Ha valaki ismeri a Yannis apartmant Tolóban irjon róla pár sort! köszi
Amit én ismerek az nagyon jó helyen van. Nem kell a hegyre másznod. Út választ el a tengerparttól. Alig valamiben, máris mehetsz a tengerbe fürödni, ami a legjobb Tolóban. Kicsit talán zajos, mert az út mellett van, de itt mindenhol zaj van.
Belülről nem ismerem, kivülről szimpatikus, mert nem nagy. Mellette üzlet, étterem, pékség, és nem messze a buszmegálló.
Sziasztok, járt már valaki tolói nyaralása alatt két helyen, amikről én még csak most hallottam először?
Kefalari és Regi Tirinta? Nem tudom jól írtam-e le, de érdekes dolgokat olvastam róla.
Sajnos a neten nem nagyon találok róluk semmit, lehet, hogy nem jól keresem?
Megtaláltam, hogy hol olvastam ezekről a helyekről, szerintem érdekes lenne megnézni, viszont a neten bővebbet még sehol:
Kefalari:
Az öreg barlang templom és a közelben levő, az egyiptominál is öregebb piramis.
Kefalari Argostol nehany kilometerre talalhato, fo latnivaloja a templom:Zoodochos Pigi, es az Erasinos folyo, ami a templom alatt egy kis tavat is formal.
Innen par kilometerre van Elliniko, ahol a "piramis" van.
Osi Tirinta, ismertebb neven Tiryns vara, a mukenei idokbol szarmazo erod, Nafpliotol 4-km-re talalhato.
Kevésbé ismert látnivalókat keresgélek mostanában, Tolo környékén.
Ma találtam valamit, és szeretném megosztani Veletek is, többen is lesztek, akik előttem utaznak, és hátha valakit érdekel.
A Didyma falu melletti valós, vagy állítólagos meteorkráterekről van szó.
Az egyik a domb oldalában van, már messziről látható a "harapás" a hegy oldalában, a másik pár száz méterre mellette, itt van a kráterben egy kis kápolna, beépítve a sziklafalba.
Tolótól autóval 55km kb. 70 perc.