#2101902013-09-17 12:40:48 Válasz a #210080. hsz-ra
Szia kovnati, mi is 20-án indulunk. Irtó rossz időt írnak sajnos 21 fok esővel egész hétre sajnos. Engem már teljesen lelombozott a dolog. És az előrejelzés egyre rosszabbat jelez.
#2104892013-10-01 10:35:16 Válasz a #210190. hsz-ra
És isteni 27 fokos időnk volt. Hát hiába, Görögországban még nem csalódtunk.
Egy kis beszámoló:
A Poseidon Beach Hotel egy jó hely, sokat és sokszor takarítottak.
A Panos (Taj Mahal utcáján) szintén jó hely, kedves felszolgálók, isteni finom souvlaki (előétellel és egy kis gyümölccsel a végén).
Ingyen wifi (igaz akadozós) a parton a Peppersnél a Balsamico mellett.
Ugyanezekhez közel, aki integetni szeretne az itthon maradottaknak, az menjen a Horizon tavernához. Webkamera címe:
http://www.gozakynthos.gr/live/laganas.beach.zante.webcam.php
Jobb gomb kép mentése opcióval az itthoniak tudnak képet is lőni rólatok.
Ag.Sostis kikötőjében több teknős is megtalálható (legalább 2-t láttunk) és egész nap ott úszkálnak, már nemcsak reggel. Aki szeptemberben teknőst akar látni ne fizessen be hajóutakra, úgyis csak oda fogják vinni és a partról többet látnak.
"A kérdés az, mi itt megáltunk kb az öböl közepén hátulról a hátsó rész leglejebbi pontján.
De elkezdett foglalkoztatni a dolog, hogy tovább lehet-e menni a túloldalra, mert úgy tűnt igen, de nem nagyon találunk a Navajoról olyan képet ami a másik oldalról készült max hátulról vagy levegőböl.
Kérdésem, járt-e valaki a másik oldalon megmászható-e mennyire veszélyes, milyen onnan a kilátás.
Kiváncsi vagyok van -e erről valakinek tapasztalata"
#2107562013-10-22 10:57:50 Válasz a #210753. hsz-ra
Szia Breki1!
Fantasztikus vagy!
Tudunk olyat kérdezni, amiről Neked nincs fotód?!
Fantasztikus, milyen képeid vannak!
(azért lehet, hogy Te is (néha) hozott anyagból dolgozol?! ) .
Mindentől függetlenül, köszönjük szépen az általad megosztott infókat és képeket!
Legyen szép napod!
#2107582013-10-22 11:19:30 Válasz a #210757. hsz-ra
Breki1!
Szerintem, nem sok olyan fórum-társ akad, aki ilyen képeket tud "lőni"!
Csak biztatni tudlak, hogy lássunk minél több olyan képet, amit "mi" nem tudunk "lőni".
Csak a hálás köszönet az, amit adni tudunk "cserébe"!
Ezek olyan képek, amit nem sokan készítenek!
Köszönjük!
Sziasztok!
A Grand Tours-szal készülünk idén Zakynthos-ra menni, de nem tudom, hogy mennyire ajánlanátok azt a környéket, ahova ők visznek? Én google térképen nézegettem róla képeket, és a partszakasz nem volt túl megnyerő. Mi a véleményetek róla?
Szia Maru!
Mi tavaly voltunk a Grand-al a Jenny apartmanban maga Agios Sostis nem rossz hely de a partot itt nem lehet strandnak nevezni.Ha autóval mész, akkor jó kiinduló pont de ha busszal,akkor válaszd inkább a Tilivi-ben lévő apartmanjukat, ott nagyon szép a strand!
#2119442014-01-06 18:59:10 Válasz a #211939. hsz-ra
Szia!
Szerintem számodra az Ibéria lenne a legjobb választás. Sostis szélén van, közel a Laganasi partszakasz elejéhez. Mi mindig ott fürödtünk, homokos, tiszta, lassan mélyülő és meleg. Ha szerencséd van még teknőst is láthatsz.
Az Ibéria nagyon jó apartman, Agios Sostis-t én nem adnám Tsiliviért. Gyönyörű olivaligetek vannak, jó éttermek és nyugi. Ha pedig nyüzsit akartok akkor Laganas egy félórás nyugis séta.
Nem vitát generálnék,csak elmerengtem azon,milyen érdekes,hogy mennyire sokfélék vagyunk...sok éves utazásaink során,melyből több Grandos volt,az Ibéria volt a számomra legkevésbé tetsző ház.Az elhelyezkedése is nagyon furcsa volt nekem,-úgy két dombocska között a semmiben...szörnyű volt,ahogy egy éttermen keresztül kellett lemenni a partra,ami keskenyke,szemetes,és állandóan átmásztak rajtunk a Laganasba tartók...és nagyon messze volt Laganas.Aminek a partja jobb volt,a város maga viszont,hát...a későbbiekhez képest ...szerintem a Grandnak ezen a szigeten van a leggyengébb láncszeme-főleg most,hogy Sartin már nem tartják a Blue Sarti nevű,a beachen található rémes bérházszerű apartmant.
#2119562014-01-07 18:36:44 Válasz a #211946. hsz-ra
Szia!
Ez tény, nem vagyunk egyformák. A mellettünk lévő apartmanban sem voltak elájulva a helytől. De mi igen. Ezért is mentünk vissza. Nekünk eddig ez volt a top. Én személy szerint az eddig kipróbált Grandos apartmanok közül az Athénében (Marmaras) csalódtam nagyon, kár volt érte felárat fizetni. Mi nem mentünk semmilyen éttermen keresztül, Ibéria kapu ki, balra Diszkó-szigetig le, majd megint balra a vízibiciklisen túl. Nem az a gyönyörű puha homok mint Gerakasban, de strandolásnak teljesen megfelelt. Agios Sostis partján egyszer sem strandoltunk, arról nem tudok nyilatkozni. De rengeteg helyen a szigeten körben, és egyikkel sem voltam elégedetlen.
De teljesen mindegy hol szállsz meg, Zakynthos-t látni kell!