#1494612010-08-18 11:45:39 Válasz a #149454. hsz-ra
Andra!
Nyugi, a 36 óra tényleg csak akkor lenne ha valami gond jönne közbe, 2007-ben már nem emlékszem mennyi idő alatt értünk le, de 2008-ban 28 óra volt, ebben benne volt egy 4 órás pihenés hajnalban Platamonas környékén!
Köszi neked is. Azért így már mindjárt barátságosabb. Így se kevés, de a 36 óra már durva lett volna.
Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj az úton, mert így se rövid az út.
#1494702010-08-18 13:51:04 Válasz a #149467. hsz-ra
Kedves miracle!
Nem akarok itt offolni, de mikor voltatok Sartin? Csak, mert mikor mi voltunk, akkor is sokára értünk le, mert lerobbant a busz.
Csak nem egyszerre voltunk akkor is?
#1494832010-08-18 15:11:57 Válasz a #149448. hsz-ra
Ez nagyon extrém eset volt és "fapadosok" fel is jelentették a "fapadosokat"!(Én még ezt tudom)
De ha még 3 órát ráhúztunk volna,akkor visszafizették volna a teljes utat!
Azért mondom,hogy a "fapadosok",mert mi Ibuszosok voltunk,meg voltak ott Zeusosok is.
Majs utána Athénban időzhettünk egy szerviz félében vagy hangárban,ahonnan vittek minket tovább Tolóba.
Persze itt tanakodtak rendesen,hogy hova is akarunk menni és hogy legyen...?!Majd összegyűlt az egyik busznál 4 emberke és odaszólt nekem(mert ott voltam 2 méterre tőlük),hogy tudok-e angolul?!Mondtam,hogy igen és akkor megkért ,hogy segítsek neki.Az egyik tolmácsolt a másiknak-csúcs volt-!Kérdezték,hogy hova is szeretnénk menni???Mondtam,hogy Tolo,majd megkérdezte,hogy melyik apartmanba?
Erre mondtam,hogy mindenki máshova megy,nem egy helyen vagyunk.Na,erre eltűnt és visszajött egy papírral,majd mondta nekem,hogy fordítsak már az utasoknak.Persze az utasok már rohadt mérgesek és fáradtak voltak.Mondanom kellett,hogy két busz fog menni és az 1.-be azok szálljanak,akik ide és ide mennek,a 2.meg azok,akik meg ide és ide...De a legjobb az volt,hogy miután becuccoltak az utasok a buszokba lent maradt egy bőrönd.Kiderült,hogy nincs gazdája,mert pluszban bepakoltak egyet még Budapesten!!!
#1494862010-08-18 15:30:32 Válasz a #149483. hsz-ra
Virág!
Hát ez nem semmi lehetett.
Mi Sartira menet jártunk hasonlóképpen. Lerobbant a busz Thesszalonikiben, ott dekkoltunk a hőségben, a betonon egy szervízben.
Már mindenki szentségelt, sokan az RTL klubbot emlegették, aztán pár óra múlva küldtek értünk egy buszt Sartiról.
Se kajánk nem volt addigra már, se vizünk, eléggé szenvedett mindenki.
#1494882010-08-18 15:40:42 Válasz a #149486. hsz-ra
Akkor neked is kijutott a jóból
Élmény volt,de legalább a fenti utasok nagyon jól összekovácsolódtak!Tényleg nagyon aranyosak voltak,többségében nyugdíjasok és bűbájosak voltak.Mindezek ellenére csak poénkodni tudtunk a történéseken és pont ezért tudtuk jobban viselni
Ja,nekünk a légkondi adta be az unalmast és mondták a sorőrök,hogy a tulaj kérése,hogy csináltassuk meg.Mellesleg meg mondták,hogy Athénban 38 fok van és a visszautazóknak kell a légkondi.Persze,nekünk is...
Köszönöm szépen az infót a robogóról. Ilyen kondíciók mellett eszem ágában sincs bérelni, marad a bicaj. Örülök, hogy megosztottad velem, és mindenki másnak is, akinek lehet továbbadom!
Szép utazást mindenkinek!
Érdeklődnék ? A Palamidi erődhöz mennyi lépcső vezet ?
Van mindenhol korlát? Enyhén tériszonyosok bevállalhatják ?
Nafplioban egyébként melyik nap van piac ?
Toloban a Stella aprtmanról vélemény ?
Köszi a válaszokat !