Itt vok gorogbe netcafeba.Hat nekem nagy csalodas Paralia.Az elet az jo,de a part,meg a tenger nagyon gyik.Az arak korrektek,az ido is jo.16 ora alatt ertunk le,pedig jottunk rendesen,lefele kb 2,5 tank benya kell.1182 km Salgotarjanbol idaig.Rendor egy volt az ut alatt,de az meg is fogott.Rendes volt,mert el is engedett.A macedonok huztak le 10 eurorol,zoldkartya cimen.A fakultativ kirandulasok joval olcsobbak a parton befizetve mint ha irodatol mennel,meg itt is a magyarok huznanak le.De a legfurcsabb:mindenhol adnak blokkot,meg 10 centes vasarlasrol is,es marha kedvesek.Tomoren ennyit.
Itt vok gorogbe netcafeba.Hat nekem nagy csalodas Paralia.Az elet az jo,de a part,meg a tenger nagyon gyik.Az arak korrektek,az ido is jo.16 ora alatt ertunk le,pedig jottunk rendesen,lefele kb 2,5 tank benya kell.1182 km Salgotarjanbol idaig.Rendor egy volt az ut alatt,de az meg is fogott.Rendes volt,mert el is engedett.A macedonok huztak le 10 eurorol,zoldkartya cimen.A fakultativ kirandulasok joval olcsobbak a parton befizetve mint ha irodatol mennel,meg itt is a magyarok huznanak le.De a legfurcsabb:mindenhol adnak blokkot,meg 10 centes vasarlasrol is,es marha kedvesek.Tomoren ennyit.
Van néhány hely ahol nem ért volna csalódás....../ Sarti,stb/
Kisvacak!
hétfõn indulunk 3 hétre Görögországba, és az eddigi útjaink során mindig euróval fizettünk, de most úgy gondoljuk, hogy váltunk helyi valutákat. az lenne a kérdésem, hogy a 100 euróért, amit kaptál dínár/8930/, az az oda-vissza útra elég volt?autópályadíjra és tankolásra jutott belõle visszafelére is?
és a macedón határon tényleg elég 10 eurót váltani az oda vissza útra?
köszi elõre is a segítséget. Andi
A szerbiai OMV kutaknál, hogy van kiírva a 95-s benzin? Ha valaki tudja megköszönöm, ha elárulja, mert állítólag elég bonyolult, én meg már elég régen voltam kocsival, tehát nem emlékszem...
Szia Andi!
Ugyan nem nekem szólt a kérdés, de mi is most jöttünk haza. A dínár nem volt elég, hazafelé 20 eurot kellett váltani a tankolásra. A javaslatom, hogy 120 eurot váltsatok. A Macedódiai 10 euroból még maradt is.
Üdv.:barobi
Szia Andi!
Ugyan nem nekem szólt a kérdés, de mi is most jöttünk haza. A dínár nem volt elég, hazafelé 20 eurot kellett váltani a tankolásra. A javaslatom, hogy 120 eurot váltsatok. A Macedódiai 10 euroból még maradt is.
Üdv.:barobi
Bocsi, de szerintem nagyon sokat számít, hogy mekkora étvágya van az autónak. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy milyen árban van jelenleg az üzemanyag. Ki-ki ismeri az autója fogyasztását. A pálya díjakat már ismerjük. Így ki lehet számolni, hogy mennyi dínárra van szükségünk.
Engem elsõsorban a diesel érdekelne, ha valaki tudna segíteni
Szia!
Mi a makedónoknál tankoltunk 54 liter gázolajat és 54 eurót fizettünk érte.
Egy kicsit féltünk az üzemanyag minõségétõl, de ugyanúgy ment az autó, mint az itthoni üzemanyaggal.
Szia!
Mi a makedónoknál tankoltunk 54 liter gázolajat és 54 eurót fizettünk érte.
Egy kicsit féltünk az üzemanyag minõségétõl, de ugyanúgy ment az autó, mint az itthoni üzemanyaggal.