Autóval Görögországba
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Autóval Görögországba
Hozzászóló Üzenet
# 5791
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
H.apci

Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132023 Üzenet linkje2010-04-25 12:40:25  Válasz a #132020. hsz-ra

Az igazi mégis csak az volt, amikor a szobánk ajtajánál parkoltam, no meg amikor ezt láttam a kis teraszunkról sörözgetés közben... icon_rolleyes.gif icon_redface.gif Hol is volt? Talán igaz sem volt... icon_rolleyes.gif icon_cry.gif

kiss.gif

# 5792
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
AgniTolo

Törzstag
Törzstag
661 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132024 Üzenet linkje2010-04-25 12:43:48  Válasz a #132023. hsz-ra Előzmény #132023

icon_biggrin.gif Nyugi...igaz volt...tobben is lattak a faluban....
# 5793
Petros

Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132030 Üzenet linkje2010-04-25 13:32:08 

bforgo írta:
Jox! Most jól jönne egy szép fotó megtörni ezt a témát. icon_biggrin.gif
Nagyon hosszan visszaolvastam, és szabályosan örültem, ha találkoztam egy-egy betszúrt fotóval, hogy jajj de jó.......jajj de szép.......de mennék már.... icon_smile.gif
Nyugi emberek, mind különbözünk, de egy mégis közös:
Rajongunk Hellaszért! És ez a lényeg.

Én nem vagyok Jox - bár ő szerintem úgysem fog beleszólni - de megpróbáltam "megtörni" a dolgot, igaz nem a klasszikusan "szép" fotóval, de szerintem mindenki jelenlegi egyik vágyát tükrözi és mindenki szeretné mihamarabb látni.
Azért megpróbálom még egyszer icon_wink.gif

És tiszta szívemből kívánom, hogy mindenki mielőbb láthassa!!! icon_wink.gif

# 5794
Petros

Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132031 Üzenet linkje2010-04-25 13:33:48 

És lássatok egy ilyet is, nagyon aranyosak icon_smile.gif

# 5795
Petros

Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132032 Üzenet linkje2010-04-25 13:36:23 

# 5796
Petros

Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132033 Üzenet linkje2010-04-25 13:40:23 

És aki EVIA fele veszi esetleg az utat icon_wink.gif:

# 5797
Petros

Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132034 Üzenet linkje2010-04-25 13:52:10 

És a jó öreg Athina - bocs, hogy egy hölgynek ilyet mondok icon_wink.gif - is itt van, jól van és vár mindenkit szeretettel!!! icon_wink.gif

És talán még ő is ott vár valahol a MONASTIRAKI és THISSIO környékén icon_biggrin.gif

# 5798
Renault

Aktív fórumos
Aktív fórumos
426 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132037 Üzenet linkje2010-04-25 14:06:32 

Viszont még nem olvastam és ami a leg szomorubb nem is tapasztaltam az uton,hogy honfitársaim segitőkészek lennének.Pár éve Belgrád után az OMV kutnál lerobbantam,füstölt az autóm szóval lehetett látni,hogy baj van vagy 20 magyar autó volt ott de senki nem kérdezte meg,hogy tud e segiteni. Viszont egy szerb segitett igy pár órás késéssel tovább tudtam indulni.Hozzá kell tennem,hogy több éve járok autóval és sok üdülő helyen megfordultam és nem igazán jók a tapasztalataim.Ettöl függetlenül szeretem a görög tájakat és a tengert és ezután is oda megyek nyaralni természetesen autóval.Ha valaki áll az ut szélén kérdezzük meg,hogy tudunk e segiteni?Mert sokszor egy jó szó nagyon sokat számit.Jó nyaralást mindenkinek![/quote]

Szia

Ugyanigy járt az egyik haverom Olaszba utazva Ausztriában a pályán.
Rengetegen elmentek melette és lehet hogy hihetettlen de egy kisebségi ált meg, aki ment Ausztriaba ahol lomtalanittás volt és az segitett neki.
Vannak még csodák icon_exclaim.gif
Jobban össze kellene tartanunk pláne külföldön icon_wink.gif

# 5799
Bforgo

Aktív fórumos
Aktív fórumos
89 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132042 Üzenet linkje2010-04-25 14:51:21 

Köszi a képeket! icon_wink.gif
Nagyot változtat az ember hangulatán. icon_smile.gif
Pár hónapon belül egyébként nálunk is várhatóak üzemanyag-áremelések, Én is számolgatok, de rájöttem, hogy úgyis mindegy, csak saccolni lehet, mert az indulás körüli napokban fog csak kiderülni mik a hozzávetőlegesen pontos számok.
(A hozzávetőlegest azért írtam, mert ugye bármi közbejöhet, akár rendőr, akár más....)
Addig meg gyűjtöm a pénzt..... icon_biggrin.gif
Szép napot!

