Azt szeretném tõletek megkérdezni hogy Krétán a vodafonos vagy a gsm telefon mûködik? Ja és a konnektort tudjuk használni, vagy más szabványt használnak
Fontos lenne hogy elérhetõk legyünk........
"vodafonos vagy a gsm telefon mûködik? Ja és a konnektort tudjuk használni, vagy más szabványt használnak
Fontos lenne hogy elérhetõk legyünk........"
Amint bekapcsolod a telefonod min 3 üzenetet kapsz majd , Vodafone,GR.- tõl is , Állítsd a telefonod automatikus szolgáltató keresésre- mindig az erõsebb térerejû müködik majd . Néha 1 sem !!!!
Konnektor stb , OK !
Szia, Kecskemeti!
Valóban nem kell aggódnod, én semmit nem csináltam a telefonnal, (Vodás) és kaptam SMS-t és fel is hívtak itthonról!
Ha olyan helyen vagy, ahol van térerõ, OK.
Csak érdekességként: tavaly Mátrafüreden csak a szállodától 500 m-nyire tudtam telefonálni
A töltõt azért ne felejtsd el magaddal vinni!
Krétának melyik részére készültök?
Jó utat, szép élményeket!
hajol
Szia Hajol!
Neked is köszönöm az infót! Remélem a töltõt nem hagyjuk itthon, majd elõre becsomagolom legalább az egyiket
Rethymnoba megyünk szeptember 11-én. Még bõven van idõnk, csak eszembe jutott hogy megkérdezem, mert voltunk már olyan helyen ahol a konnektorok kisebbek voltak a mienknél, és nem tudtuk feltölteni a telefont.
Sajnos újra itthon. Nemrég szállt le a gépünk Ferihegyen. Pontos volt az indulás és érkezés is.
Nagyon meleg volt Krétán. Voltunk Santorinin, több, mint 1200 km-t autóztunk.
Igaza volt aki azt mondta, hogy van a görög szárazföld, a görög szigetek meg Kréta.
Sõt sértésnek veszik, ha legörögözi õket valaki és kikérik maguknak, Õk krétaiaknak vallják magukat.
Most hirtelen ennyi, készül a beszámoló és a fotóalbum.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Örülök, hogy nics idén szúnyog, azért bizti ami bizti viszek riasztót.
Milyen volt? Meg voltatok elégedve a hotellal, a kajával?
Várom a beszámolód, meg a fotóalbumod!
Én most vasárnap indulok két hétre. Már nagyon lassan telik ez a pár nap!
Szia Keke!
Tegnap este végre megnéztük a fotóidat, nagyon szépek!!!A gyerek el volt ájulva a csúszdaparktól én meg Gramvoussatól. MEGYÜNK!!!! Bocsi, de hol van ez a csúszdapark helyileg? Gramvoussan ti is szervezett úttal voltatok? Mennyi idõ a hajóút?
Mi 16-án indulunk alig várom, már számolom a napokat. Köszi:Évi
Többféle füszert vettünk,szerintem a legjobb a muszakás,abban biztos vannak olyan dolgok is,amit itthon nem kapni,mert egészen különleges az illata.Ha jól emlékszem,te a krunplist kérdezed.Az van ráirva Mix for Potatoes,de görög betûkkel is rá van irva,patates.Nyugat Krétán szinte mindenüttlehet kapni,de érde3mes alaposan megnézni,mert én láttam olyat is,amiben bogárkák mászkáltak.Ugye azért ott is elõfordolhat minden...Volt tzatziki fûszer is,és azt sajnálim legjobban,hogy nem hoztam joghurtot!Le3het kapni olyan mûa.literes vödörben,amit nehézség nélkül el lehetett volna hozni.Olyat azért nem lehet semmibõl se elõállitani itthon,bár már hallottam sokféle próbálkozást.Szóval,ha gondolod...
Üdv itthon!! Jól érztétek magatokat? Mesélj milyen volt? A helyiek kedvesek? Tenger hideg volt? Tisztaság? Rengeteg kérdésem van. Jó, hogy Keke az egyik, te a másik részérõl tudsz véleményt mondani!