Én is Sartit választanám, csodák kis halászfaluból nõtte ki magát kis kincsesdobozzá. Felkapott hely, de annyira tömegturistás mint Paralia. A környéken, nagyon sok szép kis öböl van, valamit egy nagyobb város Neos Marmaras is közel van.
Szia Yager!
A helyedben én is inkább Sartit választanám! Sajnálom, hogy Peliont (Piliot) nem vállaljátok be! Kíváncsi lettem volna, hogy mit mesélsz róla utána!
De Salonikit szerintem semmiképpen se hadjátok ki, ha szeretitek a mediterrán városokat sok látnivalóval! Az egyik kedvenc helyem! Több oldala is van:egy kicsit zsúfolt, bulizós tengerparti sétány, a belváros tele templomokkal, múzeumokkal, leárnyékolt erkélyekkel, fölötte a macskaköves, szûk sikátoros ó város és a város fölött a kilátó.....De ez nem ez a topic, úgyhogy inkább abbahagyom még mielõtt kikapok!
Huuuu gyerekek!! Köszönöm! Egyértelmû!! Sarti! Lassan az idõpont is kirajzolódik. Ha minden igaz akkor július 25-tõl. Eddig úgy volt, hogy 2-en megyünk, (tegnap) de ma már úgy néz ki hogy 10en vagyunk! Kíváncsi leszek!
Már csak azt kell eldönteni, hogy hol kezdjük! SArtni, vagy pedig Salonikiben. Lehet elõször kéne Salonikibe menni, kirándulni, hegyet mászni, Meteora-t nézni, elmenni Makrigialos-ra, és pár nap után átautózni Sarti-ra, és strandolni, pihenni...
Ez a bõség zavara. Nem igaz Yager! A Meteorák is nagyon jó ötlet! És ha gondolod, akkor szívesen adok pár tippet, hogy hova menjetek Salonikiben. Olyan helyek, amiket a turisták nem nagyon látogatnak, de csodás!!!! Persze csak a Salonikis topicon!
Nekem a városnézés után jobban esne a fürdõzés, de ezt mindenki döntse el maga, hogy neki mi a jó!
Én holnap után utazom Korfura, úgyhogy lehet, hogy csak utána fogok írni Salonikirõl, de írok!!! Megígérem!!!
Miis 25-e körül indulunk és énis Sartit szerettem volna elsõre aztán le Toló-be egy hétre közben Athén és visszafele meg Szófia egy estére ha belefér (Bár ott már voltunk)
De akivel megyünk egybõl szeretne lefele menni egypár éjszakát megállni, remélem nem Paralian hanem lejebb Toló egy hét majd visszafelé igérete szerint Sarti pár nap
Kedves Breki!
Saját képet nem tudsz beilleszteni.
Másik internetes oldalon, amit találsz képet, arra kattintasz rá jobb egérgombbal...a többi már le van írva. A fórum/új hozzászólás menü alatt illeszted be, ott mûködik a jobb egérgomb.
Bocs többiek az offért.
Andi
A fórum/új hozzászólás menü alatt illeszted be, ott mûködik a jobb egérgomb.
Bocs többiek az offért.
Andi
Én is offolok, bocsánat, de az új hozzászólás menü alatt sem mûködik a jobb egérgomb.
Helyette lehet: szerkesztés/beillesztés. Vagy a ctrl és a v billentyû egyszerre történõ megnyomásával is beilleszthetõ a szöveg, link stb.
Olyan sok helyen megkérdezik ezt a képfeltöltést (nem gond, nem azért mondom!), lehet, hogy fel kellene tüntetni valahol - pl. regisztrációnál vagy a hozzászólás-doboz mellett (ott úgyis van egy üres felület, lehetne néhány hasznos infó).
(Vagy le van írva valahol, csak nem találtam meg? A topikokon kívül gondolom, természetesen.)
Nemis mûködik és kijelölni mindig bal egérgombbal kell a jobb az a helyi menü
Kedves Andi én tudok képet felrakni csak azért szóltam, hogy ez a leírás alapján nem fog menni és nemis egyszerûbb így mint kétszer megnyomni, de izlések és pofonok.
Saját képet felrakni pl ide lehet: www.tinypic.com és onnan lehet a fórumra linkelni.
Mondjuk innen kép linkjét kiszedni és más fórumra berakni már macerásabb P
Sziasztok! Szept.10.-én indulunk az Aeolus-szal Pargára, szállásunk a Vagia apartman lesz.Szivesen venném az élménybeszámolót, ha valaki már járt ott.Melyik strand van ott a legközelebb? Milyen látnivaló van a közelben?Korfun már többször voltunk, de most is szeretnénk átmenni.Honnan indul hajó Korfura?