1 év alatt is jelentõs változások:
A tavalyi kátyus utakat, nem foltozták, vadi új burkolatot kapott!!!
Tavaly az autósok fele 10 éves járgánnyal járt, most 99%-bnak új van.
Többet költenek itt, mint a külföldiek (naná a magyarnak, szlováknak, lengyelnek nincs annyi fizetése, mint a görögnek)
Kivágták a tengerparti tavernák elõtti fákat és díszburkolatot raktak le (már szinte teljesen kész), ugyanezt kapta a part is (még a lépcsõk betonosak).
Zuhanyzókat lecserélték, ...
Na ez már nem az a falu ... Szép, de hogy nyüzsögnek a parton.
Ratio! Épp ma láttam valahol egy fotót a fasorokkal a tavernák elõtt. Hát nagyon sajnálom õket!
A partot, hogy érted, hogy díszburkolatot kapott? Lenn, ami homokos volt?
Az érdekes lehet!!! bocsi, ha rosszul értettem!
Elhiszem, hogy így már nem annyira tetszett neked!? Lehet, hogy én is csalódom majd benne!?
De azért remélem még nem annyira "üdülõtelepes" a falu? És remélem,hogy nem is lesz az!?
Mikor láthatok fotókat is?
Ratio! Épp ma láttam valahol egy fotót a fasorokkal a tavernák elõtt. Hát nagyon sajnálom õket!
A partot, hogy érted, hogy díszburkolatot kapott? Lenn, ami homokos volt?
Az érdekes lehet!!! bocsi, ha rosszul értettem!
Elhiszem, hogy így már nem annyira tetszett neked!? Lehet, hogy én is csalódom majd benne!?
De azért remélem még nem annyira "üdülõtelepes" a falu? És remélem,hogy nem is lesz az!?
Mikor láthatok fotókat is?
A parti sétányt leviakolorozták, a pálmákat kiszedték, de úgy láttam kihagytak nekik helyet, tehát újra telepítik. Ezen kívül a tavernák és az út közötti terület kap új burkolatot, ami még nincs kész, de frankó lesz:-) már most látszik.
Nem válik paráliáva, beszéltem az ismerõseimmel. Csak kultúráltabbá akarják tenni a települést
Szia Petros!
Ennek nagyon örülök mert így könnyebb lesz a mozgásunk. Ugyanis sokfelé szeretnénk ellátogatni csavarogni. Én jobban kedvelem a kicsit nem központi strandokat ahol kevesebb az ember. Úgy láttam a fotókon Makri környékén is vannak ilyenek.
M.
Sziasztok!
Mi is Makrira megyünk nyaralni aug-ban. Ahogy olvastam róla azt a sok negatívumot egy picit megijedtem. De köszi petros a képeket most megnyugtattál. Ahogy én láttom nem olyan rossz hely ez. Tudnál esetleg valamit mesélni még róla? Vagy te kiselefant? minden tapasztalat érdekelne
Én nagyon haragszom, hogy sokan sötéten festik le a települést! Bár minden helyrõl hallottam olyan dolgokat, ha csak az alapján döntenék, sehova nem utaznék sosem
Ez nem Paráli-Katerini, nem Stavros vagy Tolo, nem Athén, de még csak nem is Thessaloniki, vagy Corfu (mármint a város). A tengerrel semmi gond, szerintem Parálián a "fõ strand" ezerszer mocskosabb és ne csak a látható, "fizikai" dolgokról beszéljünk! Ne mondja nekem senki, hogy ott, ahol rengeteg hullámtörõ kõgáttal van egy strand ellátva - hogy dagálykor ne öntse el az elsõ utcá(ka)t - ott annyira ki tud tisztulni a víz, ráadásul az egy négyzetméterre jutó emberek száma is írtózatos...
Szóval ízlések és pofonok, na és persze személyes benyomás... lehet, hogy valaki pont azon a pár napon volt ott, amikor nem volt éppen "tökéletes". Vagy ilyesmi..
Amúgy a "Petros 2007-es..." topicba teszek még fel képeket Makriról és leírok dolgokat és nem csak EXTRA, pozitívumokat...
Én már többször leírtam, hogy Makrigialos a szívem csücske! Rengeteg idõt töltöttem ott és csak áradozni tudnék róla. Persze, tudom szubjektív a dolog, de úgy vagyok vele, ha több hónap alatt nem gyûjtöttem össze semmilyen rossz tapasztalatot, akkor azért annyira nem lehet rossz hely. Van egy csomó strand, ahová el tudsz menni, barátságos tavernák, barátságos emberekkel....és, ami a legjobb volt benne, ahogy- fent is említették,- egyáltalán nem "üdülõtelepes" hely, hanem tükrözi azt a mentalitást (szerintem) ami úgymond "görögös". Persze mindenkinek "ki kell próbálni". Én személy szerint alig várom már, hogy Petros tegyen fel még képeket Makriról.