Tegnap Gorogorszagban, ugyanaz a ket bunozo (Vassilis Paleokostas, gorog es Alket Rizaj, alban),
masodszor szokott meg ugyanabbol a bortonbol ugyanazzal a modszerrel:
Helikopterrel !
Eloszor 2006-ban, masodszor most.
A bortonben, amikor vettek eszre hogy mi tortent, kiabaltak es tapsoltak!
Sziasztok!
Könyvtárból hoztam ki egy klassz könyvet.
Görög szigetek a címe. Park Könyvkiadó, 2007. Bp.
A Lonely Planet útikönyvsorozata alapján készült, szerintem sok hasznos információval. Aki szigetre készül, érdemes belelapoznia.
D.
Azt hittem egyszerűbb a "fordítása" annak amit írtam és ikább sopánkodás jellege van rácsodálkozásomnak,hogy ilyen KEVÉS a támogatók száma, én legalább is nagyon kevésnek tartom az itteni mozgáshoz,a számszerűen megjelenők és fenntlévők számához viszonyítva.Gondolhatod azért nem viszolyogtam volna és az lett volna kb optimális, ha ez a szám kb. a duplája legalább a ténynek.Vagy nagyon rossz a realitás érzékem.Az lehet.
Azért vedd számításba azt is, hogy van aki lemaradt, és nem volt rá alkalma, vagy azért mert évvégi hajrába sajnos nem volt ideje feljönni, v. mint én; mire reggeltem addigra lejárt a "benevezés" remélem lesz még rá lehetőség
Szia Atosz!
Gondolom,nem mindenki tud manapság áldozni efféle dolgokra,épp elég sokaknak kijönni a fizetésből.Szerintem arra sem kell ,,ferdén"nézni,aki nem akart,vagy nem tudott küldeni pénzt,legyen ez az ő magánügyük,ne legyen ebből vita-topic,kérlek...
Ááá fenéket ez nem vita téma,csak egy spontán reakció...Mint írtam már az előzőekben, ez mindenki szuverén joga.Hogy meglepett, az meg az én dolgom lényegében.
Szia Atosz!
Megértem a spontán reakciódat. Már én is észre vettem, hogy a szavazásnál többen jelezték, a támogatási szándékukat, mint ahányan később valóban, támogatok lettek. A szavazásoknál összesen 304-en jelezték, hogy 1000-2000-5000- vagy egyéb összeget küldenének, de a végén „csak” 45 maradtunk támogatok. Be lehet tudni ezt a nehéz pénzügyi helyzetnek is, vagy annak is, hogy sokan úgy gondolták a szavazás már elég.