Milyen idő van most Toloban? Remélem, másfél hét múlva is meleg lesz még.
Szia. Ma 30 fok volt es ragyogo napsutes, delutan voltam uszni, a tenger is nagyon kellemes homersekletu, tobbhetes elorejelzest nem vallalok, de erre a hetre nagyon jo idot igertek...
Sziasztok
Én letöltöttem az origoról a YoWindow nevű progit így állandóan kapok 3 napos időjárás jelentést.Durván két hetünk van az indulásig addig meg marad a fórum és az időjárás előrejelzés.
Kitartóan olvasgattam vissza a fórumot, de egy dologra nem találtam a választ:
A Manolis apartmanban a szobában van-e kávéfőző, vagy inkább vigyünk magunkkal?
Ha esetleg valaki volt már ott, kérem segítsen! Köszönöm!
Egyébként most megyünk először, és a hozzászólásaitok alapján már teljesen fel vagyok csigázódva!
#1517182010-09-11 21:30:07 Válasz a #151642. hsz-ra
Szia Totomano,
Mi júniusban voltunk a Manolisban, sajnos nem volt kávéfőző.
Nagyon egyszerű kis konyharész volt a szobához, hűtő, kenyérpirító,
gáztűzhely és mosogató volt benne, no meg edények, evőeszközök.
Amúgy kellemes hely volt, közel volt minden, sokat nem kellett gyalogolni a boltokig, a tengerig. Az erkély a kertre nézett.
#1517202010-09-11 21:45:09 Válasz a #151718. hsz-ra
Szia Mona!
Köszönöm a gyors választ, így már tuti becsomagoljuk a gépünket.
Nekem teljesen mindegy már, hogy merre fog nézni a szoba, azt tudom, hogy emeletit kaptunk. A lényeg, hogy szabaduljunk ebből a k*ki időből!
Totomano, remélem jó időtök lesz, és nagyon jól fogjátok érezni magatokat!
Tolo nagyon a szívem csücske lett, és úúúúgy visszamennék, főleg hogy ilyen hirtelen lett hideg őszi idő...
Aztán majd tessék ám sok képet készíteni, meg beszámolót
Jövőre mi is valami utószezoni utazást tervezünk.
Ha van még kérdésed, nagyon szívesen segítek.
#1517512010-09-12 09:37:15 Válasz a #151637. hsz-ra
Szia zsebkuty!
Engem elvarázsolt Tolo, az biztos.
Nem tudom, hogy miért nem tetszik egyeseknek, pedig nagyon hangulatos hely és a környékén nagyon sok szépséget meg lehet nézni.
De hát kinek ez, kinek az tetszik, nem vagyunk egyformák.
Igen, köszi, teljesen eredményes volt a Spetses oktatás, eljutottunk mindkét irányba.
Sajnos ott kevés időt tölthettünk el és az az igazság, hogy a társaság fele "lemerült" és nem bírták a gyűrődést, így feljebb már nem jutottunk el.
Köszönöm az elismerő szavakat, próbáltam jó képeket csinálni.
Egy 5 éves Canon PowerShot A520-asom van, de már a végét járja szegény.
Az utolsó napokban már nagyon erőlködött, azt hittem nem fogja kihúzni a nyaralás végéig.
Vennem kell egy új gépet, de az már tükörreflexes lesz, az biztos és az is Canon. Reményeim szerint azzal már olyan képeket fogok csinálni, amilyeneket most is szerettem volna.
Nagyon jók a fotók ! Kezdek ráhangolódni a pénteki
indulásra. A derékfájásom kellene még kikezelni addig !!
Kb hány óra lehet az út ?? Tudom sokmindentől függ,de
ha probléma mentes az út, akkor kb mennyi ?
#1518322010-09-13 07:28:01 Válasz a #151756. hsz-ra
Gondolom, hogy azzal nem olyan egyszerű a fotózás, de én sokáig fotós szerettem volna lenni, türelmem és kedvem is van bíbelődni a beállításokkal.
Ezek szerint te is a Canonra esküszöl?
Na nem akarom szét offolni a topicot.
Nekem nem igazán volt elég Hydrára a 3 óra. Lóhalálában néztünk meg mindent, de szerintem találtam volna még látnivalót. Jó lett volna szépen, nyugisan körbesétálni, nem ilyen rohanásban. Oda tényleg több idő kell.
Meseszép hely, szívesen eltöltenék ott egy hetet.
Méterenként tudtam volna fotózni, annyi szépet láttam.