#1851822012-05-23 15:41:12 Válasz a #185149. hsz-ra
Sziasztok !
Már 10 főtől indul a szigettúránk és más buszos útjaink akár kisbusszal Többnyire azért nagybusszal közlekedünk:) a hajókirándulásokhoz mindíg megyek az 1-2 vendégemmel is mivel magyarul én idegenvezet csak itt Skalán
üdv:Marcsi:)
Sziasztok!
Elég csendes még a fórum, igazából gondolom már mindenki összeollózta már a legfontosabb infókat, és most csak várunk az új hírekre. Remélem Marcsi minél előbb jön, és tájékoztat minket a fejleményekről - már ha vannak olyanok.
Olyasmit szeretnék kérdezni, hogy tudja-e valaki hány fővel indulnak a fakultatívok, vagy hogy is van ez? Mármint hogy a Grandnak csak saját szervezésben van, vagy más céggel együtt, mert amint látom a mi turnusunkban még elég kevesen vagyunk, s kérdés, hogy egyáltalán elindul-e? Például a szigettúrára gondolok... Írtam már Marcsinak is, de nem tudom mikor lesz ideje válaszolni.
Köszi!
Kocsival az Aenos-hegy mennyire megközelíthető, járható. Ill. ameddig kocsival fel tudok menni, onnantól mennyit kell kb. gyalogolni a csúcsig?
köszi
Erre én is kíváncsi lennék
Bár mi valószínű, hogy motorral megyünk fel. Ám, úgy tudom, hogy a legvége gyalogos program. A kérdés az, hogy mennyit kell sétálgatni?
Egy fotón úgy láttam, hogy van a csúcson "vendégkönyv"
Jól láttam? Mert akkor beírjuk magunkat itt is, mint Thassoson.
Sziasztok, volt valaki már az Ammes apartmanban Svoronatoban? Mi két gyerekkel mennénk és csak - úgy láttam- h. ebben az apartmanban van 4 ágyas szoba. Ha valaki tud valamit az apartmanról és a közeli strandjáról kérem - légyszi, légszi - írjon róla! köszönöm
#1848502012-05-20 15:30:59 Válasz a #184758. hsz-ra
Szia Pontikos!
Az Unio műveli ezt a kavarást és Görögország ellenes intézkedéseket ez 100 % biztonsággal állíthatom ahogy a helyi ujságokat olvasva is ezt tapasztalom...a turizmusból él a görögök legalább 60%-a így tudom hogy a turistákkal nem fognak ki...b......ez senkinek sem érdeke itt,maguknak sem akarnak rosszat..egyébként a tui vonult ki a skandinávokkal a szigetről...minden más társaság maradt....az angolokkal eggyütt... Már konkrétan olyan vörösek hogy nekem fáj ..... hogy aludni nem fognak az éjszaka az tuti
Nagyon szép időnk van és már az új vendégeim közül mindenki fürdött a tengerben
üdv:Marcsi
Sziasztok!
Jön valaki jún.25-én Svoronata-ra?
Én egyébként pont azért választottam egy az üdülőhelyet, mert a reptér mögött van és Korfun is mindig kijártam az egérsziget mögötti kis kőhídra... imádom!
És ahogy elnéztem a térképet autóval szinte minden elérhető 1-1,5 óra alatt...
Hát jól tudod én erről nem nagyon hallottam.. Szerencsére nem voltam katona sem..
Igen fiatalabb vagyok.. 28 éves jelenleg.. A kicsit örgebbek tuti hallottak erről...
Szerencsére akárhogyan mérem telik az idő és hamarosan goo Kefalóniára.. Várjuk már, tuti jó lesz.. No meg szeretek buszozgatni is.. Igaz a végén mire odaérünk már lehet nem lesz annyira őszinte a mosolyom..
Ez a centis dolog, így visszatekintve a kellemes emlékek közé tartozik. Megélni azért más volt, mint hallani róla
Azt gondolom, egyeseknek jót tenne egy kis kiképzés mostanság is
Na, de most már tényleg vissza Kefaloniára!
Találtam egy albumot, szerintem itt nálunk nincs meg.
Elég szórakoztató! Csak, hogy jobban teljen az idő