Igen, ez kicsit, hogy legszebb durva kijelentés volt Nekem rengeteg képbõl nézve Zakynthos, ami Görögország tengerpartjai közül a legjobban tetszik. Így talán korrektebb. Komolyan mondom, ezt az oldalt még néztem is, de lehet nem látok
Badb0y!
Jut még eszembe... Csak a csipkelõdés kedvéért...
Én ismerem Sartit is, s nyaraltam Paralian; nagyon jól éreztem magam...
Lehet, hogy Te Sartin sem fogod magad jól érezni... Amúgy a szakmádból is tudhatod, hogy a tõkepiacon sincs legjobb...
Majd rájössz, hogy egy szép hely sem minden...
Ne tedd ezt velem (sem)... Beütöd a speciális keresõbe: GOA beach Sarti és meg fogsz lepõdni... A kedvedért (utoljára!) idézek innen:
"Voltunk mi is a Narancsparton, nekem nagyon bejött, vissza kellett menni mégegyszer. Ellenkezõ irányban van a Goa Beach (kb. 3 km), ahol 24 óránkeresztül lehet bulizni. Lazulós zene szól, a két szikla között ahogy úszkálsz a vízben, teljesen el tudod engedni magad. Éjjel is lehet menni, de azt hallottuk, hogy olyankor elég sok "füves" ember van, úgyhogy inkább nappal élveztük a partot."
Meg vagy elégedve?
Mi tavaly Sartin voltunk és nagyon jól éreztük magunkat. A víz kristálytiszta, a part homokos (legalábbis a beach-en) ott nem feküdtek egymáson az emberek. Egyébként találsz információkat a www. sarti-info.cjb.hu oldalon is.
dijuska!
Fogalmam sincs, hogy hogy éghet le valakinek a fejbõre, de nekem sikerült ezt is megcsinálnom. CSak az esti hajmosásnál éreztem, hogy majd meghalok, mikor hozzáértem a fejbõrömhöz. Elképzelni nem tudtam, hogy mi lehet, nagyon megijedtem.
Aztán rájöttem, hogy mi ez. Napokig baseball sapiban mászkáltam, de a legjobb az volt, mikor a végén körömnyi nagyságban kezdett hámlani a fejem. mInt egy ótvaros, úgy néztem ki.
Ebbõl tanulva tavaly már elõre a fejembe húztam a sapit, nehogy megint így járjak.
Én azért nem tudom, hogy milyen ez a dolog, mert fejkendõt szoktam viselni általában a napon. Meg egyébként is azt hittem, hogy a fejbõr védve van a hajunk által...
Én azért nem tudom, hogy milyen ez a dolog, mert fejkendõt szoktam viselni általában a napon. Meg egyébként is azt hittem, hogy a fejbõr védve van a hajunk által...
Addig én is azt hittem, de úgy látszik a görög napsütés ellen kevés a haj.
Üdv Mindenkinek!
Tavaly voltunk Sarti-n, nagyon tetszett, így az idén is szeretnénk eljutni.
Tud- e valaki segíteni, abban hogy a Sithon Travel-nek megváltozott-e az e-mail címe, ( ami nekem meg van info@sithontravel.gr ) mivel idéáig nem tudtam felvenni velük a kapcsolatot. Ha valaki tud segítsen! Köszi!
Miért nem próbálod meg felhívni a budapesti számukat: Budapest: Tel.:+36 209 548021 Velem is ekõfordult (másutt), hogy csak a sokadik emai-re válaszoltak és szerverproblémára hivatkoztak...
A Sithon Travel által szervezett fakultatív kirándulás keretében voltunk.
Igen, a delfint a hajóról fényképeztem! Kb. háromszor jöttek a hajó köré delfinek, és úszkáltak, ugráltak körülöttünk!
Fantasztikus volt!
Köszönöm hogy válaszoltál.Lenne még ezzel kapcs. kérdésem: Ez a szervezett kirándulás mennyi ideig tartott? Onnan ahonnan a hajó indult, lehetett magán úton is felszállni a hajóra? Volt ott több ilyen hajó is? Olyan ismeretlennek tûnik a hely amit indulási helynek írtál.
8 órakor indultunk Sartiról busszal, és kb. fél 10-kor indult a hajó. Biztos lehetett magánúton is felszállni, de szerintem a többség szervezett úttal volt, rengeteg busszal jöttek. 3 hajó is volt, ami onnan indult. Ormos Panagias Sartitól kb. fél órára van busszal, észak felé.