#1101572009-07-21 10:40:42 Válasz a #110109. hsz-ra
Köszi az infot:)
Én ugy hallottam,hogy Athénban folyton sztrájkolnak a muzeumosok.Az AKropolisz nyitva van általában?Nehogy aztán odamenjünk és kiderül,hogy zárva...
#1119862009-07-31 11:07:50 Válasz a #110157. hsz-ra
Szia.Majusban volt hogy zarva volt az Akropolisz, de amiota a szezon megkezdodott, tudtommal nem zart be sztrajk miatt, bar az elofordult, hogy az idegenvezetok sztrajkoltak.
#1131092009-08-07 20:11:50 Válasz a #112932. hsz-ra
Szia Jorgosz! Idén ha minden igaz autóval lemennénk Athénba, de ott szeretnénk leparkolni és a városban metróval közlekedni. Szerinted hol érdemes parkolót keresnünk, ahová egyszerűen el lehet jutni?
Vagy túl bonyolult elmagyarázni?
Nézegetem én is a google maps-en, de hátha neked van jó ötleted?
Köszi előre is.
Igen, a kék metro vonalán jo lenne. De hol tudnék keresni albérletet a neten?
En a gorog hirdetes ujsagot hasznalok ilyenkor (Χρυσή Ευκαιρία) - ilyen mint az "expressz" nalatok.
A neten is van sok oldal error, mindegyik gorogul.
Szivesen talalkozok veled Athenban es egyutt keresunk.
firkamano írta:
Szia!
Nagyon köszi!!
Rákerestem google.maps-on, nem tudom, hogy jót adott-e ki, esetleg meg tudnád mondani, melyik metrómegállónál van spar?
Vagy Piraeusban is jó, mert kompolni fogunk, szóval oda kell mennünk, nagyon jó lenn ha már ott tudnánk vásárolni :)
Egyetlen egyet talaltam Pireusban:
185 45, Drapetsona (Pireus), Agiou Dimitriou (Αγίου Δημητρίου) utca 82-84 & Milou (Μήλου) utca 80 sarkan
Az Ampelokipi metro allomas melett:
115 21 Athen, Soutsou (Σούτσου) utca 40
Az uzletlanc gorog neve: HELLAS SPAR ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
busaianiko írta:
Szia Jorgosz! Idén ha minden igaz autóval lemennénk Athénba, de ott szeretnénk leparkolni és a városban metróval közlekedni. Szerinted hol érdemes parkolót keresnünk, ahová egyszerűen el lehet jutni?
Vagy túl bonyolult elmagyarázni?
Nézegetem én is a google maps-en, de hátha neked van jó ötleted?
Köszi előre is. :D :D
Szia Aniko!
Masok is megkerdeztek ezt tolem - konkret valaszom nincs.
Csak fizetos parkolokat ismerem.
Lehet hogy egy metro allomas kornyeken jo lenne parkolni (?)
Jo ha messze vagy a kozponttol.
#1134962009-08-10 17:13:28 Válasz a #113334. hsz-ra
Köszönöm Jorgos, persze tudom, hogy nehezet kérdeztem. Mi is úgy gondoltuk, hogy egy metróállomás mellett keresünk helyet, ahová vissza is találunk!
Közben már a google maps-en nézelődtünk. Köszönöm, hogy írtál.
Sziasztok!
Most megyünk először Athén-ba.Mivel nemtudom lesz e még alkalmunk Görögországba utazni,van egy pár dolog amit feltétlen szeretnénk megnézni.
Kérdésem ezzel kapcsolatos lenne.Tudom hogy a meteorák elég messze van Athéntól,de esetleg nincs valami távolsági busz amivel meg lehetne közelíteni?Ha van kb mennyi idő míg odaér és mennyibe kerülhet?Ugyanez a kérdésem lenne Delphoi-val kapcsolatban is.
Kérlek segítsetek!
#1138822009-08-12 17:38:31 Válasz a #113840. hsz-ra
Biztos hogy van,de annyira csodálatos lehet-még képekről is az-hát ha még láthatnám is...
De ettől függetlenül ha lenne ötleted,mi az amit még érdemes lenne megnézni ezalatt az egy hét alatt,szívesen venném.
/Persze az Athéni látnivalókon kívül,mert azt természetes hogy megnézzük./
Lehet messzebb is csak legyen valami busz vonat vagy hajó ami odavisz!