#1981512013-01-27 10:07:37 Válasz a #198141. hsz-ra
Ani,
a tripadvisoron eléggé vegyesek a vélemények róla, ezen kívül csak annyit tudtam kiböngészni, hogy kissé messze van a központtól, de közel a parthoz.
Hátha erre jár valaki, aki már szállt meg ott.
Iden szeretnenk Gorogorszagba utazni (eddig sajnos nem voltunk). Az elso celpont Korfu volt, de most kisse elbizonytalanodtunk. Juniusban(elejen) szeretnenk utazni es a beszamolok alapjan ilyenkor meg hideg van a furdeshez.
Hova erdemes menni ha szeretnenk furdeni es inkabb a homokos strandot szeretjuk? Igazabol a kikapcsolodas lenne fontos, de 1-2 nap szeretnenk megnezni is valamit.
ui.: Erdemes egyaltalan hotelbe menni vagy az apartman jobban megeri?
#1981562013-01-27 11:57:25 Válasz a #198154. hsz-ra
Szia!
Úgy vélem, hogy június legelején mindenhol benne van a pakliban, hogy hűvös a viz, bárhová is mennétek. Emiatt szerintem ne tántorodjatok el.
A hozzászólásokból kiderül, hogy nagyon sokan akkor mennek, előszezonban, és tudnak strandolni. Viszont rengeteg a látnivaló a szigeten.
Csak ez bizonytalanitott el?
Én apartman párti vagyok, főleg ha szeret az ember mozgolódni, jönni-menni, arra bőven elég egy apartman, hogy hazajárjon aludni.
#1981712013-01-27 17:03:20 Válasz a #198156. hsz-ra
Engem nem zavar a20-21 fokos viz de a paromnak hideg. Mikor lenne erdemes menni es hova,hogyha kikapcsolodni szeretnek es 23-24 fokos vizet?
1-2 nap nezelodes lenne a tobbi pedig napozas-furdozes. Le lehet szervezni egyebnkent magamnak is ha apartmant szeretnek,vagy erdemes mindenkepp utazasi irodan keresztul?
#1981722013-01-27 17:12:40 Válasz a #198171. hsz-ra
Főszezonban (július-augusztus), már szuper a vizhőmérséklet, sőt ha szeptemberben mentek még akkor is. (az utószezoni árak kb olyanok mint az előszezoniak)
Attól függ, hogy milyen helyre szeretnétek inkább menni, nyugisabb legyen, vagy inkább nyüzsgős.
Csak a rend kedvéért azért megkérdezem: akkor maradtok Korfunál, vagy most általánosságban beszélünk Görögországnál?
#1981762013-01-27 18:36:54 Válasz a #198172. hsz-ra
Alatalanossagban Gorogorszagnal, persze Korfu nincs kilove
Inkabb a nyugis helyet kedveljuk es a homokos tengerpartot. Kifejezetten kipihenni akarjuk magunkat, max 1-2 nap nezelodessel.
#1981772013-01-27 19:10:22 Válasz a #198176. hsz-ra
Ha még nem biztos Korfu, akkor nézz be a Hová utazzak c. topikba, ott olvasgass vissza - esetleg kérdezz, érdeklődj - hátha találsz megfelelő válaszokat, illetve "ihletet", hogy mégis merre is menjetek...
(csak, mert ha nem Korfu, akkor ez itt off lenne...)
Ja, és nem fontos az utazási iroda...sokan egyénileg utaznak, kihagyva az irodákat, mindkettőnek vannak előnyei.
#1981782013-01-27 19:15:46 Válasz a #198176. hsz-ra
A homokos partok Korfun nem a nyugis helyekről híresek... Pont fordítva, a sziklás kavicsos partokra jellemző ..... De ha juni elején mentek akkor még nem lesz zajos egyik hely sem.. Sajnos a válságot Korfu is nagyon megérzi, a szezon juli közepe és aug vége közé tehető....
#1981932013-01-28 07:43:20 Válasz a #198178. hsz-ra
Akkor valószínűleg a június kilőve. A legújabb terv szerint júliusban valami közelebbi helyre megyünk és augusztus végén szeptember elején megyünk valahová? Korfu ilyenkor sem csendes?
Segítséget szeretnék kérni. 4 féle szállás jött szóba, mindenféle véleményt szívesen fogadnék, mert egyáltalán nem tudunk dönteni.
Mindegyik Sidariban van.
1. Hotel Beach Star
2. Mimosa Hotel
3. Memories Apartmanház, vendégház
4. Alexis Apartmanház
Nagyon megköszönném a segítséget!
Az utazást július első felére terveztük, repülővel és szeretnék minél előbb lefoglalni, kihasználni a kedvezményeket.
Soha nem hittem hogy eljön az a nap, amikor én a KORFU topikba írhatok, de talán közeledik
Ha minden jel egy felé mutat, akkor KORFU SIDARI-ra vesszük idény az irányt a Grand Tourssal. A Katerini apartmanba.
Szeretnék minden információt begyűjteni, akár pozitív, akár negatív. Elsősorban hogy "hogy lehet kibírni az utat odáig"
Ja, nem említettem busszal szeretnénk menni.
A szállásról, kirándulási lehetőségekről, motorbérlésről, látványosságokról, árakról.
Válaszaitokat és segítségeteket előre is köszönöm!!!!