#1445382010-07-17 20:07:08 Válasz a #144526. hsz-ra
Szia!
Gyros van Sarti főtrén 1,70 Euroért is, máshol 2,20 körül van. Viz 6-os zsugor 1,50 Euro. Kenyér 80 cent, óriáspalacsinta 2 Euro. Tej 1,20 Euro, bugáca 2 Euro. Most hirtelen ennyi jutott az asszony eszébe!
Szia!
Sarti remek választás! Stavros mellette elbújhat, és hidd el nem túlzok!
Tetszeni fog! Menjetek be a Taousanis Toursba, és felejthetetlen is lesz!
... a sárga diszkont áruházban nincsen bubis viz...
Nem tudom, mennyire mondok újságot ezzel, de PET palackban nem árulnak szénsavas ásványvizet a görögök. Ha "bubisat" szeretnél, fémdobozos kiszerelésben keresd. (de nehogy megkérdezd hogy 5 vagy 10 bubis... )
A "sárga diszkontról" nekem az itthon népszerűvé vált "madaras teszkó" elnevezés jut eszembe (ha jól emlékszem, Arbavitidis az üzlet neve, de javítsatok ki lécci ha nem)
Szia!
Nem a vita kedvéért, de mindig kaptunk 2 literes PET palackos Soda
feliratú bubis vizet. 6-os zsugorfóliában cipeltem többször is.
Ha jól emlékszem 3,5 € volt a csomag.
czoki
... a sárga diszkont áruházban nincsen bubis viz...
Nem tudom, mennyire mondok újságot ezzel, de PET palackban nem árulnak szénsavas ásványvizet a görögök. Ha "bubisat" szeretnél, fémdobozos kiszerelésben keresd. (de nehogy megkérdezd hogy 5 vagy 10 bubis... )
A "sárga diszkontról" nekem az itthon népszerűvé vált "madaras teszkó" elnevezés jut eszembe (ha jól emlékszem, Arbavitidis az üzlet neve, de javítsatok ki lécci ha nem)
Szia!
Nem a vita kedvéért, de mindig kaptunk 2 literes PET palackos Soda
feliratú bubis vizet. 6-os zsugorfóliában cipeltem többször is.
Ha jól emlékszem 3,5 € volt a csomag.
Sziasztok most kérek bocsánatott tölletek hogy bele kotnyeleskedek de Sartin van pet palackos szóda ill. tavaly volt nem csak 0.5-ös illetve 1l-es hanem 1.5-ben is csak nehéz megtalálni
Tavaly a nagy sárga diszkont mellet a motor kölcsönzök utcáján is van egy sárga diszkont sokkal olcsóbb ,mint a nagy és kb:a választék is ua.
czoki
... de mindig kaptunk 2 literes PET palackos Soda
feliratú bubis vizet...
Ha te mondod...
Mindenesetre nem régóta lehet, bááár, mi az első nyaralásunkon (jópár éve) rengeteget kerestük a szupermarketekben, mire rájöttünk, hogy a sörök között van egy Club Soda részleg.
Idén lecsekkolom a szénsavas görög márkát Mentesből az Avra vizet ajánlom, nagyon jó.
Sziasztok!
Tuborg felirattal találtok bubis vizet, vagy piros kupakkal, soda felirattal, vagy Suroti márkában fut még kis zöld üveggel! Egyébként a Kalóztanyáról annyit, hogy minket jól átvertek! Gagyi programot szerveznek, legalábbis a számunkra már ismert Sunset-hez képest! Kb 15-en voltunk, tróger részeges bandával, és el sem tudtunk húzódni azona szűk ócska ladikon. Az Amuliani program nagyon rendben van, mert nagy a hajó, 4 wc-vel, tusolókkal, napozó-terasszal, büfével! A bejárt szigetről nem is beszélve!
Tegnap érkeztünk de csask ma volt kedvem jelentkezni.
Minden rosszul indult. A szerb-mac határra reggel 5-előtt ertünk,valószinű ekkor van váltás mert kb.1-óráig semmi nem történt majt másik óra amíg átértünk. Szalonikitől szinte lépésben mentünk akkora volt a dugó.
Nikitin kb.1.5-óra volt az átjutás mert 1-lámpa nem működött és mi meg nem haladtunk olyan kocsi sor volt , hogy hihetetlen.
Péntek du.5-órai indulással szombaton 2-órára értünk le. A hab a tortán, kb.6-eu.
.még a szállásunk sem volt kitakarítva, kinti id.vez. intézkedésére szivességet téve még 1-óra várakozás mire végeztek . Aztán utána persze én is kitakarítottam. Lassan rájöttem, hogy a hűtő sem működik.
De mire rájöttek, hogy mi a baj kicserélték újra de addigra este 7-óra volt. Tehát azt is megbántam,hogy Sarti eszembe jutott.
Ma du.-már lementem a partra, kissé megnyugodva. A víz isteni jó az idő.
Voltunk közértben a "sárgában" de árakat sem tudok , de ezt már egyébként is többen írták. Itt közértben van grill csirke fell kell iratkozni ,6 eu/db.
Folyt.később!
Jaj de sajnálom Márta!
Igen a majd 2 napos út, a várakozások, és a kellemetlenségek elhiszem, hogy elrontották a kedved...
Remélem azért a továbbiakban ott töltött idő kompenzálja majd a kezdeti nehézségeket!
#1446742010-07-18 20:06:46 Válasz a #144670. hsz-ra
Az a majdnem 2 napos út azért erős a 20 órával szemben. Biztos sok járulékos dolog volt ami még elvette a kedvet.... de........ Mi 3x voltunk már busszal de az átlag az majdnem ennyi 16-19 volt mind a 3x oda-vissza alkalommal..... Hát jahhhhh az a Nikiti kereszteződés már javában a csúcsban lett elkapva.... Mi reggel 6-7 kor már szeretnénk ott lenni.
Márta: Nyugi, innét már csak jó lehet minden. Fő a nyaralás.