Köszönöm a tegnap esti nagyon kellemes fél órát, amit a képeiddel okoztál nekem és a családomnak. Letöltött görög zenei aláfestéssel néztük és mindenkinek nagyon tetszett Jó sok fotót készíthettél. Lesz folytatás?
Én még a hidegebb napokra tervezek egy válogatást felrakni az albumba. Láttam, finomakat ettetek és szép helyeken jártatok. Prevelit nagyon sajnálom, hogy kihagytuk de legközelebb biztosan megnézzük. A kajával kapcsolatban lenne egy kérdésem. Tudja valaki,hogy a köretként adott egyedi ízesítésû burgonyapürét mivel fûszerezik a Krétaiak
Nicol!
A fõvároson kívül számtalan látnivaló van Krétán és hidd el, mindenki irigyelni fog azért a hat hónapért, amit ezen a varázslatos szigeten eltölthetsz.
Köszönöm a tegnap esti nagyon kellemes fél órát, amit a képeiddel okoztál nekem és a családomnak. Letöltött görög zenei aláfestéssel néztük és mindenkinek nagyon tetszett Jó sok fotót készíthettél. Lesz folytatás?
Én még a hidegebb napokra tervezek egy válogatást felrakni az albumba. Láttam, finomakat ettetek és szép helyeken jártatok. Prevelit nagyon sajnálom, hogy kihagytuk de legközelebb biztosan megnézzük. A kajával kapcsolatban lenne egy kérdésem. Tudja valaki,hogy a köretként adott egyedi ízesítésû burgonyapürét mivel fûszerezik a Krétaiak
Nicol!
A fõvároson kívül számtalan látnivaló van Krétán és hidd el, mindenki irigyelni fog azért a hat hónapért, amit ezen a varázslatos szigeten eltölthetsz.
Szia Kovi!!!
Örülök,hogy tetszettek a képek,de nem volt nehéz ilyen fotókat csinálni mert Krétán minden gyönyörû!!!! Teljesen beleszerettem és irigylem Nicolt amiért 6 hónapig Krétán lesz!!
Nicol!Meglátod olyan jó lesz a kinti élet,hogy haza sem akarsz majd jönni!!! Teljesen mások kint az emberek mint itthon,segítõkészek,kedvesek és nem stresszelnek egyáltalán.Nem idegeskednek minden hülyeségen és az autóközlekedés csak elsõre tûnik káosznak nem vágnak be eléd és nem dudálnak,villognak azért mert az autópályán nem 200-al mész!
A krumpli füszerezéséhez füzném hozzá,hogy az ottani-pl.a chaniai - piacokon kapható füszerkeveréket használják,.Vettünk is egy csomaggal,mert nekünk is izlett,azon az van haszn.ut.ként,hogy 1 kg burgonya,só,olivaolaj,meg 1 kanálka ebbõl a keverékbõl és máris kész a finom püré.
Ma jöttünk haza Stalisból és nagyon frankó volt minden. Köszönet Mindenkinek aki hasznos tipekkel látott el. 1 hét tényleg rövid volt remélem még visszamegyünk a jövõben és folytatjuk a sziget felfedezését.
Kovi, Keke!
Remélem igazatok lesz! Köszönöm a közlekedési infókat! Na a nyugodt légkört meg mindenképp várom, mert én is egy nagyon nyugodt ember vagyok, de az itthoni környezetem annyira azért nem!
Nicol!
Ha teheted minél több helyre menj el,nézd meg Chaniat,Rethymnont....Ha gondolod már fent vannak a Kréta képeim nézd meg õket a fotóalbumban!
Borbt!Üdv a hellaszon,sajnos csütörtökön mi is hazajöttünk errõl a gyönyörû szigetrõl,de vissza fogunk menni mert nekünk a keleti rész maradt ki.Ferrari már élvezi a krétai életet,de jó neki!
Már azt hittem ott ragadtatok Krétán. Azért írhatnál egy kicsit bõvebben, pontosan mi fért bele abba az egy hétbe. A Samariával mi lett???
Andi
Hello Andi!
Az 1 hétbe Knossos, Heraklion, Agios Nikolaos, Elounda, Spinalonga fakultativ program keretében fért bele. Most annyira meg voltun elégedve Stalissal és szûk környékével, hogy nem volt kedvünk felfedezni más helyeket. Ja, azt lehet elfelejtettem mondani, hogy nászúton voltunk és most a nagy pörgés után ami az idén volt jól esett pár napot a parton fekve pihizni. ha legközelebb megyünk valószínû több dolgot megnézünk. A képeket hamarosan feltöltöm, remélem még tudok újjat mutatni.