El is felejtettem írni, hogy több helyen árulnak házi Tzipuro-t ami nagyon finom (görög pálinka) nem ouzo ám , sokkal jobb .
A boltban is kapsz de az csak 44%-os a házi meg kb 70% mi a Cafe paps-ba vettünk 1,5L-rel hoztunk haza is eddig akárki ivott belőle csak lesett durván durva:)
Sassos is árul ilyet .
Lassan meglesz a méretezés aztán még ma nyomom fel mindet
#1395862010-06-16 15:39:40 Válasz a #139545. hsz-ra
Szia!
Nagyon jók a képek,amiket feltöltöttél Sartiról, sajog a szívem, még 1 hónap és én is ott lehetek! Ha jól láttam a képek közt, Ti is az Apostolos apartmanban voltatok? Mi odamegyünk, szuterén szintre, mondanál róla pár szót, szűkös kép és infó találatok vannak róla a neten sajnos :S
Nagyon szépen köszönöm!!
Nézd meg a fotó albumomba a képeket róla amikor megkaptuk a szobát azonnal fotóztam.
Először meglepődtem,hogy félig pince magasságban vagyunk de a nagy melegben előnyünkre vált:)
Van klíma és tv is a szobába minden működött.
Reggelente nem mindig volt meleg víz , de este van:)
Szúnyog háló csak a fürdőben lévő ablakon van ez kicsit bosszantott, de ettől eltekintve jó a hely.
#1396072010-06-16 16:48:17 Válasz a #139605. hsz-ra
Köszönöm! néztem igen a képeket, sztem elfogadható állapotú, arra bőven jó, hogy aludni lehessen ott, napközben meg irány a part
csak néhány hozzászólást olvastam valamerre és nem nagyon dicsérték (leszakadt ágy stb.) aztán féltem, hogy milyen lehet, de akkor semmi nagy gond nem volt ezek szerint
Még egyszer köszönöm!
Tina! Valóban jók a képek! Köszönet, hogy megosztottad velünk!
Láthattam rajta Sartit olyan szögből is, mint eddig nem!
Alig várom, hogy készítsek én is párszáz képet a félszigetről, meg az ország általunk bejárt részéről!