koradélután jön vissza az utolsó komp. Pedig az elsõ úticélunk Lefkada volt, csak oda nem visz repülõ... Én az utazási irodák helyében Lefkadára is indítanék repülõs utakat, úgy, hogy Kefalónián száll le a gép, onnan komp, és így olyan egyszerû lenne minden. Nem?
Viszont mindenféleképpen meg szeretném nézni Porto katsiki strandját Lefkadán, mert gyönyörû, kicsit Zakynthosra hasonlít. Véletlenül nincs lehetõség olyan hajóútra befizetni, ami elvisz minket arra a strandra?
Ani!
Ha tudsz 1-2 képet küldeni a strandról, esetleg az apartmanról, azt megköszönném. Habár az apartmanról van sok kép az utazási iroda lapján, gondolom nincs nagy különbség a képek és a valóság között. Remélem.
Én Ithakáról nem találtam szép képeket a neten, de mivel páran írtátok, hogy nagyon jó az a hajóút is, lehet hogy mégiscsak megnézzük. Esetleg ha valaki tudna pár képet mutatni, annak örülnék.
nagyon szép nyaralást kívánok a mostanában utazóknak, és csak óvatosan, a sziget erõsen addiktív...
a bérelt autóval kompozáshoz annyit tennék hozzá, hogy át lehet kompozni bérelt autóval más szigetre, csak ott (sem a szigeten, sem a kompon) nem érvényes a biztosítás.
ithakába szerintem érdemesebb kocsival menni, mint fakultatívval (bár ez nekünk nem sikerült a szar komp-menetrend miatt, szóval tájékozódjatok elõtte)
egyébként pedig szerintem koncentráljatok kefalóniára, és adjatok egy teljes nyaralást lefkadának, meg a többi szigetnek is, nem érdemes elaprózni azt az egy-két hetet