Igaz,mi holnap délután indulunk,de én is jó utat és kellemes nyaralást kívánok!Lehet,hogy kint összefutunk,mert elég sokan megyünk innen a Hellasztól is.Hol szálltok meg?
Mi a GEORGE appartmanban leszünk, hallottam már jót is rosszat is errõl az építményrõl, de remélem ,hogy alvásra megfelel mert mi ennél többet nem szoktunk a szálláson tartózkodni. Jó utat NEKTEK!
na... mindenki készülõdik... én meg csak sárgulok az irigységtõl..
na de azért nekem sem lesz ám olyan rossz egy hét múlva ilyenkor..
jó utat és felejthetetlen nyaralást kivánok mindannyiótoknak!!
Az idõ szuper lesz, ez már biztos.
Háát már nagyon készülök....de még nem állok sehogy.A csomagolás holnapra marad....Délután 5 óra felé indulunk,remélem nem lesz gáz a határ.Mindenkinek jó nyaralást,Magdus neked meg fényképezünk sokat!!
Elõször is kívánok mondenkinek kellemes nyaralást, és jo szorakozást Stavroson. Az idõ még mindig nagyon jo ,mint az elmult 2 hétben. Anyi jo tanácsot had adjak mindenkinek,hogy kalcium injekciot vigyen mindenki,mert hasznát vaszi,fõleg a kisgyerekesek. Az egyik lányomat a meduza ,a másikat pedig darázs csipte meg. Hát puszi mindenkinek és jo utat.
Köszi a jó tippet mondjuk,ha meleg a víz természetes,hogy sok a medúza.
Nekem már nagy a gyerekem de ha megcsípi valami akkor neki is tud fájni. Mégegyszer köszi!!
Szia Valcsi!
A kalcium injekciónál az ampullásra gondolsz,azt simán recept nélkül adnak a gyógyszertárban és megittátok?Bocs ha hülye a kérdés de gondoltam beszerzek belõle.
Márti
Örülök,hogy szerencsésen kiértetek,és hogy minden ok.
Valami sziklás part érdekelne a közelben,ha van.
További jó nyaralást,vigyázzatok magatokra.Azért mindenbõl hagyni nekünk is,mert mi is indulunk lassan.
Még 35 nap és irány Görögország!
Én a kalcium injekciora gondoltam. Beletettem nekik egy kis vizbe aztán megitták. Meg lehet kapni a boltokba és gyogyszertárban olyan ceruza kinézetû kis kenceficét ami jo meduza, darázs és még sokmindenre. azt is vettem és bekentem vele. Látom holnap utaztok . Kellemes nyaralást kivánok.