Szia Vojandi!
Neked is köszönjük a jókívánságokat, már nagyon készülünk, kicsit húzós lesz azért az út, de csak túléljük, és Santorini (meg Görögország) minden fáradságot megér!
Így igaz Cilla és látom, hogy kompügyben is teljesen ki vagytok képezve nem lesz ott gond.
Most elfelejtettem, hogy egy vagy két hétre mentek? Remélem, hogy ennyi fáradozásért cserében két hétre!!!!
Most elfelejtettem, hogy egy vagy két hétre mentek? Remélem, hogy ennyi fáradozásért cserében két hétre!!!!
Szia Andi!
Bocs, hogy én válaszolok.
Igen két hétre megyünk. Ez egy kombinált út. Visszafelé repülõvel jövünk 14.-én. Holnap éjjel 1.50-kor indulunk. Én is köszönöm a jókívánságaidat.
Még holnap írunk.
Üdv: Josza
Kedves Cilla, Josza.
Ez az utolsó napotok itthon. Hú de izgi. Gondolom már teljesen útrakészen vagytok. Nagyon nagyon szép idõt, és jó nyaralást kívánok nektek. Sokszor fogok rátok gondolni, mint ahogy a Pargás elsõ fecskékre is. Remélem hogy minden jól fog alakulni, és megint egy csodás élménnyel gazdagodtok. Sziasztok!!!!!!!!!!!!
Kedves Cilla, Josza.
Ez az utolsó napotok itthon. Hú de izgi. Gondolom már teljesen útrakészen vagytok. Nagyon nagyon szép idõt, és jó nyaralást kívánok nektek. Sokszor fogok rátok gondolni, mint ahogy a Pargás elsõ fecskékre is. Remélem hogy minden jól fog alakulni, és megint egy csodás élménnyel gazdagodtok. Sziasztok!!!!!!!!!!!!
Szia Eszti!
Épp most futott át az agyunkon, hogy de jó lenne most Pargán lenni. Ugye nem vagyunk normálisak. Nagy erõkkel csomagolunk, mert most is mint mindig minden elõzetes elhatározás ellenére majdnem minden az utolsó pillanatra maradt, mert megint kitaláltunk újabb dolgokat, pld. a teraszunkat kifestettük és görög hajó fedélzethez hasonlatosra alakítottuk. Nagy szeretettel gondolunk Rátok. Éjjel 1.55-kor indulunk. Köszönjük a jókívánságokat: Cilla és Josza
...Épp most futott át az agyunkon, hogy de jó lenne most Pargán lenni. Ugye nem vagyunk normálisak. Nagy erõkkel csomagolunk, mert most is mint mindig minden elõzetes elhatározás ellenére majdnem minden az utolsó pillanatra maradt, mert megint kitaláltunk újabb dolgokat, pld. a teraszunkat kifestettük és görög hajó fedélzethez hasonlatosra alakítottuk... Éjjel 1.55-kor indulunk...
Az jó; nem lesz tömeg az utcán! Azért csomagolás után orvoshoz még elszaladhatnátok; biztos, ami biztos. Szabad irigykedni egy kicsit? Sok szép emléket gyûjtsetek!
Keves Ferrari, H.apci és Andi!
Tényleg nagyon jól esik az a figyelem, ami méltatlan személyünknek szól.
Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat. Sütöttem egy csomó húst az útra, majd elintéztem az úgynevezett elszaladós feladatokat pld. H.apci javaslata szerint elrohantam az orvoshoz. Jó hír, hogy derék doktornõm nem látott közvetlen okot sürgõs zárt intézménybe utalásomra, az események kapcsán. Mindazonáltal aggódó tekintettel javasolta, hogy környezetváltoztatást eszközöljek. Én megfogadva tanácsát megyek is Santorinire. Megúsztam némi nyugtató és egyéb gyógyszerek feliratásával és kiváltásával. Voltam külömbözõ üzletekben, mindenféle dolgokat, kajákat vásárolni is. Nomeg a postán feladtam egy halom penyát. Mig én a pénzszórással foglalatoskodtam addig Cilla is elkészült a csomagolás nagy részével, már csak a kaja csomagolása van hátra, de azt majd csak indulás elõtt végezzük. Addig a hûtõben hüssöl.
Most ledõlünk egy kicsit és ha tudunk alszunk éjfélig.
Nem untatlak titeket tovább a részletekkel. Szevasztok! Vigyázzatok magatokra. Két hét mulva jövünk. Andinak, ha megjövünk felteszünk képeket az ominózus teraszról.
Mindenkit üdvözlünk és pusszantunk Cilla és Josza
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én hétvégén elég sokat gondoltam Cillákra. De jó most nekik.
Remélem jó volt az útjuk, és szép a szállásuk is. A sziget mindenesetre tuti gyönyörû.