Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 616
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Dian77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
363 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77879 Üzenet linkje2008-08-21 11:23:23  Válasz a #77676. hsz-ra

Mi is az Apollon utazási irodával voltunk elsején Vrasnán, de mint menetben, mint jövetben szuperek voltak a soförök. Mi teljesen elégedettek voltunk.
# 617
Kharisz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77885 Üzenet linkje2008-08-21 11:38:24 

Szia henita13!

Maximálisan egyet értek az elõttem szólóval, 4-5 szendvics szerintem elég fejenként (eddigi tapasztalat: nekem 3/4, a barátomnak 4/5), pláne, ha az ember elõtte reggelizik! Mi fejenként 1,5 l innivalót szoktunk vinni (ásványvizet, meg valami cukrosat), és ebbõl általában maradni is szokott,mivel a ritka megállások miatt igyekszünk minél kevesebbet inni.
Meg mellette kekszet vagy muffint és/vagy valami gyümölcsöt! Volt már olyan is hazafelé úton, hogy joghurtot csomagoltam (persze azt még a délután folyamán megettük), és a görög joghurtok olyan finomak icon_biggrin.gif Van 2 kis hûtõtáskánk, ami belefér 1 hátizsákba, így a hideg üdítõ meg a szendvicstartósítás kérdése is meg van oldva icon_smile.gif Bár igaz, hogy mi csak ketten vagyunk!
§

Az irodákról: mi egyszer voltunk az Apollonnal Toroniban, meg egyszer a Panorama Tourssal Bulgáriában.
A sofõrök korrektek és kedvesek voltak, egész gyorsan odaértünk, bár tavaly elromlott a légkondi még valahol Szerbiában, és másnap Thesszalonikiben próbálták megjavítani, így 4 órát a városban töltöttünk, szerencsére a Fehértoronynál tettek ki minket, így legalább is mi (meg jó pár utastársunk úgy fogta fel, mint egy ingyen fakultatív kirándulást, ráadásul Toroniban a szállásra sem kellett várni, hanem azonnal elfoglalhattuk!hazafelé a macedón-szerb határon volt egy kis fennakadás, de hát az meg nem a sofõrök hibája volt, hogy 5 km-s kocsi és buszsor állt elõttünk!
A Filmekkel egyik évben nem volt szerncsénk, sikerült megnézni a Szuperhekus kutyabõrbent, illetve egy fantasztikus Jackie Chan vígjátékot! Dehát nem a film kedvéért szálltunk buszra icon_biggrin.gif és az élmények mindenért kárpótoltak!

# 618
Henita13
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
39 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77989 Üzenet linkje2008-08-21 20:00:44 

Sziasztok!
Köszi a szendvicses tanácsokat, akkor visszaveszek az adagból. Holnap mi is indulunk!!!Hurrá! Ja, és 36C' van Görögbe!
Mindenkinek kellemes utazást és nagyon jó nyaralást kívánok!!!

# 619
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77994 Üzenet linkje2008-08-21 20:15:51  Válasz a #77989. hsz-ra Előzmény #77989

En szemely szerint napi 3-4 liter folyadekot megszoktam inni. Masfel literrel meg utazaskor sem ernem be. Szal mint ahogy elottem irtak mar mindenki ismeri a sajat adagjat es annak megfeleloen erdemes csomagolni. 4/5 szendvics szerintem is eleg. Foleg hogy reggel mikor odaertek ehettek mar finom gyrost is icon_smile.gif
# 620
Htrose
Aktív fórumos
Aktív fórumos
105 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78007 Üzenet linkje2008-08-21 20:53:42  Válasz a #77994. hsz-ra Előzmény #77994

Kár ezen vitázni, mindenkinek más az adagja. Van aki pl. az izgalomtól alig tud enni egész úton. Én saját tapasztalatot írtam le.
A szendviccsel az a gáz, hogy másnapra ehetetlen, nekünk a husi jó szolgálatot tett elsõ nap.....vacsiig, mert aztán irányt vettünk a kedvenc éttermünkbe.
Jó utat!

