Szzsuzsanna,
hát én inkább nem vállalom be Athént, majd nézek vmi más fakultatív programot, biztos vannak jók, jó áron. Már többen mondták itt, hogy kihez érdemes menni ezzel kapcsolatban, és hála ezeknek az embereknek, remélem én is majd egy jól sikerült nyaralást tudhatok magam után Esetleg jövőre megpróbáljuk Athént..
Nekünk tavaly nem a Leo volt (Apollonnal utaztunk) hanem az András. Nem volt vele semmi probléma, kedves, rendes, barátságos. Mondjuk 3 éve Leóval sem volt problémánk, akkor még jó fej volt.
Szzsuzsanna, nekünk sem tisztázódott még pontosan hogy hány körül, de mintha a sofőreink este 9-et emlegettek volna : ) De ez úgyis változik még plusz-mínusz 1 órát. Minden tőlük függ, de éjszakai utazás lesz rögtön az elején, a számolásba már belekavarodtam hogy akkor kb mikorra érkezünk oda, mindent egybevetve rászámolva...Szerinted ?
Nem vagyunk vasutasék, csak él bennünk a kalandvágy:)))) Na meg Athén imádata:))))
szylvi, van sok minden amit érdemes megnézni, tehát megértelek.
Mi még a kalózhajót nem hagyjuk ki:) Azon voltam, mikor még indultak, és szuper volt.
Taccota,akkor majd még egyeztetünk:) Nem tudom, mennyi idő,az sok mindentől függ. Tavaly mi Polychronoba mentünk kocsiva, a táv kb ua.
Este 10 kor indultunk, és másnap délben voltunk ott DE, mac-görög határon a mac oldalon másfél órát álltunk, görög oldalon előre mentem, hogy mi nem szeretnénk itt állni egész nap:))) és mondta a srác, hogy persze menjünk, és átmentünk a határon, aztán szombat reggel lévén Szalonikiből mindenki a tengerpartra tartott, és 20-al lehetett menni, és ebbe nagyon elfáradtunk, és megálltunk kávézni stb. Igy volt 14 óta, de meg kell mondjam, hogy éjjel elitélendő módon mentünk nagyon nagy sebességgel is:) De sztem a 14 óra reális.Szóval sztem a 8-9 órai indulásnál reálisan másnap 10-11 óra felé ott lehet lenni, és akkor nem nagyon kell várni az apartmanra:)
Igen, még egyeztetünk. Nem tudom miért, de nekem ez a 14 óra kevésnek tűnik a tavalyi délelőtt fél 12-es és másnap reggel 9es megérkezéshez viszonyítva..Autóval gyorsabb, de miért ? Vagy ezt nem értem, felfoghatatlan hogy annyi idő alatt jutunk le Sartira mint kb Paráliára.. ?:O
Persze, sokmindentől függ, tudom, meg hogy hányszor állunk meg blablabla, jajj csak teljenek a napok !!
És nem tartasz attól hogy pont 13-án mentek vagy most juttattam eszedbe ? : ): S
részint mert nagyobb sebességgel tudsz menni, részint nem állsz annyit a határon, mert a buszok mindig többet állnak mint az autók, valamint a pihenők is sokat számitanak, hogy nem kell kivárni 3 busznyi utast a mosdó előtt:))))
Jaja, tudom 13 péntek:) az nekem szerencsenap:) igy nem érdekel, csak már menjünk:)))
Na és hát az utiköltségbe belekalkulálunk egy kis gyorshajtás birságot:)
#1439292010-07-13 16:19:56 Válasz a #143856. hsz-ra
Szia!
Meteora vasárnap, hétfő; Athos szerda, péntek; Toroneos kedd; Sunset(bluel.) hétfő, kedd, szerda; Thessaloniki szerda; Waterland kedd; Sithonia csütörtök; örög est csütörtök; Amuliani csütörtök; Naplemente-kolostoros séta vasárnap (ingyenes); Disco-party kedd (ingyen); sétakocsi, búvárkodás, narancsp., szamaragolás minden nap!
Amikor mi voltunk Meteoráknál egyébként összevonás volt, a Sithonosoktól is jöttek és Dóri volt az ő idegenvezetőjük, de főleg Peti beszélt a Taousanis irodából és szuper idegenvezetést tartott, egyáltalán nem tűnt hosszúnak az út. (a sunseten is volt összevonás)
mostanában nem nagyon vagyok gép közelben,
de akik már készülődnek, most kívánok nagyon-nagyon jó nyaralást!
nem tudom lesz e még rá a nyáron alkalmam:) remélem nem, mert akkor lesz még egy nyaralás