#1388002010-06-12 13:04:34 Válasz a #138797. hsz-ra
Ez így igaz és az utolsó napi ceremóni, hát az még egy élvezet... Legyen az Krétán vagy bár hol.Hogy mé kell elrontani az utolsó napot, egy párszor már kérdeztük magunktól. Me jön a váltás...náluk meg van a válasz.
#1388542010-06-12 19:40:00 Válasz a #138797. hsz-ra
Nem azt mondtam, hogy az iroda "szeretetből" ad egy plussz napot, egyáltalán nem így értettem. Csak ha mondjuk este hétkor indulna a gép, ahhoz képest olyan, mintha nyerne plussz egy napot. Szerintem ez még mindig jobb, mintha az utolsó napon 10től kiköltöztetnék a szállásról,mert jön a következő turnus, várjon a transzferre az összekapott csomagjaival délutánig...
#1388922010-06-13 08:19:31 Válasz a #138854. hsz-ra
Az esetek többségében sajnos 10 óra felé el kell hagyni a szobát és valami közös helyen összecuccolni és utána spekulálhatsz indulásig vaj mit kellene csinálni érdemlegeset amíg eljön az indulás,ami általában még elég sokára lesz.Külön élvezet ha ez idő alatt van 40 fokos meleg.Szó ami ami szó az utolsó napod nem lesz ideális,egy kicsit ki vagy rúgva... Sok helyen jártunk görögben ,de ez az esetek 90%-ban így működött minden apartban,Krétán is, 2x is.
#1389072010-06-13 10:37:46 Válasz a #138892. hsz-ra
Igen, sajnos mi is átéltük. Odafelé dél körül kellett volna felszállnunk, ehhez képest hat órát késett a wizzair gép, így repüléssel, utazással éjfél után értünk Asprovaltara. Majd utolsó nap 10kor el kellett hagyni a szállást, egy órát vártunk egy sofőrre, aki elvitt minket egy másik apartmanba, ahonnan a magyar párnak még nem kellett kiköltöznie, és ott "vártuk" közösen a transzfert... Mondjuk leugrottunk még egy órára fürdeni, de ez ugye mégsem ugyanaz, mintha lenne még kényelmesen egy napod.
Na mindegy, ettől függetlenül nagyon jó volt a nyaralás.
A most 13-án induló nászutas párunk meg már biztos odaért, ha 6kor indult a gép!
#1389382010-06-13 16:26:27 Válasz a #138935. hsz-ra
Az a helyzet, hogy annyira rámtört a Kréta-vágy, hogy előszedtem a képeinket, és megnézegettem őket újra... egy párszor... Aztán néhányat még kiválogattam és feltöltöttem a régiek mellé, egyelőre csak Nyugat-Krétához, de azt hiszem, hogy valamikor később majd kiegészítem a keleti oldal fotóit is...
Közben meg arról beszélgettünk itthon, hogy jó lenne jövő tavasszal bő egy hétre elmenni Krétára... Olyankor biztosan egészen más a sziget, olyan, amilyennek most el sem tudom képzelni. Mivel mi mindig főszezonban megyünk, nekem már a többiek koranyári és őszi képeit is mindig olyan furcsa látni, hogy alig van ember rajta ahhoz képest, amit mi megszoktunk.
Csak ennek az időpontnak meg az a hátulütője, hogy a Samaria-szurdok nagy eséllyel még nem lenne nyitva. Sajnos ezt előre nem lehet megjósolni, mert a mindenkori vízállástól függően nyitják ki. Volt már olyan év (ha jól emlékszem 2004), amikor már április 10-én kinyitották, de azért nem ez az általános, hanem inkább a május. (Az meg nekünk nem jó.) Persze ez most nem egy igazán releváns probléma, csak olyan jó eljátszani a gondolattal, hogy jövő tavasszal megint lehetne Kréta...
Lassan már magamat is szeretném látni ott, valahol.
Eljön az, úgy látom, hogy 12 nappal hamarabb, mint nekünk. Örülök, hogy idén is láthatok majd friss krétai képeket! Amikor meglátom, hogy van új krétai fotóalbum, akkor mindig mindent eldobok és rögtön végignézem. Mire mi hazaérünk, lehet, hogy már tudom is majd nézni a képeiteket. Úgyis egy csomó olyan helyre mentek, ami nekünk kimaradt és a következő úton sort szeretnénk rá keríteni (pl. Rethymno, Paleochora-Sougia környéke).