Mi vegyes család vagyunk....a nagyfiu 23 éves, jön a barátnője is, a kicsilány meg 8.
Szóval öten megyünk.....
Örülök, hogy jó a Sarafis házról a vélemény, kiváncsian várom már.Olimpich Beachen kifogtuk a legrosszabb szállást, ami létezik!
rémálmaimban sem jöjjön elő...azért félek kicsit, de képeken már láttam,tényleg jónak néz ki!
#1445962010-07-18 09:17:53 Válasz a #144547. hsz-ra
Na igen...de jó is lenne a habokban hűsölni!!!!
Ltibi...akkor nem osztod meg velünk ,hogy mik voltak a kellemetlenségeitek???
Azért szerintem lennénk egy páran akik kíváncsiak volnánk rá...szerintem,ha volt egyáltalán valami!
Nei Poriban sok napja már borzasztóan meleg van. 34-37 fok, és az előrejelzés szerint marad is még péntekig (eddig látom jelenleg). Szóval az ide érkező nyaralóknak nagyon szép strandidejük lesz.
Mi ma jöttünk haza Nei Poriból. Nagyon szuper volt a nyaralásunk. Ha valaki még csak tervezi az utat, de nem tudja melyik irodával menjen, nagyon tudom ajánlani a Jimakos Tours-t.
http://www.jimakostours.hu/
Jimmy és Anita is nagyon kedvesek, bármi problémánk volt segítettek megoldani azt. A szobák jó nagyok, szép nagy erkéllyel. Nekünk tényleg csak pihennünk "kellett".
#1447192010-07-18 22:12:27 Válasz a #144697. hsz-ra
szia!
Hát vannak. nem vészes, de lehet, hogy azért, mert én a Duna partján lakom és mondhatni szoktatva vagyok hozzájuk. Estére szúnyogriasztó készüléket vittünk, és volt nálunk szúnyogriasztó spray is. Amikor használtuk (Off típusú) nem volt bajunk az esti séta alatt sem.
Mi is holnap indulunk busszal Nei poriba , már kiváncsan várom milyen is lesz:) Élményeket majd osztok meg ha visszajöttünk:)
Egy két fórumozó biztos utas társunk lesz ha jól olvastam:D
#1447642010-07-19 09:27:29 Válasz a #144694. hsz-ra
Szia Kasperte!
Írnál egy kicsit bővebben a nyaralásotokról, főleg az irodával kapcsolatban!
Mi augusztusban mennénk velük 3 kisgyermekkel. Nagyon bízom bennük, de sajnos voltak itt akik nagyon rossz tapasztalatokról írtak velük kapcsolatban. Esetleg, ha az N7-es apartmanról tudnál valamit?