Magdus,
még nincs lefoglalva az út, most fog összeállni hogy ki jön, ki nem. majd szerintem jövõ héten bemegyek az irodába. remélem lesz még hely.
Én mindig a ZeusTravellal utazom, most is velük kéne mert sok a kedvezmény.. de ha nem jön össze, akkor keresek másik irodát. Valahogy kijutok az biztos. Ha máshogy nem, hát kocsival.
Szia Magdus!
Mi kétszer is átmentünk Amoulanira.Egyszer vittük a kocsit is,a másik alkalommal meg otthagytuk a parkolóban a kompnál.Ha kapok emil címet küldök róla képeket.Nagyon szép sziget,érdemes átmenni.Sokan nem ismerik,és ez jó!!Nagyon nagyon tiszta a víz!!!!
Komp fejenként 1 euro oda-1 vissza.A kocsi azt hiszem 8 oda-8 vissza.Attól függ mekkora az autó.A miénk nagy volt.
Üdv
Tünde
Uh, tényleg nagyon szép a sziget!
Magdus ezt feltétlenül meg kell csodálnunk személyesen is!
Kérdésem lenne, hogy Tripitig, hogy lehet eljutni, itt momentán mondjuk busz járatra gondolok, közlekedik e oda valamilyen helyi járat?
6 nap és pakolhatok:-)Olyan izgi ez az indulás elõtti állapot is:-)
Tényleg, a szeszes italok drágábbak, mint itthon?
Magdus alig várom, hogy lássam a tengert!!Már neked sincsen sok hátra:-)
Tényleg nagyon szép ez a sziget.Mi is bevettük a megnézendõk sorába.Attól félek,hogy már annyi mindent irtam össze amit feltétlenül látni kell,hogy fürdésre lehet hogy nem is jut idõ.Ezért meg kikapok a gyerekektõl.Õk imádnak strandolni,igy lehet hogy kétfelé kell válnunk.
Hát igen,Neked már belátható idõn belül van az indulás....Én meg még mindig csak sárgulok...