T.Márta, Sancho!
Ha addig nem beszélnénk még, akkor én is jó utat, élményekkel teli csodás nyaralást kívánok Nektek!
És természetesen a többi utazónak is!
szylvi:)
Mi nem adjuk fel ilyen könnyen:) Mi megyünk Athénba:) Messze van, hát messze van. Mi este bemegyünk kocsival Szalonikibe, onnan az éjszakai vonattal Athénba, azon lehet aludni:))) majd bóklászunk Athénba és éjfélkor jön vissza egy vonat Szalonikibe, azon megint alszunk:)
Aztán vissza Sartiba, max másnap alszunk többet a parton:))))
Azért legalább az éjszakai vonat "fülke" árát megírhatnád itt is.
Nem tudok pontos árat, olyan 20-40 euró körül van egy út, attól függ, hgoy melyik vonatot választod, de ha küldessz emil cimet, neked is megküldöm a menetrendet is:)
Mi nem adjuk fel ilyen könnyen:) Mi megyünk Athénba:) Messze van, hát messze van. Mi este bemegyünk kocsival Szalonikibe, onnan az éjszakai vonattal Athénba, azon lehet aludni:))) majd bóklászunk Athénba és éjfélkor jön vissza egy vonat Szalonikibe, azon megint alszunk:)
Ez igazán nagyszerű ötlet; nem is értem, miért nem jutott eszébe eddig senkinek, pedig annyi okosság elhangzott már itt. Egyedül jutott eszedbe, vagy segített valaki? Istambul? Az sincs sokkal messzebb. Gratulálok!
Költői kérdések voltak, ne is válaszolj, kérlek; van már haragosom hasonló okokból éppen elég!
Ez igazán nagyszerű ötlet; nem is értem, miért nem jutott eszébe eddig senkinek, pedig annyi okosság elhangzott már itt. Egyedül jutott eszedbe, vagy segített valaki? Istambul? Az sincs sokkal messzebb. Gratulálok!
Költői kérdések voltak, ne is válaszolj, kérlek; van már haragosom hasonló okokból éppen elég!
Végül is finoman azt is kérdezhetném, hogy közöd?
Sztem mindenki maga dönti el, hogy mit csinál, hova megy.
Én sem minősitelek téged, azt hiszem, elvárhatom ugyanezt.
Ha nem, akkor sajnálom.
Igy ,akit érdekel bármi, az meg tud keresni mailben, a továbbiakban
nem osztom az észt a fórumba, hogy ne verjem ki nálad a biztositékot.
#1440942010-07-14 16:04:34 Válasz a #144056. hsz-ra
Szia Brigi!
Olvastam a beszámolót, köszi. Már mi is nagyon várjuk az indulást de addig még mindenki gyagyás lesz kicsit. A pénteki nap pakolás és a férjem morgása lesz, hogy mit hova fog elrámolni. Mindíg ez van. Ha már elindultunk akkor lesz ok.
#1441122010-07-14 18:47:59 Válasz a #144110. hsz-ra
Hirtelen reflex volt; tényleg semmi közöm hozzá. Én már csak felejtek. Agyamra ment ez a bitang hőség (is)...
Örülök, hogy tetszik az ötlet; van még...
#1441132010-07-14 19:02:07 Válasz a #144039. hsz-ra
Cijja Zsebkuty!
Nagyon drága vagy köszönöm szépen Igyexem jól érezni magam és "abba" természetesen fogok integetni Először ha minden igaz szombat este görög idő szerint 20 óra körül, tehát itthon 19 óra
Mivel megyek a kalóztanyára lebeszélni a hajókázást
Sancho, T.Márta! Nagyon, nagyon jó utat és jó nyaralást kívánok nektek. Remélem minden úgy zajlik majd, mint az álmaitokban, sőt, még annál is jobban:D Sartiban nem fogtok csalódni.
(lécci, lécci vigyetek magatokkal a bőröndben!!!) puszi