Szzsuzsanna, hogy tervezitek az athéni kiruccanást ? Honnan tudjátok pl h mikor indulnak vonatok, mennyi a jegy, át kell-e szállni stb ? Vagy már voltatok így ?Írj le mindent ami ezzel kapcsolatos, kezdve onnan hogy felkeltek Sartin és kocsiba bee, ablakot lee ... : )
Csak azért lenne fontos bárminemű információ, mert én is gondoltam arra ha már ott vagyok jó lenne a fővárost látni, csak hajóval jobb lenne, de nem tudom hogy egyáltalán létezik-e arrafele vízi közlekedés vagy átszállás max...
T.Márta, Sancho!
Ha addig nem beszélnénk még, akkor én is jó utat, élményekkel teli csodás nyaralást kívánok Nektek!
És természetesen a többi utazónak is!
szylvi:)
Mi nem adjuk fel ilyen könnyen:) Mi megyünk Athénba:) Messze van, hát messze van. Mi este bemegyünk kocsival Szalonikibe, onnan az éjszakai vonattal Athénba, azon lehet aludni:))) majd bóklászunk Athénba és éjfélkor jön vissza egy vonat Szalonikibe, azon megint alszunk:)
Aztán vissza Sartiba, max másnap alszunk többet a parton:))))
Azért legalább az éjszakai vonat "fülke" árát megírhatnád itt is.
Nem tudok pontos árat, olyan 20-40 euró körül van egy út, attól függ, hgoy melyik vonatot választod, de ha küldessz emil cimet, neked is megküldöm a menetrendet is:)
Mi nem adjuk fel ilyen könnyen:) Mi megyünk Athénba:) Messze van, hát messze van. Mi este bemegyünk kocsival Szalonikibe, onnan az éjszakai vonattal Athénba, azon lehet aludni:))) majd bóklászunk Athénba és éjfélkor jön vissza egy vonat Szalonikibe, azon megint alszunk:)
Ez igazán nagyszerű ötlet; nem is értem, miért nem jutott eszébe eddig senkinek, pedig annyi okosság elhangzott már itt. Egyedül jutott eszedbe, vagy segített valaki? Istambul? Az sincs sokkal messzebb. Gratulálok!
Költői kérdések voltak, ne is válaszolj, kérlek; van már haragosom hasonló okokból éppen elég!
Ez igazán nagyszerű ötlet; nem is értem, miért nem jutott eszébe eddig senkinek, pedig annyi okosság elhangzott már itt. Egyedül jutott eszedbe, vagy segített valaki? Istambul? Az sincs sokkal messzebb. Gratulálok!
Költői kérdések voltak, ne is válaszolj, kérlek; van már haragosom hasonló okokból éppen elég!
Végül is finoman azt is kérdezhetném, hogy közöd?
Sztem mindenki maga dönti el, hogy mit csinál, hova megy.
Én sem minősitelek téged, azt hiszem, elvárhatom ugyanezt.
Ha nem, akkor sajnálom.
Igy ,akit érdekel bármi, az meg tud keresni mailben, a továbbiakban
nem osztom az észt a fórumba, hogy ne verjem ki nálad a biztositékot.