Láttad volna vasárnap!
Sokkal többek voltak. Voltak akik térdig-derékig a vízbe is bemerészkedtek.
Kedves Emici!
Úgy vagyok vele, hogy már az sem érdekelne, ha csak 20 °C-os lenne a víz, csak már ott lennék! Persze, remélem, mikor mi megyünk lesz vagy 26-27 °C-os!
Jelenleg olyan 16-18 fokos,
de bízom benne,hogy mire mentek,addigra melegszik egy 4-5 fokot.
Kicsit húzódik ott is a szezon,de boldog leszek,ha kisgatyában lóbáljátok nekem a kockás kendőket a webkamerán,amiből épp kifacsartátok a vizet!
Aug. végén és is a Bakasba megyek.
Mivel az Apollónnál az idén van először Parga,mint úticél,
ezek az apartmanok majd az idén lesznek úgymond tesztelve.
csak annyit lehet róluk tudni,ami a leírásokban megtalálható,
illetve talán van fent térkép itt valahol a fórumon.
Ott talán be van jelölve a pontos,de ez csak egy tipp.
Állítólag (katalógus szerint) a kis, köves strand (Piso K.)
közelében található.
köszi szépen!
Végűlis mind1 is milyen , csak érdeklődtem
remélem nem sok időt kell a szálláson eltöltenünk!
Akkor tavaly azért nem tűnt nekem fel Parga az apollonál? még gondolkoztam is hogy tavaly Pargat mért nem láttam vagy mért nem merült fel utazási célként.. hát ezért
üdv Jó nyaralást Nektek
A felső kép talán a városi strandtól a kis strand fele vezető úton van azután, hogy az első bolt után szétágazik az út és szerintem ez talán a baloldali.
Ha jól gondolom egész közel van a másik olcsóbbnak mondott bolthoz és a kis strandhoz is.
Saját képek?
Egyre jobban tetszik nekem ez a Parga.
Szerintem nagyon jó az a környék,ahol a Bakas van.
Nekem legalábbis tetszik. Persze csak látatlanba...
Ja,de mennék már! Pedig előtte még van egy O.Beach is.
Szívesen megcserélném a 2 időpontot!
A felső képen az a kék taverna felül gyanús nekem mintha a kisbolttal szemben lenne
meg a kis emelkedő olyan ismerős, de majd megnézem a képeim között van-e erről a részről.
Sziasztok!
Mi szeptember 17-én vagy 20-án mennénk Parga-ra a párommal. Azt szeretném megkérdezni, hogy mi a tapasztalatotok, ebben az időszakban jó idő van még? Gondolom, nem lehet ezt kiszámítani, de úgy általánosságban kérdezem. Tavaly is szept. 18-án mentünk pl Sartira, de iszonyat jó időt fogtunk ki, ahogy előtte évben Nei Poriban is, szóval eddig szerencsénk volt, de lekopogom.
A másik kérdésem a Walter Travel-lal kapcsolatos. Szerintetek foglaljuk le most az utazást, ha van még hely, vagy érdemes last minute-ra várni?
Vagy esetleg tudtok –e még olyan utazási irodát, aki szervez Pargara utazást. Aeolust és az Apollont tudom.
Köszi előre is az infokat!