Érdeklődni szeretnék, hogy utazott-e már valaki az IBUSZ mediterrán tombolájával? Nagyon szeretnénk elmenni idén valahova nyaralni, de ugye az anyagiak határt szabnak, és repülővel itt elfogadható árak vannak. Jó ajánlatnak tűnik, de nem tudom, hogy vajon milyenek az apartmanok? Nem vágyok nagy flanc-ra, nem az apartmanba akkor ülni egész nap, de mivel 2 gyerekkel mennék, ezért nem szívesen mennek koszos helyre.
A másik kérdésem, hogy mik a tapasztalatok gyerekek mennyire bírják a buszozást? Ha nem jönne össze a repülős út, akkor ez is számításba jöhet. Bár idegenkedek tőle mert nem tudom, hogy mennyire készülnének ki a fiúk az út alatt. Amúgy 7 és 10 évesek.
Előre is köszönöm a választ!
Szia!
Mi két éve voltunk az Ibusszal mediterrán tombolás utazáson. A beszámolóm megtalálható itt az oldalon, abban leírtam a véleményemet a veszprémi Ibuszról és az útról is. Mi Kréta - Adelios Kampos - Adele apartmant kaptuk, hát nem voltunk teljesen elégedettek sem a szállással, sem az ügyintézéssel az Ibusznál. Az idegenvezető se volt a topon. Azt nem tudom, hogy azóta szerepel-e még náluk ez az apartman, mert akkor azt mondták, hogy sok panasz volt vele kapcsolatban. Amúgy nagyon megéri ez az utazás, ha még nem voltatok sok helyen a felsoroltak közül. Az irodai ügyintézés kirendeltség specifikus, ha nem veszprémi vagy, akkor biztosan hozzáértőbb és segítőkészebb ügyintézőkkel lesz dolgod
Szóval magát az utazás típust nagyon ajánlom!
Sziasztok!
Elképzelhető az, hogy a Quaestor utazási iroda a szállása az Unitravelé, a légitársaság viszont nem ugyanaz, mint akivel az Unitravel utaztat?
#1986352013-02-04 19:25:30 Válasz a #198599. hsz-ra
Vio!
Reménykedj, hogy azt kapd, amit elsőnek mondtál. Hallottam, hogy figyelembe veszik a kérést. Nekünk nem volt kiemelt célunk, de örülök, hogy Kefalóniára utazhattunk.
Mi egyébként interneten intéztünk mindent, telefonon értesítettek, átutalással fizettem, teljesen rendben ment minden, csak jókat tudok mondani az IBUSZ-ra.
Döbbenet az Ibusz, hogy már február 5 van és nyári árak még sehol. Egyedül a repcsiseket hirdették meg.
Más irodáknál már vagy 2 hónapja van előfoglalás....Egy ideig én is vártam rájuk végül múlthéten befizettem máshova.
Sziasztok!
Csatlakoznék...én sem találok Ibusznál idei (nem repülős árakat), igaz nekünk már megvan a nyaralás helye, de azért nézegetni szoktam az irodák ajánlatait, ha nincs jobb dolgom.
És az Ibusz honlapján a legördítő menüben (ahol elvileg rá tudsz keresni a nyaralás helyszíneként az országra), nincs is ott Görögország...érdekes, azt hittem, csak én vagyok vak.