Én meg foglak ismerni,tudod bejelöltél a paraliás iwiw-en : )
De akkor bejelöllek a rendes nevemen is
Huu,ez tökjóóó d. ( úgyis rosszul írnám le a neved ) Amúgy Te mikor leszel kint pontosan? : ) Mert sztem mi is össze fogunk futni
Csöpp rám gondoltál, mint ismerõs arcra? Remélem majd megismersz, és nem mész el mellettem az utcán....Én eddig Imirõl és Móniról láttam képet és persze Christeerõl, ezek nagyjából rögzültek, a többiekrõl nem nagyon, vagy csak nem emlékszem...Ciki lenne, ha pont valamelyikõtökkel vesznék össze egy napernyõn, kagylón vagy nemtommin... (bár nem szoktam ilyen harcias lenni a parton, se máshol....)
Szia Dearlie!
Örülök neki, hogy szépen lassan azért te is megnyílsz elõttünk Nem gondoltam volna, hogy ismeritek egymást Kellemes estét, és ha idõtök engedi adjatok helyzetjelentést!
Egy nemrég megtörtént esetet mesélek el nektek. Attilával ( Jowissa ) 6 éve nagyon jó barátok vagyunk ! Ebbõl 5 évet jártunk együtt, és az elválásunk nem volt klaszzikus tányérhajigáló ablaktördelõ elválás ( annak ellenére hogy mindkettõnknem rossz volt, de közös döntés...).
Nemrég mondta hogy fórumozik. Én 3 napig olvasgattam a fórumotokat, és regisztráltam.
A mostani nyaraláom úgy néz ki hogy 10en megyünk ismerõsök. 8 an a Caravelben. Kb ennyi.
Remélem én is jól elleszek majd Veletek !
: ) Tökjóóó lesz,h kimegyek,és lesz egy magyar ismerõs arc : )
Amúgy én bajai vagyok,nem vagyok ám messze Tõled
Bár ha nemsokára elmééész,akkor Te már messze leszel...a Paradicsomban... : )
Jaszasz!
Én sem vagyok most délután, de este majd jelentkezünk! Igen a többeszám nem tévedés! Ugyanis Jowissával fogok ma iszogatni, nyársalgatni!
Üdv estig!
Sajnálom Ildi! Bár azt mondják semmi sem véletlen. Erre tudnék egy jó történetet csak nem ide tartozik. Mindennek megvan az oka az életben (én így gondolom) , ennek a szakításnak is. Lehet kicsit várnotok kell még egymásra.
Csöpp igen, szerintem ez így mûködik, a legtöbben ezt teszik. Bár én még nem kerültem ilyen helyzetbe, "kiváltságos" helyzetemnél fogva, biztos munkalehetõségem van (=többet dolgozok, kevesebbet fizetnek a munkámért...)
Hát nem volt az:)
Olyan se veled se nélküled volt...imádtuk egymást a másik percben meg megtudtuk volna ölni egymást:)..2 perc után mintha mi sem történt volna..
A nyaralás elött 3 nappal nagyon összevesztünk és mondtam h felejtsük el ezt az eljegyzés dolgot.A nyaralás után pedig pár héttel már szét is mentünk..de egyikünk sem fogja tudni a másikat teljesen elengedni..túl sok közös élményünk van:)...tegnap is járt nálunk de én nem akartam itthon lenni,nehogy fájditsam a szívem:)