Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 616
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Leenda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9077 Üzenet linkje2006-06-19 09:58:15 

Eddig te vezetsz! icon_lol.gif
# 617
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9078 Üzenet linkje2006-06-19 10:00:23 

Leenda írta:
Eddig te vezetsz! icon_lol.gif

icon_lol.gif
szerencsére! Ha lett volna hely arra az idõpontra, amit eredetileg elterveztünk, akkor már jövõ hét pénteken indulnánk!

# 618
Nochtastenci
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9079 Üzenet linkje2006-06-19 10:14:30 

Sziasztok! Régen nem jártam közöttetek.
Szeretnék feldobni egy kérdést, remélem lesznek hozzá tapasztalatok,vagy tanácsok.
Én férjemmel elõfoglalással befizettem már szept.re 2 hétre Paraliára az Apollonnál. Késõbb szerettem volna teherbe esni, de már lassan 2 hónapos kismama vagyok. icon_lol.gif Szept.ben 20 hetes kor körül leszek, amikor egy már szült barátnõm véleménye szerint kezd fájdogálni a derék, gyakran kell WCre járni, mozog a baba,és egyáltalán...A 24 órás buszútra nem javasolja hogy vállalkozzak, gondoljam át, hogy milyen kényelmetlen ülni, babát rázkódtatni, 3-4 óránkánt ha(!) megáll a busz, nem tudok rendesen feküdve aludni, WC probléma stb. Kész tortúra az út, amit pár napig hevernék ki...
De: abban igazat adok, hogy most inkább visszamondjuk az utat, még kapunk is vissza pénzt, (aug.ban már nem) mert ki tudja szept.ig nem-e lesz veszélyeztetett a terhességem,bármi bajom.. És akkor last minute úttal jelentkeznénk inkább nyaralásra. (Spanyolba is így voltunk nászúton) Akkor igaz 1 hétre.
A problémám az, hogy év eleje óta vágyódom Görögbe, végre elhatároztuk, és nem akarok lemondani róla, icon_cry.gif talán ki lehet bírni az utat terhesen is, és a gyermek elõtt utoljára édes kettesben mindenképp szertnénk nyaralni. De mások javaslata szerint Horvátországgal nem szimpatizálok, pedig oda autóval kényelmesebb, közelebb stb.
Na ehhez mit szóltok, tudnátok tanácsot adni, icon_confused.gif mert abszolút nem tudok dönteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 619
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9080 Üzenet linkje2006-06-19 10:18:57 

Nochtastenci írta:
Szeretnék feldobni egy kérdést, remélem lesznek hozzá tapasztalatok,vagy tanácsok.
Én férjemmel elõfoglalással befizettem már szept.re 2 hétre Paraliára az Apollonnál. Késõbb szerettem volna teherbe esni, de már lassan 2 hónapos kismama vagyok. icon_lol.gif Szept.ben 20 hetes kor körül leszek, amikor egy már szült barátnõm véleménye szerint kezd fájdogálni a derék, gyakran kell WCre járni, mozog a baba,és egyáltalán...A 24 órás buszútra nem javasolja hogy vállalkozzak, gondoljam át, hogy milyen kényelmetlen ülni, babát rázkódtatni, 3-4 óránkánt ha(!) megáll a busz, nem tudok rendesen feküdve aludni, WC probléma stb. Kész tortúra az út, amit pár napig hevernék ki...
De: abban igazat adok, hogy most inkább visszamondjuk az utat, még kapunk is vissza pénzt, (aug.ban már nem) mert ki tudja szept.ig nem-e lesz veszélyeztetett a terhességem,bármi bajom.. És akkor last minute úttal jelentkeznénk inkább nyaralásra. (Spanyolba is így voltunk nászúton) Akkor igaz 1 hétre.
A problémám az, hogy év eleje óta vágyódom Görögbe, végre elhatároztuk, és nem akarok lemondani róla, icon_cry.gif talán ki lehet bírni az utat terhesen is, és a gyermek elõtt utoljára édes kettesben mindenképp szertnénk nyaralni. De mások javaslata szerint Horvátországgal nem szimpatizálok, pedig oda autóval kényelmesebb, közelebb stb.
Na ehhez mit szóltok, tudnátok tanácsot adni, icon_confused.gif mert abszolút nem tudok dönteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szia,
Elõször is gratulálok! icon_biggrin.gif
Nem tudjátok megoldani, hogy repülõvel mentek Görögországba last minuttal?

