Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 5026
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#186890 Üzenet linkje2012-06-09 23:16:26 

Zsanna!!!

Más fórum de azért írhatsz nekem pár sort ezekről az élményekről..icon_biggrin.gif Persze úgy, hogy ne legyen OFF:icon_smile.gif))

Egy valamire kíváncsi leszek.. Majd ha hazajöttek Zakynthosról megkérdezlek melyik sziget tetszett jobban.. Vagy megírod majd nekem..icon_smile.gif Persze ha nem felejted el.. Ezt csak azért mondom mert nekem személy szerint Zakynthos szigete nem olyan nagyon tetszett...icon_biggrin.gificon_biggrin.gif
Ezzel csak az a baj, hogy nehéz azért megtervezni, mikor mit csinálsz..icon_smile.gif Én is így próbáltam tavaly, de persze nem mindig így sikerült..icon_biggrin.gif Ahogyan éppen alakult..icon_biggrin.gif

Igen a teknősbéka szigeten van sok szép part.. Fakultatív kirándulás keretén belül körbe is hajóztam..icon_smile.gif De arra vigyázz, hogy ott árnyék nincsen ám.. Egyik részén sem.. Ha oda terveztek egy kis strandolást mindenképpen vigyetek napernyőt, mert különben megsültök....icon_biggrin.gif Mivel eléggé bent van a tengerben a nap minden szakában oda tűz a nap... No meg kaját és sok folyadékot sem árt vinni.. Mert az sincsen.. Van egy úgymond úszó hajó ami árul különböző dolgokat.. Azt nem tudom mit és mennyiért.. Nem fedeztem fel..icon_smile.gif

Ha jól számoltam ki augusztus vége felé mentek... Én tavaly július 9.-től voltam kint.. Akkor a napon 49 fokot mértek az egyik apartman teraszán..icon_smile.gif Tuti mikor Ti mentek akkor sem lesz hűvösebb.. Persze napon.. Szóval vigyázni is kell.. Mondta is Vivien (Grandos idegenvezető) Zakynthoson a napsugárzás nagyon erős.. Mivel a sziget eléggé délen van.. Ami igaz is.. Az én retinám is majdnem kiégett...icon_biggrin.gificon_biggrin.gif Napszemüveg meg úgy nem volt nálam, minek is alapon..icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Hamarosan ott lesztek és annyit sétálgatsz a tengerben amennyit szeretnél..icon_biggrin.gif

Üdv:
István

# 5027
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#186892 Üzenet linkje2012-06-09 23:25:33 

Zsanna nézd csak...icon_biggrin.gificon_biggrin.gif
Küldök neked pár képet a teki szigetről, csak hogy lásd amit írtam..icon_biggrin.gificon_biggrin.gif
Persze ez csak az egyik része...

# 5028
Relisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#186918 Üzenet linkje2012-06-10 11:54:59 

Isti! Nagyon szépek a képeid! icon_smile.gif Azt akarom kérdezni hogy ide erre a szigetre csak fakultatívval lehet eljutni??? És meg is áll itt egy kis fürdőzésre??
Meg van még egy "furi" kérdésem... icon_smile.gif icon_smile.gif Az hogy a Navaggiohoz mi úgy tervezzük hogy ilyen kisebb hajóval fogunk menni... Ki tud majd menni a partra a kishajó úgy hogy ne nagyon keljen belemenni a vízbe?? Nem nagyon tudok úszni... icon_smile.gif

# 5029
Zsanna81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
94 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#186968 Üzenet linkje2012-06-10 19:34:33  Válasz a #186892. hsz-ra Előzmény #186892

Szia Isti!

Jól néz ki ez a kis sziget, de jó hogy írtad hogy nincs semmi árnyék, valamit majd viszünk, vagy napernyőt vagy sátrat... icon_lol.gif
Egyébként ismered a mondást, 'ember tervez, Isten végez'.... én is mindig megtervezek előre mindent, nézegetem a fórumot, a térképet...aztán mégse úgy sikerül ... icon_lol.gif icon_lol.gif
Most úgy gondoltuk, hogy három nap autó, egyik nap keletnek indulunk, másnap nyugatnak, harmadik napon meg keresünk egy hajókikötőt ahonnan el lehet jutni a Kék-barlangokhoz és a Navaggio-öbölbe. Erről olvastam egy pár oldallal korábban hogy Skinariból vannak hajók.
De van még bőven időnk aug 24-ig, szzerintem 100-szor fog ez még változni...
icon_razz.gif icon_lol.gif icon_rolleyes.gif

Üdv, Zsanna

# 5030
Zsanna81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
94 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#186972 Üzenet linkje2012-06-10 19:40:40  Válasz a #186918. hsz-ra Előzmény #186918

Szia Relisa!

