Atosz
Értem! Nem rossz ötlet. Ááá, nem hiszem hogy ott vezetni fogok. Itthon se szeretek.
Csak hát nem egy nap alatt akarjuk körbejárni. De amikor lehet, betartjuk.
Éva
Én is most fogok odamenni.
Egész héten 35 fok lesz! Hallottatok a földrengésrõl? Zantén is gyakran szokott lenni.
Annyit megtennél még, hogy írsz majd egy-két szót, hogy melyik hol készült vagy ha valami más fontos infó lenne a képhez (csak a nem annyira ismert helyekhez esetleg, mert hát a navaggiot ugye amúgy is felismerjük, csak a többit lehet, hogy nem )!?
Köszi elõre is és tényleg nagyon jók a beszámolód és a képeid is: KÖSZÖNJÜK!
Azthittem elvesztél,de ezekszerint megvagy. Kristin jósok képet gyártott én is nézegettem már.Amit az elõzõekben Moflynak írtam az nekünk is jól jöhet és gondolom ha fennvoltál a neten akkor elolvastad.Különben ha a srác nem írta volna ezt mi akkor is a nyugati oldalával kezdünk, pontosabban a délnyugatival.Az Imperátor kocsibérlési tájékoztatójátol még mindig kivagyunk akadva,na de alakul ez majd,mint pupos gyerek a présben.
Hát merjük remélni mindannyian, gondolom.Azt még én kis naív
terepjárót akartam...Aztán még majd biciglizhetek,terepjáró biciglivel..
Aranyos mi?! Feszítek majd,mint macska a jégen..
Konczi | #34253 | 2007-07-02 22:35:16 | Augusztus 8-20. Laganas
Sziasztok!
Szeretném felvenni a kapcsolatot augusztus 8-20-ig Laganasba utazókkal. Mi az Aeolus utazási irodától megyünk busszal a Zefiros apartmanházba. Miskolciak vagyunk, szerdán megyünk az utazás szervezõ irodába, akkor kapunk képeket is Laganasról, ha valaki velünk utazik és szeretné látni a képeket, akkor írjon a konczi1@chello.hu e-mail címre. Jó lenne még a buszút elõtt megismerkedni pár utastársunkkal.
Jó neked,kezdõdik az itthoni utolsó "izgulós" hét.Szerintem mindenkiben kezd nõõni az adrenalin szint.Kezdõdik a válogatás, ez kell,ez nem kell a börönd elõkerül a sutból.Hát ez már nálunk is sokadszórra fog megtörténni,bár még mindig van majdnem két hónap.Én elmennék most is meg akkor is.Álmodik a nyomor...
Szia Atosz!
Igen, már ezerrel mosok, vasalok, írom a listát mit ne hagyjak itthon.... Férjemnek meg majd égnek áll a haja, hogy ennyi mindent akarok vinni. Hogy miért nem elég csak egy fürdõruha? Hát persze, azt a végére nehezebb az õ piperecucca mint az enyém. Elég ha bepakolom a cipõket, törülközõket már tele a bõrönd.
A többszöri nyaralást én is el tudnám képzelni! Akkor elmennék a Vörös-tengerhez is meg Rodoszra is.
Én tavaly nyaraltam Tsilivitõl kb. 3km-re északra Amboula Beachen. Többször bementünk Tsilivibe. Nekem nagyon tetszett. Kellemes homokos a tengerpartja, rengeteg üzlet, szórakozóhely, taverna, bár található. Kicsit talán túlzsúfolt a fõszezonban, de még az elviselhetõ határon belül mozog.
Mennyire feltudja spanolni az embert egy sajnos ilyen rövidke /relatív/1-2 hetes utazás.Úgy érzi ,hogy teljesen ki tud kapcsolni az itthoni lelki "nyomorból" amit nap,mint nap megél.Hát Rodosra is újra elmennék ahova te annyira akarnál menni,nekem már volt szerencsém két hétig ott nyaralni és egy hely onnan nagyon megfogott.A nyugati parton lévõ Monolitos.Ha egyszer eljuttok Rodosra ki ne hagyjátok,pedig a népszerûbb rész a keleti part és a déli ahol az Égei- tenger találkozik a Földközi-tengerrel.Na most fogom a biciglit, a tandemet és elindulok Zantéra... Szivacs.Ja elõbb te mész...
Én is voltam már ott kétszer! Imádom! Kivéve Falirakit. Az egy rémálom. Olyan mint Laganas. A párommal még nem voltam ott, és akkor még nem volt digitális fényképezõ se. Tulképp nincs róla fotóm, úgy hogy muszáj újra elmennem, mert ez tarthatatlan!
Három izgága nap! Megértelek!Ha nem volna idõd v.türelmed a válaszolásra kivánok kellemes nyaralást, szuper idõt és rengeteg maradandó szép emléket ami a legfontosabb.Anélkül ne gyertek vissza.
Ha mégis, akkor majd írj egy pár sort kímélet nélkül!