#1392492010-06-14 22:50:02 Válasz a #139247. hsz-ra
Pontosítok! nincs 30 kilóméterre hanem inkább 20...
Nekem nem hosszó én nagyon sokat motoroztam már
De kibírható.A robogók minősége?Hát....
Sokan negatív véleménnyel voltak a sassos robogókról.De ha bármi baja van a robogónak és bedöglik félúton akkor ha felhívod Sassosékat kötelesek érted jönni egy másik robogót biztosítani és nem számolhat fel felárat semmiért sőt engedmény kéne adnia.Asszony otthon van utazás és turisztika jogból betéve tudja mert idegen vezető.
De sztem az a robogó ami nem bír ki 40 km-t azt nem hiszem,hogy oda meri adni valakinek.Mondjuk minden képp kell bérelnem mert a narancs partra muszály legalább 2-3 X elmenni.Amúgy meg nagyon szép dombos erdős út vezet Sartitól Vourvouruig.Érdemes egyet robogni!
Rá lehet keresni a google earth progin sartira és nem sokkal mellette van Vourvourou és vannak képek is ha valakit érdekel.De sarti mellett is van rengeteg felfedezettlen öböl amit a kaland vágyók felderíthetnek vannak igazi kis 2 személyes öblök a szerelmes pároknak.kis szikla mászás és sövény kerülgetés árán találhatsz olyan öblöt ahol egész nap nem láthat meg senki.
#1392542010-06-14 23:56:36 Válasz a #139181. hsz-ra
Hadiandi, nagyon szépen köszönöm a választ, megnyugtattál ! Már kezdtem azon gondolkodni, hogy ki kellene cseréltetni a szállást valami központban levőre, de így tuti nem, 20 perc az semmi, vacsi és buli után ennyi kell !
És még azt felejtettem el, hogy írtad, hogy a barátaid apartmanja penészes volt...az két személyes apartman/stúdió? Mert mi olyanba megyünk...nem lenne jó azt kifogni...
#1392582010-06-15 07:02:37 Válasz a #139250. hsz-ra
Fate!
Köszi szépen
Mindenképpen néhány napra szeretnénk bérelni robit, mert elvileg este is el lehet valamerre robogni. Nem tudom forgalom szempontjából mi újság van, mert én azért annyira nem tudok motorozni, lévén 4 keréken közlekedem Egyik évben véletlenül rátévedtünk egy autópályára robogókkal. Először azt hittük a kamionok köszönnek azért dudálgatnak, de aztán közölték, hogy ez azt jelentette, hogy takarodjatok a p....
Tényleg szeretnénk néhány sarti körüli településre ellátogatni. A Narancspart azt hiszem kihagyhatatlan, főleg, hogy mindenki ajánlotta
Mi már 2x voltunk Sartin, és mindig a Beachen voltunk. Befelé a központba menet még meleg van, mert ált. 7 óra felé indulunk, de hazafelé a sötétben a tengerpart mellett nagyon jó sétálni.
Emici, köszi, olvastam. Valahogy majd biztos megoldjuk. Csak jobb lenne ha, ott is meg tudnánk venni...mert így még a kenyér is foglalja majd a helyet.
Sziasztok! Lehet, hogy OFF kérdés, de látom itt van élet , hogy Sartiról van valami járat vagy külön szervezésben út a Meteorak-ra? az utazási iroda általi út kicsit húzós.... de szeretném azt is megnézni!
köszönöm!
Mi csak fakultatív keretben voltunk és tényleg húzós volt. Jóformán egész nap a buszon ültünk, a meteórákat gyorsan megjártuk. Talán több időnk lett volna, ha mindenki betartja a pihenési időket, de sajnos ez nem jött össze. Még 1x biztos nem mennék el.
Mi is robogóval mentünk Vourvourvou-ra sima ügy volt kissé szerpentines az út de korrektek a Görög sofőrök és kikerülnek nagy ívben nem kell félni ,hogy elcsapnak.
A robogó pedig sztem legyen minimum 80ccm mert azok jobban bírják a strapát , nekünk egy bajunk volt vele,hogy nem működött rajta sem a km óra sem a sebesség mérő
Mi bejártuk mindkét irányba a helyet Nikitiig meg a másik oldalon VourVourvou utánig kicsivel.
Nikiti kb 40-44km Sartitól a V.-pedig kb 30 km.
Sziasztok!
A Sithonia körutat ajánlom mindenkinek jó szívvel. Nagyon tartalmas program, és iszonyat finom mézeket és borokat lehet kóstolni, meg persze vásárolni is lehet belőlük.
Google Earth sok szempontból jó. Képek, videók, sőt 360°-os képek is vannak fent (pl: Narancspartról is). Vourvourou légvonalban Sartitól 18 km-re van. Ahogy elnéztem, közúton sem lehet sokkal messzebb.
A Meteorák viszont naaaagyon messze van Sartitól. Legalább 300km oda! A látvány viszont fantasztikus!
#1392882010-06-15 10:08:30 Válasz a #139286. hsz-ra
Amúgy nagyon becsapós a térkép mert elég egyenesnek tűník az út mi is azt hittük sima út vagy vmi senki se mondta,hogy milyen magasan kell majd menni a parthoz képest hegyes-dombos terület amikor mentünk busszal csak tátott szájjal lestünk, meg mondtuk is a párommal,hogy tuti nem bírja ki a robogó de aztán mégis bevállaltuk
Most néztem a Google Earth-ön....Narancspartig még ok...de onnan Vourvourvouig brutálisnak tűnnek azok a szerpentinek. Oda már tényleg lehet, hogy kell a 80 köbcenti