Szia!
Nagyon jók a képek,amiket feltöltöttél Sartiról, sajog a szívem, még 1 hónap és én is ott lehetek! Ha jól láttam a képek közt, Ti is az Apostolos apartmanban voltatok? Mi odamegyünk, szuterén szintre, mondanál róla pár szót, szűkös kép és infó találatok vannak róla a neten sajnos :S
Nagyon szépen köszönöm!!
Nézd meg a fotó albumomba a képeket róla amikor megkaptuk a szobát azonnal fotóztam.
Először meglepődtem,hogy félig pince magasságban vagyunk de a nagy melegben előnyünkre vált:)
Van klíma és tv is a szobába minden működött.
Reggelente nem mindig volt meleg víz , de este van:)
Szúnyog háló csak a fürdőben lévő ablakon van ez kicsit bosszantott, de ettől eltekintve jó a hely.
Köszönöm! néztem igen a képeket, sztem elfogadható állapotú, arra bőven jó, hogy aludni lehessen ott, napközben meg irány a part
csak néhány hozzászólást olvastam valamerre és nem nagyon dicsérték (leszakadt ágy stb.) aztán féltem, hogy milyen lehet, de akkor semmi nagy gond nem volt ezek szerint
Még egyszer köszönöm!
Tina! Valóban jók a képek! Köszönet, hogy megosztottad velünk!
Láthattam rajta Sartit olyan szögből is, mint eddig nem!
Alig várom, hogy készítsek én is párszáz képet a félszigetről, meg az ország általunk bejárt részéről!
Köszönöm szépen a térképet is. Nagyon hasznos dolog. Ki is fogom nyomtatni és majd ezt lesem. Bár én is gondoltam rá, hogy elviszem a GPS-emet. Agios Georgiosba van valami külön út, vagy körbe kell motorzni a félszigetet?
Pénteken Indulás(ibusz németh travel) SARTI ! Megpróbálok majd onnan is bejelentkezni aztán megosztani pár dolgot az itthoniaknak ! mindenkinek szép időt itthon is
Szia Sopie!
Mi tavaly 2 hétig voltunk Sartin az Apostolos apartmanban. Ne aggódj,elfogadható,minden van,és működött is a 2 hét alatt.Igaz nem egy luxus szálló,de az ára sem az. De amennyit ott tartózkodik az ember,arra teljesen jó. Viszont akkor rengeteg szúnyog volt,szúnyogháló viszont nem volt,így erre készülj fel megfelelő mennyiségű szúnyogírtóval.Igaz mi vettünk az ajtóra hálót,amit aztán haza hoztunk.
Sajnos idén nem sikerül menni,így fájó szívvel olvasgatom a fórumot,és mindenkinek kívánom,hogy érezze nagyon jól magát.
Ja! Még annyi,hogy mi is motoroztunk sokat,egész hétre béreltük Sassostól,nem volt semmi gond vele,pedig mentünk rendesen,Narancspart , Vourvours,Marmaros.Napi 10 euró volt a bérlési díja.
a Kalóztanya szerintem sem a legjobb....sőt ..... nincs stilusa,leopárd mintától a piros selyem rózsáig....a fehér műbőr garnitúrától a fa asztalig minden van...ja és karácsonyi izzókat se hadjuk ki a sorból....a koktélok pedig inkább szörpös víz....de a kamera az szuper...szerintem az Ovelix és a Relax sem olyan jó ,mint itt sokan írják....sem az árak sem a kaja...
Lassan nem is tudom mit csináljak Annyira beleéltem magam a Kalóztanyába és az Ovelixbe Most már tényleg csak a tapasztalat hozza meg a várt eredményt. Na mindegy. majd végigeszem a vendéglőket és mesélek De a kamerát úgy látom Ízisz is jó dolognak tartja
Szia sancho.dl !
Nem akarok megcáfolni senkit Ovelix ügyben,mert mi tavaly voltunk,akkor nagyon finom volt a kaja,itt a fórumon is sokak favoritja volt.Én is innen vettem az infót,úgy kerestük meg.
Nagyon csodálkozom,hogy ennyit változott volna tavaly óta.Mindenesetre próbáljátok ki,különben is ízlések és pofonok......