# 620
Leenda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9081 Üzenet linkje2006-06-19 10:23:00 

Én is gratulálok! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Szerintem is repcsivel kéne menni. Nagyon jó last minute utak vannak és szeptemberben már jóval olcsóbbak! Repülõvel hamar ott vagytok bárhol!
Én a helyedben most lemondanám az utat és várnék... icon_wink.gif
Te ezt úgyis ti tudjátok jobban, én így cselekednék! icon_wink.gif

# 621
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9082 Üzenet linkje2006-06-19 10:24:40 

Leenda írta:
Szia!
Mi is július 14-én indulunk! icon_smile.gif

Szia!
Mi a Dias busszal megyünk. 12-kor indulunk a Hösök terérõl. icon_lol.gif

# 622
Leenda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9083 Üzenet linkje2006-06-19 10:27:50 

Én ilyeneket még nem tudok! icon_redface.gif
Elvileg 13:00-kor Hõsök terérõl! Mi a Panorama Tours-nál fizettünk be!
Azt mondták elõtte 1.5-2 héttel szólnak! Akkor már többet tudok!

# 623
Kijelentkezve--
-törölt nick 6508
Aktív fórumos
Aktív fórumos
211 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9085 Üzenet linkje2006-06-19 10:33:21 

Nochtastenci írta:
grat
# 624
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9088 Üzenet linkje2006-06-19 10:38:21 

juhi írta:
Leenda írta:
Szia!
Mi is július 14-én indulunk! icon_smile.gif

Szia!
Mi a Dias busszal megyünk. 12-kor indulunk a Hösök terérõl. icon_lol.gif

Juhi,
Amikor utaztatok a Diassal, akkor maradtak szabad helyek a buszon?

# 625
Nochtastenci
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9090 Üzenet linkje2006-06-19 11:04:36 

Ezen a last minute repülõs úton még nem is gondolkoztunk. Mindenképp lemondjuk most, és azt mondjátok szept.közepe felé már olcsó lesz Paralia repcsivel is? De Tesszalonikiben száll le, ugye? Onnan mennyi idõ lehet busszal Paralia? Egyáltalán tényleg létezik ilyen útirend, hogy repülõvel ajánlanak last m.utat Par.ra + busztranszferrel???
# 626
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9092 Üzenet linkje2006-06-19 11:05:24 

Nochtastenci írta:

Szia!
Én is a repülõt ajánlanám. Last minute-ben biztos, hogy lesz ajánlat, és kedvezményes áron.

# 627
Marta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
58 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9093 Üzenet linkje2006-06-19 11:09:47 

Szia Juhi!
Mi július 25.-én indulunk, még nagyon messze van.
Márta

# 628
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9094 Üzenet linkje2006-06-19 11:11:39 

Szia Mona777!
A Dias buszokon nagyon ritka, hogy marad hely. Mikor mi voltunk Paralián akkor kifelé kb. 4-5, vissza felé 8-10 hely volt üres.

# 629
Leenda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9097 Üzenet linkje2006-06-19 11:18:23 

Én nem Paraliára gondoltam, mikor írtam! Mindenképpen oda szeretnétek menni? Last minute-ba szigetekre is tök olcsó utak vannak. icon_lol.gif
# 630
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9098 Üzenet linkje2006-06-19 11:25:13 

marta írta:
Szia Juhi!
Mi július 25.-én indulunk, még nagyon messze van.
Márta

Szia !
Mi még akkor is kint leszünk, mert 29-én jövünk haza.
A Galaxiásba megyünk. Most már gyorsabban telik majd az idõ.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 41 42 43 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu