Innenfentebb sétálva szép a tenger és a sziklaszirt is és itt lesz egy szabadtéri diszkó is.De itt lesz egy kötél a sziklafalon,ahonnan beugrálnak és így húzzák fel magukat a vízből.
Szerintem Sidarin egy darab szikla sincs, amire te gondolsz az az agyagos part...
Valaki tudna nekünk szállást ajánlani?
Egy 4 éves gyerkőccel mennénk aug.6-13-ig Korfura.
A repjegyünk már megvan csak szállás kellene, félpanzióval vagy all.inc. ha lehet medencés lehetőséggel.
Hali ! Aug. 1-11-ig rözsögnénk Korfun / Sidarin / de lefelé is és hazafelé is + 1-1 éjszaka valahol Szaloniki körül. Kocsival megyünk és biztosan keresni fogunk egy párost útitársnak a költségek felezése érdekében, ha v.kiket izgatna a dolog,beszéljünk róla./plac@citromail.hu / Eddig 3 családdal megyünk.
Kepkypa!
Látom te 22 nap múlva mész Korfura! Úgy irigyellek! Meddig leszel kint? Ugye megosztod majd velünk a tudnivalókat? Főleg, ha van valami változás az elmúlt évekhez képest. pl. az árakra kíváncsi lennék! Mivel mentek amúgy?
Sziasztok! Szeretnék idén Korfura utazni, de mint minden utazást ezt is fórumos olvasgatás előzi meg, és egy-két véleményt szeretnék kérni, a Dias Zeus Travel szervezésében lévő buszos útról, esetleg aki volt velük, vagy bármit tud egy ilyen útról, nagyon megköszönném a hozzászólását.
Köszi, az út hosszával nincs is gond, Sartin 2x jártunk már busszal, de akkor Ibuszos úton, csak nagyon sok rossz véleményt olvasok a kérdésemhez tartozó utazási irodáról, és abba nem nyúlnék bele. Ha nem Görögországról van szó, akkor mindig saját magam szervezem az utat, de itt jobb szeretem ha a szállás, utazás már adott, az ottani autóbérlést meg szintén mindig magunk oldjuk meg, ahogy a fakultatívokat is...Csak most ezen is múlik, hogy Korfu legyen e, mert ilyen áron csak a Dias Z. kínálja a buszos útját...Egy éjjelt eltöltöttem a fórumos hozzászólásokat böngészve, Korfuról, és köszönöm a sok információt...én hajlok rá, a páromat kell csak meggyőznöm...