Azt mondják, hogy aki már egyszer volt Santorinin, azt csak egy vágy hajtja, hogy újra eljuthasson oda. Aki újra elment a szigetre csak azért él, hogy még egyszer elmehessen. És aki már kétszer is meglátogatta a szigetet, mindent megtesz azért, hogy egyszer kiköltözhessen. Jól érzem Rozinante, hogy a legjobb úton haladsz efelé?
Nagyon jól érzed
Olyan érzés fogott el kint, mint ami még sehol...
Már biztos éltem Santorinin valamikor
Milyen jó is ezeket a sorokat olvasni......
1x voltam Santorinin,hihetetlenül varázslatos a sziget,én viszont azt amit Ti leírtok Krétával kapcsolatban érzem,pedig Santorini szerintem sokkal-sokkal szebb.
1 dolog biztos,hogy sem leírni,sem elmondani nem lehet hogy mit él át az ember amikor Santorinin lehet,úgyhogy 1x mindenkinek látni és érezni kellene...
Nálam nem így van! Szó se róla, csodálatos sziget és egyetlen egy negatív szavam sem lehet ellene. Santorini a csoda - én csak így hívom. Kétszer voltam. Harmadszor is leszek...Majd egyszer évek múlva, amikor már körbejártam a fél világot, de minden évben túl sok lenne. Egyszerûen csak azért, mert rettenetesen ki vagyok éhezve az újra. Aki visszajár, biztosan meg van az oka, de én alapjában véve nem megyek vissza kétszer ugyanoda. Még ez sem igaz így Inkább úgy fogalmaznám, hogy UTAZNI mindig máshova megyünk, de nyaralni lehet, hogy visszamegyünk ugyanoda. Nem tudom, érti-e ezt valaki, mit akarok ezzel mondani? Ha már láttam abban az évben valami újat, szóba jöhet, hogy visszamenjek alahova lábat lógatni, de csak "nyaralni" nem éri meg a drágai éveinket pazarolni...
Talán szebbnek nem szebb Santorini, mint Kréta, bár butaság lenne ezen vitatkozni. Mind a két helyet más miatt szeretem. Santorini hihetetlenül varázslatos, romantikus a fehér barlanglakásaival, sikátoros utcáival és tényleg ott a legszebb a naplemente. Krétának pedig a sokszínûségét szeretem és az a sziget a leg autentikusabb. Nekem is Kréta a nagy szerelmem!
Akkor nekem most kell rájönnöm, hogy milyen kis "kurva" vagyok mert nekem Kréta és Santorini is a szerelmem, mindkettõt másért imádom.(mi nõk mindig így vagyunk)
(bocsánat az illetlen szavakért)
Nálam nem így van! Szó se róla, csodálatos sziget és egyetlen egy negatív szavam sem lehet ellene. Santorini a csoda - én csak így hívom. Kétszer voltam. Harmadszor is leszek...Majd egyszer évek múlva, amikor már körbejártam a fél világot, de minden évben túl sok lenne. Egyszerûen csak azért, mert rettenetesen ki vagyok éhezve az újra. Aki visszajár, biztosan meg van az oka, de én alapjában véve nem megyek vissza kétszer ugyanoda. Még ez sem igaz így Inkább úgy fogalmaznám, hogy UTAZNI mindig máshova megyünk, de nyaralni lehet, hogy visszamegyünk ugyanoda. Nem tudom, érti-e ezt valaki, mit akarok ezzel mondani? Ha már láttam abban az évben valami újat, szóba jöhet, hogy visszamenjek alahova lábat lógatni, de csak "nyaralni" nem éri meg a drágai éveinket pazarolni...
Mi is hasonlóképpen gondoljuk, ezért általában nem szoktunk minden évben ugyanoda menni nyaralni, pont azért, hogy minél több világot megismerjünk..
Idén éppen ezért 2 helyen voltunk, nyár elején (off.: horvátország) õsszel Krétán, Santorinin.
Mondta is a párom, hogy ezt azért ne szokjam meg....
De pont ma vetettem fel neki, hogy minden évebn tölthetnénk a húsvétot Santorinin, és mellette még utazgatnánk õsszel valamerre...
Azt mondta mutassam meg magam a körzeti orvosnak
Szia Rozinante!
Ahol eddig jártam, én is mindegyik helybe bele vagyok zúgva valami másért. Jól is néznék ki, ha minden évben mindegyikre vissza akarnék menni Amúgy meg most olvastam, hogy bevallottad a dumcsiban, hogy Görögország szerelmese vagy szóval, nehogy már mentegetõznöd kelljen, hogy az egyik szigeten valami jobban tetszik, mint a másikon. Mindben meg van valami rejtélyes báj. Santorini különleges a természeti adottságai miatt...
Én valahol megértem Suzukit is, hogy mindig vissza akarnak menni. Nekünk is van egy szigetünk, ahova jövõre harmadszor megyünk és sosem fogjuk megunni. De közben máshova is megyek, újat felfedezni.
Szia Rozinante!
Nagyon tetszenek a képeid. Annak ellenére, hogy te is ugyanazokat fényképezted, mint mindeki, aki Santorinin jár, mégis minden képed másik szemszögbõl mutatja azt a valamit. Sikerült megtalálnod másik helyeket, vagy nem tudom, oszlopra, háztetõre másztál (???) , hogy ilyen szögekbõl is le tudtad fotózni, amit mi csak ugyanonnan. Nagyon szép képek!!!!
Szia Rozinante!
Nagyon tetszenek a képeid. Annak ellenére, hogy te is ugyanazokat fényképezted, mint mindeki, aki Santorinin jár, mégis minden képed másik szemszögbõl mutatja azt a valamit. Sikerült megtalálnod másik helyeket, vagy nem tudom, oszlopra, háztetõre másztál (???) , hogy ilyen szögekbõl is le tudtad fotózni, amit mi csak ugyanonnan. Nagyon szép képek!!!!
Szia!
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen
Nem tudom, saját magunk indultunk el, útikönyv nélkül, és valahogy vitt a hely..
Olyan érzésem volt, mintha már jártam volna ott...
Olyan "ismeretlen" helyekre benavigáltam a párom, amelyrõl fogalmam sem volt hova vezet túristákat sem láttunk.
De valahogy mindig jó helyre érkeztünk....
Párom csak furcsán nézett rám, aztán lassan megszokta, egyébkéntis ismer már
De pont ma vetettem fel neki, hogy minden évebn tölthetnénk a húsvétot Santorinin, és mellette még utazgatnánk õsszel valamerre...
Azt mondta mutassam meg magam a körzeti orvosnak
Szegény körzetes ,nemigen értené a problémát!
De a párod jól mondta,mutasd meg Magad,egy vizitdíjat megér!
Persze, nem is ezt mondtam, hanem, hogy az átlag turista nem tér le a fõutcákról, szóval ugyanabból a szögbõl fényképez mindent. Nekem megvan Rozinante szinte összes képe a sajátjaim között is, de egész más szögbõl. És akik eddig feltettek újabb albumokat, ott mindig a saját képeimet láttam ismétlõdni, kivéve Rozinanténál. Csak ezt akartam valahogy elmagyarázni