#1613702011-05-07 22:48:47 Válasz a #161338. hsz-ra
Erici, egyetértek! Én sem vágyom kánikulára, mert sokat szeretnénk kirándulni, de azért felhőre sem! Esőre pedig végképp nem! Ha mégis akkor éjjel legyen!
Dehát tudjuk ez nem kívánságműsor! Úgyhogy reménykedjünk!
Picit félek, mert ennyire korán még soha nem mentünk, de azért bízom Görögországban, hogy ha már ott leszünk ennyi idő után, akkor az ég is ránkmosolyog!?
#1613732011-05-07 23:35:48 Válasz a #161370. hsz-ra
Anikó! Mi még sosem mentünk ilyen későn,de még sosem
áztunk,fáztunk
Bár Krétán volt egy hely,ahol többször átmentünk a hegyekben és mindig
esni kezdett az eső! De mi ezt is szerettük Görögországban
Eddig,ha fürödtünk sütött a nap,ha kirándultunk,jött egy kis fátyolfelhő.
Remélem megtartják ezt a jó szokásukat a görög istenek
#1614342011-05-08 21:18:44 Válasz a #161373. hsz-ra
Köszi Macsosz. A mi legkorábbi utunk eddig június közepe volt. Eddig mi általában szeptember elején mentünk, vagy közepén. Sokan attól is tartanak, hogy túl késő, nekünk mindig szerencsénk volt, úgyhogy remélem ez az időpont is beválik. A Peloponnészoszt mindig tavasszal terveztük, úgyhogy most már lesz, ami lesz! Biztos hogy jó lesz, hisz ott leszünk!!!
#1615052011-05-09 18:54:41 Válasz a #161434. hsz-ra
Szia Anikó!
Bízzunk benne, hogy jó idő lesz Nektek is és Nekünk is Macsoszékkal.
Szeretnélek megkérni, hogy nézz utána van-e Toloban olyan pita, amibe kolbászt raknak. Leptokárián ettem ilyet és nekem nagyon fini volt, de azóta máshol nem láttam Görögországban. Talán az O Manolisban (ha jól írom) lehet kapni, mintha valamelyik képen láttam volna... de most persze nem találom azt a képet...
#1615472011-05-09 22:31:54 Válasz a #161533. hsz-ra
Szia Anikó!
Nem tudom össze tudunk-e futni még az indulásotok előtt, de ha nem, akkor itt kívánok Nektek nagyon jó utat és fantasztikus nyaralást Azért a fene megesz minket, hogy lassan indultok
Majd ha megjöttetek, akkor megint átszaladunk az új képeket és videókat meglesni és élménybeszámolót hallgatni
#1616092011-05-10 20:20:18 Válasz a #161547. hsz-ra
Szia Sancho, jó lenne még összejönni utazás előtt, nem tudom sikerül-e?
Ha mégsem, akkor utána mindenképp össze kell, hisz meg kell beszélni minden fontos infót. Hozzuk nektek a friss híreket, és akkor már engem fog a "fene enni", hogy ti még előtte vagytok az útnak!
Ha sikerül bemegyünk Nei Poriba is, szétnézünk, hogy referáljunk nektek!
De ha összejönne, akkor még előtte beszéljünk, jó?! Szóljatok, ha nektek jó, és hátha mi is ráérünk!?
Én nem túl régen találtam egy képet (szerintem pont itt a Hellaszon), az O Meraklis nagy sárga ártáblája van rajta. Azon szerepel 2 euróért a pita sausage. Gondolom ez kolbászos pita lenne.
#1616892011-05-11 19:20:30 Válasz a #161609. hsz-ra
Szia Anikó!
Tudod, hogy mi mindig nyitottak vagyunk egy kis találkozóra
Majd rákérdezek zsuzsira mikor érne rá, bár már túl sok idő nincs vissza Nektek az indulásig. Ha nem jön össze, akkor amikor hazaértetek mindenképpen összejövünk
Az klassz lesz ha Nei Poriba is beugrotok és tudtok majd tájékoztatni