Lesz valaki innen aug. 10.-tõl az Alexandros apartmanban?
Volt már valaki innen Sartin? Stavrosnak vagy Sartinak szebb a tengerpartja? Én 2 éve voltam Sartin, nekem nagyon tetszett és a tengerpartja nagyon szép volt, kicsit félek, hogy Stavros nem lesz ilyen szép.
Bridzs, én eddig csak átutazóban voltam Sartin, de azt kell mondjam szebb a tenger, mint Stavrosban. egész más a színe is. Stavrosban ilyen türkiz késks zöldes vizet nem láttam, csak a szomszédos Olimpiadán.
de azért nem kell aggódni!!!
Ne számíts olyan szép tengerpartra Stavrosban mint Sartin. Szerintem észak- Görögország legszebb partjai a Sithon-félszigeten vannak. Sajnos itt van egy elég nagy kikötõ a falu közepénél, ezért sem lehet olyan kristálytiszta a vize. Azért ne ilyedj meg, nem olajos és nem rossz itt sem a part, csak ne olyat várj mint Sartin.
Én eddíg kétszer nyaraltam Stavroszban és egyszer Vrasnáról mentünk át meglátogatni a Korali taverna tulajdonosát Jorgost. Szóval, ha nem lenne jó, akkor nem mentem volna oda többször is. Szép fekvése van, gyönyörûek a hegyek a falu mögött. Érdemes felmenni az ófaluba, majd az egyik hegyen lévõ tavernába, mert gyönyörû a kilátás onnan.
Az apartmant nem tudom, hogy melyik, így abban nem tudok segíteni.
Zsofka, Valcsi köszönöm az infót! Láttam képeket Stavros partjáról és én arra tippeltem,hogy Sartié szebb, sebaj hiszek nektek,hogy Stavros is felejthetetlen lesz. Nekem ez lesz életem 3. tengerparti nyaralása az elsõ 2 éve volt Sartin. Gondolhatjátok 25 évesen olyan voltam a tengernél, mint egy kis gyerek, mindent gyûjtöttem mindent megnéztem és úgy örültem mindennek,gyönyörû volt. Tavaly Horváthba voltam, de csak 4 napot így az nem volt igazi nyaralás, de hozzá kell tennem közel sincs Horváthor.nak olyan fielingje,mint Görögnek. Mikor Sartiról jöttem haza, komolyan elfogott a sírás(pedig nem erõsségem:-)),nem akartam haza jönni. Le sem tudom írni, mennyire várom Stavrost:-)))))))) Minden nap a nyaralással álmodom:-)
Valcsi az ófaluba feltétlenül ellátogatunk, remélem nem lesz gond a túrázással, ugyanis 2 hónapja mûtötték a lábamat és még van benne egy csavar.
Zsofka! Pakolsz már? Kivel mész? Család, barátok?
tezsvéremmel megyek és barátokkal, 11-en leszünk!! fura, de egyenlõre nem tudatosult bennem, hogy 3 nap múlva ilyenkor már a tengerparton süttetem a hasam... majd induláskor...
a pakolással eléggé hadilábon állok, általában indulás elõtti napon este 10 körül kezdem, ez eltart kb éjjel 2-ig
ha megjöttem, elmondom melyik jobb, Sarti vagy Stavros, bár azt hiszem elõre tudom a választ....
szép napot
Zsofka a pakolással én is így szoktam lenni! Tuti jó lesz Sarti, fõleg,hogy ekkora társasággal mész. Mi is Sartin 16 voltunk, bárhová mentünk felpezsdítettük a hangulatot. Ja és tényleg ajánlom a blue lagun túrát, gyönyörû tengert fogsz látni a színe magával ragad!
Magdus! Tetszik a kép!Stavros melyik részén készült?
Jó lenne tudni!Még én soha nem voltam Stavrosban sõt még Görögországban se.Ezt a képet a neten találtam.
Majd augusztusban beazonositom.De látom Ti hamarabb mentek,tehát Te elõbb rátalálhatsz.
Darky! Mi is az Apollonnal megyünk!
Jaj Zsofka, akartam behozzni képeket(melóhelyemrõl netezek) Sartiról a blue lagoonról Elájultál volna a víz színétõl! Elfelejtettem:-(A fenébe
Bridzs,
mindegyik strandon vannak ágyak, irtam is pár hsz-al arébb, hogy fogyasztás ellenében egész nap használhatod.
vizimentõst én sem láttam, szóval nem érdemes fulladást színlelned
de pasikban nem lesz hiány, le sem tudjátok majd vakarni magatokról... vigyázz a pirosnadrágossal, nagy hóhányó Stavrosban