Én az Apollon prospektusat rendeltem meg már 2szer,de még nem küldték...korábbi években pár nap alatt itt volt.Tudom,fenn vannak a net-.en(bár az árakat még külön kell töltögetni náluk)de én is szeretem nézegetni a prosikat,mint Messinia
Szerintem amíg tart az előfoglalási akció, addig nem rakja ki az Ibusz a görög utakat. Én is furcsálltam, hogy a keresőben nincs benne Görögország. De a first minute akciónál viszont ott van.
Ezek szerint még mostanra sem oldódott meg a rejtély..
Nem értem, hogy így mi a fene értelme van a honlapnak, ha úgysem lát az ember semmit rajta.
Pl az Apollon honlapján is csak a katalógust lehet letölteni (azt meg olyan vacak neten bogarászni), oldalt a legörditő sávban mindenre azt irja, hogy feltöltés alattt áll.
Lehet annyi a titka csak, hogy a netes oldalukkal az irodák egyszerűen nem foglalkoznak? Úgy vannak vele, hogy úgy is ott a katalógus, elérhető az is...
#1987032013-02-05 22:53:31 Válasz a #198702. hsz-ra
No akkor valahol így is, úgy is kilóg a lóláb...
Mi utaztunk már az Ibusszal többször is, mondhatni egész jó árai vannak, és meg voltunk velük elégedve.
Csak így aki előfoglalni akar honnan fogja tudni mit foglalhat.
Már jól lerágtuk a csontot, majd holnap jön valaki, aki jól lecsesz minket, hogy mit kinlódunk ezen ennyit. Nincs és kész. Majd lesz.
Sziasztok!Nem vesztem el csak dolgozni is kell közbe egy kicsit!
igazatok van mert én is csak ezt találtam,http://ibusz.hu/First_Minutes_2013
én is ezeken néztem az árakat,de szerintem ez is jó!