A fakultatívról nem tudok nyilatkozni, de arról már olvastam, hogy kb 30-40 Euróért lehet motorcsónakot bérelni. 10 perc alatt megtanítanak vezetni és utána lehet vinni... icon_lol.gif icon_cool.gif
A fakultatívra én is kíváncsi lennék! Lehet fürödni is, vagy csak hajókázás szerepel a programban??

Üdv, Zsanna

# 5031
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#186991 Üzenet linkje2012-06-10 22:35:18 

Relisa!

Köszönöm szépen..icon_biggrin.gif Majd idén Te is tudsz ilyen képeket készíteni..icon_biggrin.gif
Nem nem.. Mint ahogyan Zsanna is mondta lehet csónakot is bérelni.. Hogy mennyiért azt nem tudom, idén lehet változtak az árak..
Agios Sostis falucskában a parton tudsz ilyen csónakokat bérelni.. De mint ahogyan írtam Zsannának is árnyékra ne számíts.. Nem igazan találsz a teknősbéka szigeten..icon_smile.gif) Július vége felé meg tuti szabad téri tojássütési idő lesz kint..icon_biggrin.gif
Igen meg áll a hajó itt fürdözésre... Én tavaly a Kaiki program keretén belül voltam a teki szigeten.. Fürdőzés nyílt vízi.. Én nem mentem bele tavaly ezen program keretén belül a tengerbe.. Én sem igazan tudok úszni:Dicon_biggrin.gif

Kis hajóval nem voltam a Navaggionál.. Nagy hajóval igen.. Ami kb 300 fős volt.. Igen ki tud menni úgy a hajó a partra, hogy ne nagyon kelljen belemenni a vízbe.. Még a nagy hajó is... Ügyesen odanavigálják..icon_smile.gif De előre szólok, hogy egy kicsit bele fog érni a lábad a vízbe.. Annyira nem tud azért kimenni.. A kicsi kb lábszár középig érő vízet jelent..icon_biggrin.gif No meg segítenek is leszállni a hajóról az ott dolgozok.. Aggodalomra nincsen ok..
Még valami.. A Navaggionál való kikötéshez szerencse kell.. Ez akkor derül ki, amikor már ott vagy.. A hullámzás függvénye.. Mivel a nyílt víz felé van az öböl nagy a hullámzás.. Ha nagyok a hullámok nem köthet ki a hajó.. nekem sikerült...icon_smile.gif
Mivel nem tudsz úszni fürdeni ott csak nagyon óvatosan fogsz.. Hullámok nagyon nagyok könnyen be tud vinni a víz.. Erre vigyázni kell..icon_smile.gif No meg a tenger itt hideg is nagyon gyorsan mélyül.. Két lépés után már kb térdig ér a víz..icon_smile.gif))

# 5032
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#186993 Üzenet linkje2012-06-10 22:46:02 

Szia Zsanna!

Gondoltam szólok, nehogy meglepetés érjen majd..icon_smile.gif Így tudtok majd készülni erre is..icon_biggrin.gif
Hát a sátor lehet kicsit meleg lesz nem?icon_smile.gif Semmi olyan tárgyat ne vigyetek majd akkor, mert az tuti megsül a sátorban..icon_biggrin.gificon_biggrin.gif
Ez a legjobb.. Részben spontán történő dolgok..icon_biggrin.gif
Ilyen hajókikötő fenn északon valami világítótoronynál van azt hiszem.. Ott ott ahol mondtad..icon_biggrin.gif
Tyűha.. Addig még biztosan..icon_biggrin.gif Sok víz lefolyik még a Dunán..icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Üdv:
István

# 5033
Relisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#186994 Üzenet linkje2012-06-10 22:53:49 

Köszi Zsanna és Isti!!! icon_smile.gif
Hát akkor majd meglátjuk, hogy hogy jutunk el erre a kis szigetre.. Mondjuk akkor lehet hogy a fakultatív marad, mert én eléggé "parázós" icon_smile.gif vagyok, lehet hogy csak úgy ketten a párommal nem mernék beülni a motorcsónakba.... icon_smile.gif icon_smile.gif
A Navaggionál meg remélem hogy szerencsések leszünk és ki tud majd kötni a hajó!!! Ha tényleg ilyen nagyon gyorsan mélyül, akkor nekem marad majd a gyönyörködés!!!! icon_smile.gif Na meg a fényképezgetés! icon_smile.gif Jó Jó sok képet szeretnék majd készíteni, imádom nézegetni itthon őket a hideg téli napokon, hogy milyen jó is volt nekünk... icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif Na de még 44 napot kell aludnom! icon_smile.gif Isti neked már nem olyan sokat!!! icon_smile.gif

