Igen, a képek Paraliáról készültek. Ion apartmant nem láttam, csak Ino-t, az szép nagyon. Búvárfelszerelést naná, hogy lehet venni
Autót meg kvadot is tudtok bérelni, de én nem tudom mennyibe kerül, mert még sose voltam autóbérlésre "szorulva".
Internetkávézót kettõt ismerek, egy a fõ utcána sulival szemben van, egy pedig a suli mellett a jobb oldali kis utcában.
Szórakozási lehetõségek: egy csomó bár és beach bár, pl: Cocus, Habana, Omilos, Gold,, Da Luxe, Thalassopoulia, La Rumba, Hoola, azt hiszem elsõre ennyi jut eszembe. Nem fogsz otthon ülni és unatkozni esténként:)
Ez a kép Paraliáról készült?
Milyen szórakozási lehetõségek vannak ?
Van a közelben valahol internetezésre lehetõség?
Mit tudsz az Ion apartmanról
Lehet ott autót vagy quadot bérelni ha lehet kb mennyibe kerül és mik a sebbeséghatárok ott?
Mi búvárkodni szerettünk (anyukám és én) lehet ott venni ilyen dolgokat szemüveg snokker és uszonyt?
Elõre is kösz a válaszokat.
Azért közbe-közbe légyszi jelentkezz be, hogy tudjuk, hogy jól vagy és természetesen meg fogunk keresni!!! Szép álmokat, én is visszavonulok, mert reggel kelés és irány a dolgozÓ Pusz: bryam
Én is úgy gondolom, de sajnos nem én készítettem, loptam a netrõl, de psszt!
Sztem is ketten maradtunk, elég jellemzõ a helyzet
Gyanítom ha kint leszek nem fogok ennyit írnia fórumba, de remélem ettõl függetlenül nem fogtok elfelejteni, és meglátogattok! Lassan én is megyek aludni...pihentetem a szemem
Igen, sajnos ez az élet! Örökérvényû, hogy nyújtsd a kisujjad,......Tapasztaltam én is! Azért most aludd ki Magad elõször és próbáld meg azt, hogy úgy teszel, mintha segítenél! Igazándiból körül kéne, hogy ugráljanak! Ami a saját háztartást illeti, szerintem addig csábító, míg meg nem valósul, utána már annyira nem! Naná, hogy meglátogatunk, bár már ott tartanánk, hogy ballagunk a Kalózhajós iroda felé!
Siklók, kígyók kerüljenek! Brrrr.
A vihar is jó móka tud lenni, már messzirõl látszik sötétben, ha Szalonikinél villámlik, aztán odaér a vihar Paraliára, jön egy laza kis fél perces áramszünet, minden elsötétül, csak a kukoricás nem (mert náluk generátor mûködik . Ez már többször elõfordult...hatalmas hullámok a tengeren, aztán másnapra kiderül az ég, 35 fok, kánikula:) Sztem ilyen élmény is kell!
Remélem, hogy vihar nem lesz azalatt az 1 hét alatt, míg ott leszünk! Csak kerülget a frász, ha valami a vízben hozzáér a lábamhoz! A Balcsiban úszott a sikló, csak a feje volt ki a vízbõl, örültem, hogy nem voltam közel hozzá! Hát én ilyen "bátor" vagyok!
Köszi Bryam, aranyos vagy, átadom! Mivel még nincs késza saját kuckónk, ezért saját háztartásom sincs (pedig de szeretném már...). Ezért anyós pajtásnak segítek be amiben tudok. Nincs baj a munkával, csak azzal van bajom, ha én úgy érzem minden tõlem telhetõt megteszek, és az sem elég, többet akarnak.
De pozitívan állok hozzá mindenhez, majd jól kibõgöm magam mielõtt kimegyek, hogy lemenjen bennem a feszültség, aztán máris új ember leszek
És tudod már az is éltet, hogy ennyi jó ember jön ki Paraliára, és ha csak fél órára meglátogattok, akkor az összesen már legalább 5 óra