Én már évek óta használom a (Forever Living-es) Aloe termékeit, többek közt a spray-t is. Fehér bõrû vagyok, választhatok a 40 faktoros krém+hófehérség, vagy kisebb faktor és egyszer minimum bizti leégek, de nem maradok hófehérke. Na erre használom én a first sprayt és mondhatom szupi.
Szerintem is a kéztörlõ kendõk (most beszereztem a gyerek miatt fertõtlenítõ sprayt is) és az alapvetõ higiénia betartása nagyban elõsegíti ezek elkerülését. A kagylótól nem félek, mert nem eszem
Viszont az oltás most már érdekelne. Az én gyerekorvosom azt mondja nem lehet 2 éves kor alatt beoltani. Ugyanezt mondta a kullancs elleni oltásra is. Épp ezen "bosszankodom", hogy megnéztem az összes kullancsriasztó kencét, és a legtöbbre rá van írva 2 éves kor alatt nem ajánlott.... Na ilyenkor most mi van?
Szisztok igaz hogy drága de nagyon jó,azt csinálom, hogy a barátainkal közösen vesszük, igy az ára rögtön kevesebb ,a kiszerelés 1 lityi, ha három felé osztod akkor is elég 1 évig.
Néha kicsit olyan érzésem van már az aloe vera cuccoktól, mint a Bazi nagy görög lagzi családfõjének a rögeszméjétõl.... "tegyél rá Vindexet ..."
Bármire és mindenre jó lehet ez a növény... nyilván tényleg jó és hasznos, mint minden olyan természet adta kincs, amit õseink is használtak már....de jobb elõbb kipróbálni, ha van rá lehetõség, mint igen drágán beszerezni aztán mégsem válik be...
Szia!
Nagyon jó tippet adtál, valószínû, hogy mi is megvesszük, 6-an leszünk és már nem is vészes. Annyit szeretnék még kérdezni, hogy ott domestost lehet-e venni, mert busszal utazunk, nem igazán vinnék itthonról. Ha igen, akkor mi a neve, vagy milyen formájú kiszerelésben keressem? Köszi: bryam
Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon hülye a kérdésem!
Szóval az érdekelne, hogy lehet e Paralián virslit venni? Csak mert a párom virsli mániás és már most azt emlegeti, hogy õ majd kint is szeretne enni. És ha lehet kint is kapni akkor azt nem cipeljük magunkal itthonról.
Köszi elõre is!
Köszönöm mindenkinek!
Semmi pénzért nem hagyjuk ki a görög kajákat! Így, csak egy kis kézi hûtõtáskát viszünk amibe a buszra viszünk fel innivalót, kaját. A kajákat megoldjuk tavernában, étteremben, gyrososnál. Elvégre nyaralni megyünk nem fõzni!
Bryam! Van Domestos kinn, igaz más neve van, de a flakon az hasonló, ugyanúgy zöld, kék, sárga, kupak piros, szerintem meg fogod ismerni.
Lehet, hogy még Domestos nevû is van, de mi tavaly valami görögöt vettünk, és ugyanolyan jó volt. Szerintem ne cipeld itthonról.
Adri87! Van virslijük is, szerintem nagyon finom. Én itthon nem igazán szeretem, de kint vettünk párszor reggelire, és nekem nagyon ízlett!
Abban a csomagban elég sok van, amirõl beszélek, úgy néz ki, mint nálunk a juhbeles virsli, és nagyon jó íze van, viszont egy evésre elég sok, úgyhogy ehet sokat a párod belõle!
Szia!
Annyit szeretnék még kérdezni, hogy ott domestost lehet-e venni, mert busszal utazunk, nem igazán vinnék itthonról. Ha igen, akkor mi a neve, vagy milyen formájú kiszerelésben keressem? Köszi: bryam
A domestost itt KLINEX (ΧΛΩΡΙΝΗ) neven keresd, a kiszereles olyan mint Magyarorszagon es meg az illatok kozul is valogathatsz