# 5800
Nagyimre64

Aktív fórumos
Aktív fórumos
490 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132061 Üzenet linkje2010-04-25 17:42:33 

Sziasztok.

Hihetetlen, hogy még mindig az a téma, hogy mennyi lessz a pálya dij a benzin van -e kártyám stb.
Én nem hiszem el, hogy ma legyen olyan akinek nincs kártyája.
Mivel a munkáltatók 99% már bankszámlára utalja a fizetéseket így nem okoz gondot, hogy legyen kártyája a számala tulajdonosának.
A pálya díjakon meg válltoztatni úgysem tud senki tehát vagy kifizeti vagy kikerüli a pályát, igaz akkor sosem ér le.
Aki azon agonizál, hogy az üzemanyag mennyi lessz a nyáron és hogy hol tankoljon hát az tegye azt amit annó kb 30 éve ajánlott a HOFI.Most vegye tele a fürdőkádat olcsó benzinnel. Csak vigyázzon és ne gyújtson rá.

# 5801
Levra

Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132064 Üzenet linkje2010-04-25 18:41:26 

-mi most megyünk először Görögbe(pontosabban Lefkadára) autóval, így gondoltam "benézek", hisz jó egy picit tájékozódni, nehogy ott érjenek meglepetések. Nos lenne egy kérdésem, lehet nagyon amatőr, de Szerbiában, Maciknál vagy Görögben a benzinkutakon elfogadnak Eurót? Csak azért kérdem, mert nincs dombornyomott bankkártyánk amit kint is használhatunk, én meg nem akarok váltogatni dinárt meg stb...(főleg hogy inkább éjszaka utaznánk). Szóval én úgy terveztem, hogy Euró k.p.-ben viszem a lóvét és abból fizetek mindent:).
# 5802
Gabrilosz

Aktív fórumos
Aktív fórumos
281 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132067 Üzenet linkje2010-04-25 18:59:48 

levra írta:
-mi most megyünk először Görögbe(pontosabban Lefkadára) autóval, így gondoltam "benézek", hisz jó egy picit tájékozódni, nehogy ott érjenek meglepetések. Nos lenne egy kérdésem, lehet nagyon amatőr, de Szerbiában, Maciknál vagy Görögben a benzinkutakon elfogadnak Eurót? Csak azért kérdem, mert nincs dombornyomott bankkártyánk amit kint is használhatunk, én meg nem akarok váltogatni dinárt meg stb...(főleg hogy inkább éjszaka utaznánk). Szóval én úgy terveztem, hogy Euró k.p.-ben viszem a lóvét és abból fizetek mindent:).

Görögországban tuti elfogadják mert az a hivatalos fizetőeszköz icon_biggrin.gif
Szerbiában és Macedóniában viszont már nem ajánlatos euro-val tankolni, mert vagy nemfogadják el (rosszabbik eset) vagy olyan rosszul váltják amiből nem jössz ki jól. Ha nincs dombornyomott bankkártyád akkor váltani érdemes a határon euro-t dínárra, úgy jössz ki a legjobban.
A pályadíjakat fizetheted euroban.

# 5803
Nagyimre64

Aktív fórumos
Aktív fórumos
490 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132069 Üzenet linkje2010-04-25 19:04:22 

Ki találta ki, hogy csak a dombornyomott kártyát fogadják el.
Évak óta használom a kártyám és sima visa kárty semmi dombornyomás rajta.
Azzal fizetek a kutakon és soha nem vot vele bajom sőt közép árfolyamon számolják.

# 5804
Levra

Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132072 Üzenet linkje2010-04-25 19:13:11 

Igen? Ez "örömhír"icon_smile.gif Nemtudom én mindenkitől eddig azt hallottam, hogy kizárólag a klasszikus dombornyomott Visa, Master Card...stb kártyákat fogadják el...Nekünk viszont K&H-s van, és mikor kötöttük a szerződést, mondta is a srác(aki intézte), hogy ha megyünk külföldre akkor Visa, Master Card...stb kártyatípust válasszunk...
# 5805
Levra

Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132073 Üzenet linkje2010-04-25 19:15:51 

Ja és attól aki éjszaka utazik: előr váltotok pénzt itthon, vagy éjszaka működnek a pénzváltók?
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Autóval Görögországba
<   1 2 3 ... 386 387 388 ... 1324 1325 1326   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu