Szeretném kérdezni, hogy saját napernyőt lehet -e leszúrni a strandon? Más görög helyeken lehetett. Ha nem mennyibe kerül a napernyő és az ágy bérlése? A másik kérdésem, hogy június 1-1o-ig van már olyan idő, hogy lehet fürdeni a tengerbe? Van-e bevásárlási lehetőség, mert hallottam,hogy van LIDL áruház? Csak ennyi ..bocs.
Mindenhol letudtuk szúrni a saját napernyőt még a legzsúfoltabb helyeken is ahol próbálták kiszorítani a saját napernyővel és nyugággyal rendelkező turistákat (egyébként meg érdekes lett volna ha nem engedik nem az övék a part)
#1820672012-04-11 10:43:50 Válasz a #182045. hsz-ra
Köszi Kaliber a választ. Jó lett volna, ha van pékség, Tolóban is mellettünk volt és nagyon finomakat ettünk. De megoldjuk kenyérrel, mint Sartiban. Csak már ott lennénk!
Én tavaly júliusban voltam Zakynthoson,Agios Sostisban és készítettem egy kis videót az "élményeimről" csak táj képekből készítettem!
http://www.youtube.com/watch?v=TEBlRFFqEYI
Sziasztok ! Szeretnék érdeklődni , Volt e valaki Tsilivin a Katarini apartmanban ? /Aeolus / szervezésével! Illetve 07.16.tól esetleg utazik valaki ? További szép napot !
Én tavaly júliusban voltam Zakynthoson,Agios Sostisban és készítettem egy kis videót az "élményeimről" csak táj képekből készítettem!
https://www.youtube.com/watch?v=TEBlRFFqEYI
Szia!
Nagyon jó videó és gyönyörűek a képek!
Bár már én is láthatnám! De addig még 4 hónapot várnom kell...
#1837002012-05-07 14:27:22 Válasz a #183440. hsz-ra
Szia Arpo83!
Mi is ugyan ezzel az irodával megyünk, csak mi június 1-től 10-ig Sajnos eddig nem nagyon tudtak erről a szállásról infót! Talán most tényleg beindul a fórum. Nem tudni, hogy tengerre néző szobát kapunk -e és emeleten-e. Erről semmit nem tudott mondani az iroda. Talán szerencsénk lesz. Megnéztem a videót és web kamerát. Más közelebbit nem tudunk. Ha Ti valamit tudtok kérlek írjátok le. Köszönettel.
#1838172012-05-08 22:06:23 Válasz a #183440. hsz-ra
Mi is a Blue Waves-be megyünk, csak mi július 20-án...
Akkor nem jön senki? Jó lenne egy Mythost meginni a fórumosokkal, ahogy ezt eddig is tettük a többi nyaralóhelyen