Írtam Neked privát üzit, nem hiszem hogy olyan sok mindenkit érdekelne a rövidített önéletrajzom, hogy miért is vagyok én itt meg hogy mit dolgozok...
Egyébként arra nem gondoltál, hogy összebeszélni pár emberkével innen a fórumról, akik tervezik hogy kimennek nyárra munkát keresni Görögo.-ba? Akkor ki lehetne kerülni az irodát, gondolom nem a két szép szemedért közvetítenek.
Nos nem,bár olyan egyszerü lenne,hogy miért az iroda?hát elsősorban azért mert még nem voltam görögországban és biztonságérzetet ad,hogy tudom ott kint már vár a biztos munka meg a szállás...
Vki tud vmi infot Lemnos szigetéről ? Járt már ott vki melózni ?Ha minden igaz májustól m1ünk ki barátnőmmel dolgozni 1 szállodába. Közvetítőn keresztül mennénk. Előre is köszi az infokat
Szia ONeill!
A magyar hamarabb alád fog tenni. Hihetsz nekem, 4 éve látom mit művelnek egymással az ide dolgozni érkező magyarok. Más nemzetiségűeknek nem kell tenniük semmi rosszat, hisz a magyar úgy is megöli a magyart, minek keveredjenek bele. Hátradőlve kivárják, míg "megeszik" egymást, majd adott pillanatban, ahogy tudnak profitálnak a helyzetből. Nevetséges, és siralmas.
Úgy kell kikerülni az ilyen helyzeteket,hogy olyan helyre kellene menni dolgozni ahol nincsenek honfitársak, vagy csak kevesen,mondjuk egy kisebb szigetre.Már csak azért is,mert minnél kevesebbet beszélsz magyarul,annál jobban megtanulhatod,fejlesztheted a görög,angol...stb.nyelvet.
Van valaki aki kiskereskedo (vagy szeretne lenni) es ingyen szeretne maradni Gorogorszagban akar hat (6) honapig?
(fizetes: 780 euro havonta, alberletre, egyeb koltsegekre)
Sziasztok! 1-2 héten belül nekivágnék Görögországnak, utazgatni kicsit, majd dolgozni. Akiben van 1 kis kalandvágy és esetleg csatlakozna, írjon! Én egy 26 éves Görög-fan lány vagyok...
Sziasztok! A fonokom keres 2-3 lanyt a kavezojaba Halkidikire. Akit erdekel, irjon emilt vagy sms-t (0030 6981690593)! Angol vagy nemet nyelvtudas kell, de ha beszelsz vmennyit meg gorogul is az meg jobb.