#1432242010-07-08 18:47:11 Válasz a #143218. hsz-ra
Szia!
Szeretném megkérdezni, hogy a Taousanis Tours irodájában lévő kirándulások árai mennyivel térnek el kb. az utazási irodai áraktól? Drágább, olcsóbb? Mert én is sok jót olvastam a Taousanis Tours-ról és inkább azt választanánk...
Nagyon köszönöm!
#1432402010-07-08 19:49:33 Válasz a #143218. hsz-ra
Gimoth!
Örülök, hogy a Zoli nevű idegenvezetőről jókat írtál mert mi is hozzá vagyunk irányítva. Sajnálom, hogy nem úgy alakult a nyaralásotok. Erre mondják, hogy a járt utat a járatlanért .....
Csak remélhetem, hogy a szállásunkkal minden rendben lesz.
Na igen...lassan lehet csomagolni....Gimoth köszi a beszámolót, nagyon hasznos volt!!! Felkeltette az érdeklődésemet az Amuliani-szigetre való hajókázás!!!
Már csak 7 nap.
Sziasztok!
Már csak 14 nap és Sartin vagyunk...
Annyira várom már, olyan jó olvasgatni a beszámolókat.
Sancho ti akkor jöttök haza mikor mi megyünk, a Te beszámolódat már nem látom, csak ha hazajövünk, de nagyon kíváncsi vagyok Te hogy látod majd Sartit.
Mi harmadszor megyünk, de még mindig ugyanolyan izgatottan várjuk.
A kint lévőknek jó nyaralást, az idő csodaszép az időjárás szerint.
Megvannak a Sartis árak! Meteora 35 Eu, Toroneos 29 Eu, Sunset 29 Eu, Görög est 27 Eu, Athos 28 Eu.
Zoliék ingyenes kirándulást szerveznek egy közeli kolostor romhoz! El kell menni oda! Sok érdekes dolgot mesél Peti, és Zoli! Profik, akik fejből dolgoznak. Hiába rutin, meg az évek Ha Zolira bizzátok magatokat, felejthetetlen lesz a nyaratok! Kellemes nyaralást mindenkinek!
Elkezdődött a nagy visszaszámlálás Már csak 5 nap Már annyi mindent olvastam és hallottam Sartiról, a kamerának-jaj leírtam - is köszönhetően, hogy már szinte ott érzem magam Mindenkinek nagyon köszönöm a tanácsokat, beszámolókat és segítségeket. Örülök, hogy én is közétek tartozhatok és nemsokára én is elmondhatom magamról, hogy igen.. Én is jártam Sartiban