#1887922012-06-25 14:18:54 Válasz a #188709. hsz-ra
Szia Barbeszka!
Várom a beszámolókat mi pénteken reggel megyünk szintén a Villa Palmerasba. Jó lenne ha megtudnád írni hogy konyhai edényzettel hogy van ellátva. Törölköző volt-e az apartmanba? Milyen volt a busz út és minden ami eszedbe jut.
Kötöttetek-e külön baleset és poggyász biztosítást? Eü kártyánk van.
Köszi előre is a választ.
Olvass vissza egy kicsit is minden kérdésre választ kapsz.. 342. oldalon Melus hozzászólását nézd meg.. Ő sok segítséget írt a feltett kérdésedre..
A kikötéshez meg óriási szerencse kell.. Függetlenül attól, hogy kis vagy nagy hajóval megy az ember.. Hullámzás az ami meghatározó tényező...
#1889682012-06-26 09:07:29 Válasz a #188792. hsz-ra
Szia!
Még ma este felteszem a beszámolómat, abban írtam részletesen az apartmanról.
Biztosítást kössetek sztem. Nekünk is van kártyánk, de jobb a biztos. A biztositas.hu oldalon tudsz csomó ajánlat közül válogatni, vannak egészen olcsók.
A véleményetekre vagyok kíváncsi. Szerintetek az alábbi "kritériumok" Zakythos melyik településének felelnének meg leginkább:
- jó strand vagyis homokos, nem túl keskeny, fokozatosan mélyülő tenger
- nem túl nyüzsgő, de azért van élet, üzletek, bazársor, tavernák
Valami ilyesmi helyet keresünk. Ahol az apt. nincs túl messze a strandtól, éjszaka lehet pihenni, de egy tavernázásért nem kell km-ket gyalogolni, vagy autózni.
(Visszafelé olvasom a fórumot rendhagyó módon és a logikával ellentétesen. Sok szép helyről írtatok már, ahol jártatok.)
Laganasból eléggé kiszerettem az olvasottak alapján, nem tudom Agios Sostison mennyire érződik Laganas hatása? Valahol azt is olvastam, hogy Agios Sostis partjára a hullámzás gyakran kihoz tengeri füvet ez mennyire igaz?
#1889942012-06-26 11:15:18 Válasz a #188985. hsz-ra
Szia, hmm Fazika!
Egytértek Szilvivel, szerintem is jó választás lehet.
Bár nekem Laganassal sem volt bajom, mert a szállások nem a ricsajban vannak.
De itt tehetsz egy kis sétát, akár, mindkét helyen.
http://www.virtualzakynthos.gr/tsilivi.html
#1891032012-06-26 20:35:11 Válasz a #188985. hsz-ra
Mi Laganas előtt voltunk egy szállodában, mielőtt bemegy az út a városba, ott van a szálloda. Semmi sem hallatszott oda a szállodánkba, a nagy nyüzsgő éjszakai életből, mert aztán az volt benn Laganasban. Voltunk benn körülnézni, nem volt semmi. Aki azt szereti, az megtalálja ott amit keres.
A part nagyon rendezett volt, sekély és kellemesen meleg víz, és még tekit is láttunk vizibicajról.
A hajókirándulásnál mi szerencsére ki tudtunk kötni, bár a kapitány egyszer szólt, hogy most egy kicsit belehúzunk, mert kapták az infót, hogy erős szél várható, és ha nem kötünk ki időben, akkor már nem lehet. Szerencsére odaértünk, kikötöttünk, de páran tengeribetegek lettek, mert nagyon dobálta a hajót a sok nagy hullám. DE MEGÉRTE!!!
A part aprókavicsos a roncsnál egy részen, mi a humanicban vettünk olyan kis cipőt, gumi amit fel lehet venni, lukacsos, a víz kifolyik belőle, és nem szúrja a lábad a kő. De annyira nem vészes anélkül sem szerintem. Jó nyaralást. Amina
#1891982012-06-27 13:14:30 Válasz a #189161. hsz-ra
Köszönjük a beszámolód, örülök,hogy meg vagy elégedve az irodával, a szállással és a busszal kapcsolatban is megnyugtattál.:)Ahogy kiveszem a szavaidból akkor Ti nem béreltetek kocsit.
Köszönöm a tippet Tsiliviről. Megnéztem a google map-on, jónak tűnik a part is.
Utazási irodával terveznénk a kijutást. De még semmi sem biztos. Lehet, hogy a végén nem is Zakinthos lesz... Ismertek olyan irodát az aeoluson kívül, akiknek még van apartmanjuk Tsiliviben?
Laganason főleg a centrum környéki partszakasz a szemetesebb és főleg reggel, legalábbis én így értelmezem a hozzászólásokból. De a Kalamaki felé eső végén meg ott a reptér...
#1893162012-06-28 08:44:17 Válasz a #189305. hsz-ra
mi 2 éve voltunk zakyntoson agios sostiba-georgina apartmanban nagyon szép volt,medencés apartman,tiszta,csendes helyen,a partra 5 percet kellett gyalogolni,de meg érte,mert ilyen hosszan térdigérö vizben rég voltunk,nem zsuffolt,egyszerüen csodálatos volt,apró picihalak harapnak,laganasba a tengerparton lehet menni,de készüljetek fel,mert laganas elött térdigérővizbe is kell menni egy pár métert,de meg éri mert ez is egy élmény,kb.félóra az útelemlámpát vigyetek, hogy este haza tudjatok menni a parton,de taxival is vissza tudtok menni ,laganasban nagyon sok a német turista,elég hangosak,nagyon nyüsgös este,agios sostiba is vannak tavernák,pékség nincs,boltokba mindent megkapsz