Az Apollón Travelnél a first minute ár azt jelenti, ha lefoglalod a nyaralásod egy bizonyos idõpontig (sajnos nem tudom pontosan a dátumot, de azt hiszem március 31-ig), akkor a first minute árat kell fizetned. Abban benne van az utazási költség, transzfer (ha repülõvel mész), és a szállás ára is. A többi járulékos költség (pl. reptéri illeték, stornó biztosítás, foglalási díj, BBP biztosítás viszont külön fizetendõ.
Nem kell nyugtalankodnod, a Dias Zeus nagyon jó iroda. Kitûnõek voltak mindíg az idegenvezetõik is, és kimondottan kedvesek az ügyintézõk. Maga a tulaj, Nanakosz úr is sokat tesz azért, hogy minden utasa jól érezze magát, éppen ezért a csapata is ilyen.
Élõ példa Bea, aki itt is kedvesen segít. Nagyon korrektek, ha esetleg felmerül valami probléma (ilyen mindenkinél elõfordulhat), igyekszenek minél hamarabb orvosolni.
Velem még 1996-ban történt, hogy Stavrosban nem voltam rajta azon a listán, amelyek alapján a szállásokat osztották el. Valahogy a faxolás közben lemaradt. A páromat egy idegen pasival helyezték egy szobába, azt hitték egyedül utazik. Már ott voltunk a szállásnál mikor ez kiderült. Azonnal szóltak Nanakosz úrnak, aki személyesen jött elnézést kérni, és természetesen kaptunk szobát.
Nekem nagyon jó tapasztalatom van az Apollón Travellel, igaz csak egyszer utaztam eddíg Velük. Nagyon korrektek a prosijukban lévõ szállásleírásaik. Õk is odafigyelnek a vendégre akár csak a Dias Zeus csapata. Nyugodtan befizethetsz náluk utazást, nem hiszem hogy csalódást okoznának.
Jó reggelt mindenkinek:)
Rebeka, milyen tortúra volt a tavalyi évben, az utazással kapcsolatos?
Már többször leírtam a storyt, ebben a topicban is. Nos röviden: bezárták az irodát ahová befizettük az utat és errõl senki nem értesített minket, véletlenül derült ki. Kicsit rázós volt akkor, de már túl vagyunk rajta. Az iroda azóta sem müxik, nem választhatod.
Sziasztok!
Igen, ápr. 14-ig érvényes a first minute ár az Apollonnál, de ha velük akartok utazni, igyekezzetek, mert tudomásom szerint már alig van helyük.
Csilla információit csak megerõsíteni tudom. Az Apollon Travel szállásai több idõpontra már nem foglalhatóak. Fõleg a családi kedvezményekkel meghirdetett szálláshelyek (Sarti, Paralia, stb.) fogytak el igen hamar.
Ez pontosan igy van,amit nagyon sajnálok,mert ugy 25 ezerrel kevesebb lett volna az ut,ha igénybe tudjuk venni azt a kedvezményt,amit az Apollon kinál!!!!
Az Apollón Travel valóban nagyon korrekt, és az áraik is jók.
Én már 7-ik alkalommal megyek velük és még soha nem volt semmi gond.
A helyi kihelyezett idegenvezetõk nincsenek mindig a helyzet magaslatán, de általában velük sincs semmi gond.
Valóban január- februárban már nem sok helyük volt Sartiba, így a kiálíltásra már fullon lesznek.
Mi tavaly elõtt utaztunk az Apollon-nal, az volt az elõs görög nyaralásunk. Én sem tudok semmi rosszat mondani róluk. Mindennel elégedettek voltunk. Az utazás is rendben volt (busszal mentünk), a szállás meg fõleg! Az apartmannak 2 tengerre nézõ szobája volt, és az egyiket pont mi kaptuk meg! Tudom, ez pusztán szerencse volt, de úgy örültünk neki, hogy ilyen klasszul indult a nyaralás, hogy onnantól kezdve már semmi nem vehette el a kedvünket.
Idén az Aeolussal megyünk, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a szervezés, de én optimista vagyok.