Egyébként minden info nagyon jol jön mert nem voltunk még ott,horvátokhoz jártunk és ahogy olvasgatom a forumot teljes más modon müködnek a dolgok.......
Na én arra befizetek.
A mama olyan mint a mumus a barátaink lejöttek és a mama nem akarta kiadni a szobát napi 45 €-ért mert akkor ágyat kell húznia.
Szóval nem egyszerü az öreglány.
Mi nemigen találkoztunk a tulajokkal, mikor ott nyaraltunk. Amúgy a Campusnál már nincs a kínálatban a Jorgos Apartmanház. Teljesen újak vannak, direkt néztem. Mondjuk sztem ettől még a Mária lesz az idegenvezető. Egy nagyon aranyos nő, mindenben segít.
A sok éves utazásaink alatt még egyszer sem állítottak meg igaz mindig betartottuk az előirásokat.
Úgy vagyok vele, hogy 1€ nem sok de azt sem akarom a szerb vagy macedón zsarunak a zsebébe rakni.
Minden olyan helyen ahol van valami kis zöld, mely nincs totál kiszáradva, van este szúnyog. Ha meg nedvesebb az idő, még több. A balkonon nagyon jól beválik a spirál, ez egy nagyon olcsó szúnyogírtó, minden üzletben kapni és szabad területen égethető vagy teljesen nyitott ablaknál, kitart egész éjszaka. Kissé büdös, de én pl. szeretem a szagát Úgy kell kérni, hogy FIDÁKI (ami különben kiskigyót jelent). Olcsók a szúnyogelleni gyertyák is, ezekből majd mindenhol árulnak, aki nagy JUMBO üzletet talál útközben, álljon meg és vásároljon, itt a legolcsóbb.
Kedves Ágni!Köszönöm szépen,nagyon jó hogy felhívta a figyelmet erre az okos találmányra!
Van is itthon,tavalyról maradt pár tekercs:))Elfelejtettem.Köszönöm!!!
#1439732010-07-13 19:43:09 Válasz a #143924. hsz-ra
Mi tavaly banánoztunk,meg volt a másik variációja amikor egy kör alakú gumi cuccban ültek...de különösebben nem volt több vizi dolog.
Az biztos ,hogy sokkal másabb,mint horvát----nem lehet őket összehasonlítani...Sokkal kedvesebbek az emberek.
Furcsa is volt eleinte is
#1439882010-07-13 20:57:32 Válasz a #143931. hsz-ra
Szia anasu1!
Igen van több féle vízi sport lehetőség. Banán, fánk, parasailing, jetski. Csak a parasailingnek tudom az árát: ha két személy fizet be 40 euró, ha csak egy személy azt nem tudom pontosan, de azt hiszem 30 euró. Egy nagy élmény, bár nekünk már nem futotta, de kár kihagyni. De egyébként nagy élet volt, rengetegen parasailingeztek, fánkoztak. A banánt kevesebbszer vették igénybe és sajnos sokat is estek a vízbe, de lehet hogy ez is volt a cél. Jetskisőt meg nem is láttunk, de persze attól még lehet hogy volt.
Vidámparkról írtam pár oldallal korábban.
Még egy fontos dolog: ATM a templom mellett van. Csak az az egy van Nei poriban és mi elég rosszul jártunk. Mert akartunk pénzt felvenni VISA hitelkártyával és kiírta, hogy ez a kártya ennél az ATM-nél nem használható. És sajnos nem tudsz váltani eurót sehol se Nei Poriban.
Jaj annyira hosszunak tünik még ez 2,5 hét ...csak az idö jo legyen,minden évben hajlamos vagyok a férjem gyakorlatilag az örületbe kergetni azzal hogy biztos rossz idöt fogunk ki és bujom az elörejelzéseket.
Sziasztok!
Ha valaki tudna nekem válaszolni,nagyon meg köszönném hogy a konektorok Görögországban is olyanok mint a miénk?
Nem kell vinni átalakítót?
Ágyneműt minden apartmanban adnak?
Ennyi lenne még,,,köszönöm szépen előre is a válasz!