# 621
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78016 Üzenet linkje2008-08-21 21:20:05 

Sziasztok/
Utazott valaki mostanában a Németh Travel buszával Sartira? Nagyon sok rosszat írnak róluk. icon_cry.gif

# 622
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78021 Üzenet linkje2008-08-21 22:08:13  Válasz a #78007. hsz-ra Előzmény #78007

Nincs itt vita csak egyeni velemeny icon_razz.gif
# 623
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78023 Üzenet linkje2008-08-21 22:12:09 

Buszozás során is sokat kell inni!!!! Mert a sok üléstõl a keringés lelessul, a lábakban pamg a vér, hát ha még nem isztok és besûrûsödik. Gondolom, egy trombózis senkinek sem hiányzik. Aki visszeres és hajlamos erre, annak javasolok az utazás elõtti 3 napon és az utazás napján 1-1 negyed Aspirin tablettát bevenni. Ez kicsit "higítja" a vért. Túlzásba nem szabad vinni. Tehét egy tablettát négy napra felosztva!
Ha kiszálltok pihenõn sokat mozogjatok, fussatok egy kört a busz körül és ha egymagatok vagytok az ülésen pár percig, akkor feküdjetek keresztbe és emeljétek fel a lábatokat, tekerjetek egy kört.
Én ezeket szoktam alkalmazni.

# 624
Htrose
Aktív fórumos
Aktív fórumos
105 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78052 Üzenet linkje2008-08-22 06:39:24 

Én,ha tehettem igyekeztem megmozgatni a lábaimat, de nagyon fájt már fõleg a visszaúton. Be is dagat, olyan volt a lábam , mint az elefántnak.
Jövõre kipróbálom amit írtál!

# 625
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78076 Üzenet linkje2008-08-22 09:02:52 

Sziasztok!
Az utazás alatt nekünk is a rántott és a sült hús vált be a legjobban. Na meg persze egy adag csokis-meggyes muffin, amit majd hétfõn reggel, indulás elõtt fogok sütni. icon_biggrin.gif Ja! És egy jó nagy termosz kávé!

TréfaRépa!
Még tegnap kérdezted a sofõröket, hogy mit értek bunkóság alatt...
Az egész stílusuk enyhén szólva kiábrándító volt. Lekezelõen beszéltek mindenkivel, és egyszerûen egy kedves mondatuk nem volt hozzánk!

# 626
Doro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
380 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78105 Üzenet linkje2008-08-22 11:50:49  Válasz a #77676. hsz-ra Előzmény #77676

Sziasztok!

Mi is Apollonnal utaztunk tavaly, nálunk nem volt gond a sofõrökkel. A transzferjáraton is kedvesek voltak, kifelé volt kicsit ideges az egyikük, hogy az elsõ kompot elérjük (sikerült), de õ sem volt bunkó. Visszafelé sem volt gáz egyikük sem. (A filmekre már nem emlékszem, mit néztünk).

Mondjuk egyik évben mi is mentünk olyan busszal, ahol gyerekek is utaztak, akkor az õ kedvükért néztük a Harry Potter elsõ részét. icon_smile.gif
D.

# 627
Dinnyebubus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
139 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78110 Üzenet linkje2008-08-22 12:12:17 

Mi is Apollonnal mentünk tavaly és odafelé nagyon-nagyon rendes, jópofa sofõrök voltak, visszafelé már nem voltak annyira szimpik, de õk sem voltak bunkók, csak nem voltak olyanok, mint a másikak. Film téren odafelé a De ja vou-t (nem tudom hogy írják helyesen) vetítették, meg vmi bugyuta vígjátékot, vissza felé már nem emlékszem. Idén is velük megyünk, én elégedett vagyok velül összességében.
# 628
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78113 Üzenet linkje2008-08-22 12:25:52  Válasz a #78105. hsz-ra Előzmény #78105

...Harry Potter?...HUH icon_exclaim.gif
# 629
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78120 Üzenet linkje2008-08-22 12:51:34 

Sziasztok!
Érdeklõdnék Aeolus-busszal Kapcsolatban./hazafelé jövünk busszal/
Utazott már valaki velük?
Szinte csak Apollon és Grand Tours-t látok a fórumon.
Köszi,Macsosz

# 630
Imgi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
219 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78182 Üzenet linkje2008-08-22 17:36:53 

Sziasztok ! Mi 99-ben utaztunk a Debreceni Panorama tours buszával. Ami vagy vártak egymásra valahol vagy éppen gyorsszervizt tartottak. Elsõnek a klima adtam meg magát. A sofõrõkrõl, a hideg sört és a friss kávét duplája áron adták mint a benzinkútak shopjában. ( volt is forgalom csökkenés amikor a párommal visszatértünk a benzinkútról és újságoltuk a tapasztalatot. Nos ekkor megfogadtam, csak autóval.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 41 42 43 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu