Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
Hozzászóló Üzenet
# 556
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kovi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14237 Üzenet linkje2006-08-21 11:42:54 

Keke!

Köszönöm a tegnap esti nagyon kellemes fél órát, amit a képeiddel okoztál nekem és a családomnak. Letöltött görög zenei aláfestéssel néztük és mindenkinek nagyon tetszett icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Jó sok fotót készíthettél. Lesz folytatás?
Én még a hidegebb napokra tervezek egy válogatást felrakni az albumba. Láttam, finomakat ettetek és szép helyeken jártatok. Prevelit nagyon sajnálom, hogy kihagytuk de legközelebb biztosan megnézzük. A kajával kapcsolatban lenne egy kérdésem. Tudja valaki,hogy a köretként adott egyedi ízesítésû burgonyapürét mivel fûszerezik a Krétaiak icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif

Nicol!

A fõvároson kívül számtalan látnivaló van Krétán és hidd el, mindenki irigyelni fog azért a hat hónapért, amit ezen a varázslatos szigeten eltölthetsz.

Kovi

# 557
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14238 Üzenet linkje2006-08-21 11:54:36 

kovi írta:
Keke!

Köszönöm a tegnap esti nagyon kellemes fél órát, amit a képeiddel okoztál nekem és a családomnak. Letöltött görög zenei aláfestéssel néztük és mindenkinek nagyon tetszett icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Jó sok fotót készíthettél. Lesz folytatás?
Én még a hidegebb napokra tervezek egy válogatást felrakni az albumba. Láttam, finomakat ettetek és szép helyeken jártatok. Prevelit nagyon sajnálom, hogy kihagytuk de legközelebb biztosan megnézzük. A kajával kapcsolatban lenne egy kérdésem. Tudja valaki,hogy a köretként adott egyedi ízesítésû burgonyapürét mivel fûszerezik a Krétaiak icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif

Nicol!

A fõvároson kívül számtalan látnivaló van Krétán és hidd el, mindenki irigyelni fog azért a hat hónapért, amit ezen a varázslatos szigeten eltölthetsz.

Kovi

OREGANO

# 558
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14269 Üzenet linkje2006-08-21 16:19:15 

Szia Kovi!!!
Örülök,hogy tetszettek a képek,de nem volt nehéz ilyen fotókat csinálni mert Krétán minden gyönyörû!!!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Teljesen beleszerettem és irigylem Nicolt amiért 6 hónapig Krétán lesz!!
Nicol!Meglátod olyan jó lesz a kinti élet,hogy haza sem akarsz majd jönni!!! icon_wink.gif icon_lol.gif Teljesen mások kint az emberek mint itthon,segítõkészek,kedvesek és nem stresszelnek egyáltalán.Nem idegeskednek minden hülyeségen és az autóközlekedés csak elsõre tûnik káosznak nem vágnak be eléd és nem dudálnak,villognak azért mert az autópályán nem 200-al mész!

# 559
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14276 Üzenet linkje2006-08-21 17:55:15  Kovi

Szia Kovi!

A krumpli füszerezéséhez füzném hozzá,hogy az ottani-pl.a chaniai - piacokon kapható füszerkeveréket használják,.Vettünk is egy csomaggal,mert nekünk is izlett,azon az van haszn.ut.ként,hogy 1 kg burgonya,só,olivaolaj,meg 1 kanálka ebbõl a keverékbõl és máris kész a finom püré.

# 560
Kovi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14284 Üzenet linkje2006-08-21 19:42:52 

Antero!!
Miskolciutas!!

Nagyon köszönöm a tanácsokat a pürével kapcsolatban. Mi a fûszereket ugyan elajándékoztuk, de még próbálkozom az oliva olajjal, hátha bejön.

Kovi

# 561
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14285 Üzenet linkje2006-08-21 19:44:39 

Kovi!!!
Mi ebbõl a tanulság????!!!!Vissza kell menni fûszerért Krétára!!!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 562
Borbt
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14289 Üzenet linkje2006-08-21 20:05:29  Üdvözlet!!

Üdv Mindenkinek!

Ma jöttünk haza Stalisból és nagyon frankó volt minden. Köszönet Mindenkinek aki hasznos tipekkel látott el. 1 hét tényleg rövid volt remélem még visszamegyünk a jövõben és folytatjuk a sziget felfedezését.

Köszönettel, borbt

# 563
Nicol22
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14290 Üzenet linkje2006-08-21 21:12:27 

Kovi, Keke!
Remélem igazatok lesz! Köszönöm a közlekedési infókat! icon_smile.gif Na a nyugodt légkört meg mindenképp várom, mert én is egy nagyon nyugodt ember vagyok, de az itthoni környezetem annyira azért nem! icon_biggrin.gif

# 564
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14294 Üzenet linkje2006-08-21 21:40:57 

Szia borbt!!!!!!!! icon_smile.gif

Már azt hittem ott ragadtatok Krétán. Azért írhatnál egy kicsit bõvebben, pontosan mi fért bele abba az egy hétbe. A Samariával mi lett???
Andi

# 565
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14295 Üzenet linkje2006-08-21 22:23:14 

Nicol!
Ha teheted minél több helyre menj el,nézd meg Chaniat,Rethymnont....Ha gondolod már fent vannak a Kréta képeim nézd meg õket a fotóalbumban!
Borbt!Üdv a hellaszon,sajnos csütörtökön mi is hazajöttünk errõl a gyönyörû szigetrõl,de vissza fogunk menni mert nekünk a keleti rész maradt ki.Ferrari már élvezi a krétai életet,de jó neki! icon_lol.gif

# 566
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14298 Üzenet linkje2006-08-21 23:57:49 

Sziasztok

Itt vagzok Kretan. Nagyon kiraly ez a hely, a tobbit, ha hazaertem.

# 567
Nicol22
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14318 Üzenet linkje2006-08-22 09:52:20 

Keke!
Nagyon szép képeket készítettél! Öröm volt végignézni õket! Már alig várom, hogy személyesen is eljussak ezekbe a gyönyörû városokba! icon_smile.gif

# 568
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14321 Üzenet linkje2006-08-22 10:07:41  Agios Nikoalos

# 569
Borbt
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14330 Üzenet linkje2006-08-22 11:49:40 

vojandi írta:
Szia borbt!!!!!!!! icon_smile.gif

Már azt hittem ott ragadtatok Krétán. Azért írhatnál egy kicsit bõvebben, pontosan mi fért bele abba az egy hétbe. A Samariával mi lett???
Andi

Hello Andi!

Az 1 hétbe Knossos, Heraklion, Agios Nikolaos, Elounda, Spinalonga fakultativ program keretében fért bele. Most annyira meg voltun elégedve Stalissal és szûk környékével, hogy nem volt kedvünk felfedezni más helyeket. Ja, azt lehet elfelejtettem mondani, hogy nászúton voltunk és most a nagy pörgés után ami az idén volt jól esett pár napot a parton fekve pihizni. ha legközelebb megyünk valószínû több dolgot megnézünk. A képeket hamarosan feltöltöm, remélem még tudok újjat mutatni.

Üdv, borbt!

# 570
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14382 Üzenet linkje2006-08-22 18:36:21 

Ferrari még Krétán is gondolt ránk!!!!!!Örülök,hogy nála is minden rendben van és élvezi ennek a gyönyörû szigetnek a szépségét!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 37 38 39 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu