De lehet bérelni kisebb choppert is.Igaz drágább de kényelmesebb is.de megteszi a 80-as robesz is.És ha már ott vagyunk nem ijedek meg egy kis"motorozástól"
Amúgy nagyon szép hely még Kalamitsi és ott van a kő angyal is.Livrochio elötti tenger part is gyönyörű!
Na majd figyelek akkor, köszi az ismételt választ, nagyon kedves vagy! A képek pedig fantaszikusak, már annyira szeretnék én is ott lenni, de még sok idő sajna
Köszönöm szépen. Bár igazán nem tudom, hogy 40-50 km sok-e robogón, vagy nem. Bár mint írtam is néhány éve elég sokat mentünk, de nem mértem mennyi volt. Na majd kiderül Mert elvileg Nikiti és Marmaras is jó kis úticél lehetne Mégegyszer köszönöm.
Neos Marmaras kb 40 km Sartitól Nikiti messzebb van Marmarastól kb 10-15km lehet .
Szerintem simán bevállalhatjátok főleg a 80ccm mocival jól lehet haladni és kényelmes is ez is nagytestű amin mi ültünk
A Gilera robogó jó választás, nagyon megbízható és strapabíró.
Nikiti és Marmaras nagyon jó uticél, sőt, a Marmarastól nem túl messze lévő Toroni is még, Marmarasból jó út visz oda, igaz, hogy kicsit szerpentines.
Nikitinél gyönyörű partokat találsz, és a legfinomabb mézeket ott tudod venni. Marmarast csütörtökön érdemes meglátogatni, mindig akkor van egy szuper piac. És ha már ott vagytok, Porto Carrast ki ne hagyjátok, hihetetlen szép a jachtkikötője.
Még egy észrevétel Sartival kapcsolatban amit elfelejtettem leírni, hogy a Kalóztanya sztem nem olyan jó hely mint hinnénk , jó az " image-uk" és kb ennyi.
A honlap alapján én színvonalasabbra számítottam.
Ittunk azért 4 féle koktélt és el kell mondanom,hogy sehol nem ittam olyan rossz mojito-t mint ott.
A hajós kirándulásukon nem voltam így arról nem is tudok mit írni.
Vaesznek igaza van Toroni is jó hely útba is esik , szóval érdemes megnézni.
Nekem ami még nagyon tetszett az Ag.Georges szintén útba esik azt nem értem , hogy ott helyben az volt kiírva ,hogy Ag.Ioannis de a térképen ilyen nincs is csak Ag.Georges-nek hívja....
Ha sikerül feltennem a képeimet akkor majd belinkelek ide róla ,hogy megismerd, gyönyörű a látvány
Nagyon szépen köszönöm az ötleteket. Ha meg tudjuk valósítani meglessük ezeket a helyeket. A szerpentintől nem tartok annyira, mert Stavrosból is szerpentinen kellett motorozgatni. A volt nejem ott tanult meg motorozni A piac érdekelne, mert az mindig egy izgalmas dolog. Tényleg. Sartiban nincs piac? Vagy nem tudtok róla, hogy lesz-e valamilyen nagy program? Mert időnként szoktak lenni folklór fesztiválok, meg mindenféle megmozdulás és az is klassz lenne. Múlt évben Asprovaltában volt egy nagy fesztivál, de sajna augusztusban, én meg júliusban voltam...