Köszi Condor, megkaptam a térképet. Látom, ti pénteken már indultok. Nagyon jó nyaralást, és sok csavargást kívánok. Ha visszajöttetek várjuk ám a beszámolót és a képeket.
#1677312011-06-29 13:04:46 Válasz a #167375. hsz-ra
Szia scotina, köszi, hogy megnézted a fotóimat. Örülök, ha tetszettek. Tolo csodaszép, a környéke is. Biztos, hogy fogunk még arra járni, mert nagyon jól éreztük magunkat, és még rengeteg felfedezni való hely van arrafelé.
Én is irigyellek a Te uticélod miatt, azért az is csodaszép lesz szerintem, úgyhogy ne búsulj. Hátha még Görögországot is látod az idén!? Sosem lehet tudni.
Én már most mennék vissza és nagyon szomorú vagyok az ottani helyzet miatt. Azért remélem fogunk még ott felhőtlenül utazgatni!?
#1681422011-07-02 12:59:39 Válasz a #168137. hsz-ra
Ez a felvétel valami gyönyörüség annak ellenére, hogy Tolo - kizárólag csak Tolo - nekem nem lett a szivem csücske. Ennyire még soha nem csalódtam. /Bocsánat a rajongoktól/ Fürdés a tengerben az más! Nekem a legjobb volt.
#1685612011-07-05 10:37:19 Válasz a #168512. hsz-ra
Hello WhiteFrost!
Köszi a biztatást, remélem sikerül nekem is gyarapítani a fotóalbumot pár jól sikerült képpel.
Erről jut eszembe, ebben az évben az egyik velünk utazó barátomnak sikerült beújítani egy vízalatti digit gépet. Úgy hallottam, hogy az Assini partoknál van egy sziklás partfal. Valaki esetleg tudna erről bővebbet? Milyen mélyre kell merülni egy-két szép kép érdekében?
....Ezzel a motorcsónakkal csónakáztunk 10 euróért és nincs felszámított üzemanyag.
Nélkülünk!!! Ki volt a kapitány? Gondoltatok azért néha néha ránk?
Azért még leszünk tán együtt mégegyszer Toloban. Egyébként gyönyörű az esti képed. Gratulálok.
Üdv: Josza