# 5034
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187008 Üzenet linkje2012-06-11 08:30:57 

Mondjuk úszva...icon_biggrin.gificon_biggrin.gif Persze csak viccelek.. Amilyen közelinek tűnik a parthoz olyan messze van valójában..icon_biggrin.gificon_biggrin.gif
Majd eldöntitek melyik programot válasszátok inkább:Dicon_biggrin.gif
Általában ki tud kötni a hajó...icon_smile.gif Csak gondoltam szólok, hogy ez a lehetőség is fenn áll.. Kicsit jobban mélyül mint pl a Balaton déli partja..icon_biggrin.gif
Csodás képeket lehet készíteni ott...icon_smile.gif Ha meg nagyon meleged lesz akkor meg tudsz bújni a hajóroncs árnyékában..icon_biggrin.gif Jó nagy ám a hajó..icon_biggrin.gif Érdekes, hogy még ilyen jó állapotban fennmaradt..icon_biggrin.gif
Én is így szoktam télen előveszem a sok sok képet kicsit nosztalgiázok..icon_biggrin.gif
Nem olyan sok az már..icon_smile.gif Hipp-hopp eltelik majd az idő..icon_biggrin.gif
Bizony.. Én már 18 nap múlva utazom..icon_biggrin.gificon_biggrin.gif:

# 5035
Zsanna81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
94 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187020 Üzenet linkje2012-06-11 09:21:13 

Sziasztok!

Hála Istennek, nekünk nem okoz olyan nagy gondot, hogy közel köt ki vagy messze köt ki a hajó, csak kössön ki... icon_lol.gif A párom - kis túlzással - többet szokott lenni víz alatt mint fölött... icon_lol.gif Sőt olyan képet is csináltam, hogy miközben keresztben átúszott az üvegfenekű hajó alatt, integetett az üvegpadló alól... icon_lol.gif Közben én meg ezerrel aggódtam... de szerencsére feleslegesen. icon_rolleyes.gif
Kefalóniáról voltunk Zak-i fakultatívon - nem gondoltuk hogy egyszer eljutunk oda is egy önálló nyaralás keretében - de jó lenne ha most több idő lenne az öbölben és tudnánk fürödni is egy kicsit... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

A motorcsónaktól én is parázok egy kicsit, de állítólag nem kell, nem túl bonyolult... icon_wink.gif

# 5036
Relisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187023 Üzenet linkje2012-06-11 09:41:48 

Zsanna! Amúgy az én páromnak sem okoz gondot, csak én vagyok ilyen félős.. icon_smile.gif icon_smile.gif Az a gáz hogy nem nagyon tudok úszni... icon_smile.gif Azok a képek biztos hogy jól sikerülhettek akkor!! icon_smile.gif És amúgy Ti mikor mentek?? És hova?? Nem írod be az utazólistába??? icon_smile.gif
# 5037
Relisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187024 Üzenet linkje2012-06-11 09:44:36 

Isti! Hát igen, már alig várom hogy a Navaggionál legyünk! Már annyi képet meg videót megnéztem,. Gyönyörű hely, tényleg!!
Gondolom már számolod vissza a napokat!!! icon_smile.gif

# 5038
Zsanna81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
94 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187028 Üzenet linkje2012-06-11 10:06:21 

Ne féljél, fent tart a sós víz... Viccet félretéve, akkor a szélén pancsikolsz egy kicsit vagy ráfekszel egy matracra, az se rossz... icon_lol.gif

Próbáltam beírni, de béna vagyok és nem sikerül... icon_redface.gif
Az utazás címszó alatt nekem nem dob fel olyan menüt hogy beírás....

Egyébként aug. 24-én indulunk... még nagyon soká...
Addig én is csak a képekben és a webkamerákban tudok gyönyörködni, mondjuk azok se rosszak. icon_biggrin.gif

# 5039
Zsanna81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
94 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187030 Üzenet linkje2012-06-11 10:09:52 

Ja és Zakynthosra (Agios Sostis) ez lemaradt.... icon_lol.gif icon_lol.gif
# 5040
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187031 Üzenet linkje2012-06-11 10:16:58 

zsanna81 írta:

Próbáltam beírni, de béna vagyok és nem sikerül... icon_redface.gif
Az utazás címszó alatt nekem nem dob fel olyan menüt hogy beírás....

Szia! icon_lol.gif

Be kell jelentkezned, a főoldalon is. icon_lol.gif És akkor meglesz a beírás opció is! icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 335 336 337 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu